Ahojte, toto leto plánujem precestovať Slovensko vlakom (keďže to my študenti máme zadarmo). Vedeli by ste mi odporúčiť nejaké zaujímevé mietsa či mestá, ktoré sa oplatí navštíviť ??
@mily25 Ja mám podobné plány Ale top trasy sú 170 (Vrútky- ZV), BB-Č.Skala-Margecany (172?) potom ZV-KE (160?), Leopoldov-Nitra, NZ-Prievidza, Brezno-Jesenské, Diviaky-ZV Ale top je Vrútky-ZV, moja najoblúbenejšia trať
Choď do Vysokých Tatier alebo Liptovska Mara, Bratislava ak maš rada ten mestsky chaos aj Košice su zaujímave. No najkrajšie je tu u nás pod Tatrami si myslím
všade, ale vlakom ísť to chce guráž ja by som sa po 5 minútach na tej koženke mrvil
spotom som takto cestoval často, stojí za to prejsť pod východu na západ a od severu na juh všetko, mne sa najviac páčili národné parky, vodné nádrže, historické miesta, hrady zámky.. kremnica je fajn, štiavnica takisto
keby fico tie vlaky zadarmo zrusil cez prazdnin tak je idiot. taka moznost turizmu - spoznavania slovenska a roznych kutov zdarma pre studentov je proste nieco, co si nemoze dovolit. dokonca to moze pozdvihnut celkovy turizmus na slovensku. velmi by som sa cudoval, keby to zrusil pocas prazdnin
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
spotom som takto cestoval často, stojí za to prejsť pod východu na západ a od severu na juh všetko, mne sa najviac páčili národné parky, vodné nádrže, historické miesta, hrady zámky.. kremnica je fajn, štiavnica takisto