Chcem sa opýtať, nevie niekto, či môžem mať na tu kartičku na bezplatnu prepravu 2 listky na tu istu diaľkovu trasu po sebe?napriklad na cestu trvajucu 5 hodin mať listok napriklad o 9 aj o 11...viem, že neskôr ma byť listok viazany na konkretny vlak, tak
nemôžeš mať v jeden deň dva lístky na dva vlaky na tú istú trasu (asi v takom časovom odstupe) ...ak nevieš, ktorým vlakom pôjdeš, tak si kúp na ten skorší a ak ho zmeškáš, mali by ti ho na stanici vymeniť za bezplatný na ten ďalší vlak..
(aspoň takto to bolo povedané mne, keď som to chcela riešiť rovnako ale počkaj radšej, kým to tu niekto potvrdí)
podľa mňa sa dá zas ďalší kúpiť normálne..neviem presne, btw tie kartičky netreba do marca a do konca januára..alebo nového roka už neviem presne je cestovanie iným vlakom bez prirážky, ináč to máš za 1,50 ak pôjdeš iným vlakom..
čo viem, tak sa normálne stáva, že nepredávajú lístok zadarmo, lebo je vlak plný a človek tam nasadne a pomaly všetko prázdne..fakt super systém...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
(aspoň takto to bolo povedané mne, keď som to chcela riešiť rovnako ale počkaj radšej, kým to tu niekto potvrdí)
(btw, pokutu ti až do januára aj tak nemôžu dať )
čo viem, tak sa normálne stáva, že nepredávajú lístok zadarmo, lebo je vlak plný a človek tam nasadne a pomaly všetko prázdne..fakt super systém...