Aký máte názor na staré vlaky preplnené ľuďmi, ktoré teraz brázdia Slovensko so zadarmo cestujúcimi študentami a dôchodcami ? Nebolo by lepšie podľa vás opäť zaviesť poplatky, čím by sa zmenšil počet ľudí, komfort a financovanie ŽSR by sa zlepšilo ?
Keby neboli vlaky zadarmo, tak by rodičia "cálovali " ďalších 50€ na Mesiac na dopravu. Z tohto pohľadu je to dobré. A aj tak miesta zadarmo sú obmezené... A dosť výrazne... A určite by zavedenie poplatkov vlaky nepreriedilo, a ani by sa nezlepšila kvalita. Vieme dobre ako to tu funguje vo vláde. Vlakové spoločnosti sú permanentne každoročne v zúčtovaní v mínuse... A po zrušení IC vlakov práve z tohto dôvodu, ich pán Danko zaviedol znova, aby boli stratoví ešte viac ... skutočne neviem ako to že stále fungujú...
@wistingher lol, no teraz ti rodicia platia za tie vlaky viac ako 50€/mesiac, aj ti studenti si to budu este splacat a este aj ich deti zase tie listky na vlak, hlavne studentske nie su take mega drahe, pokial niekto nechodi kazdy den ICckom BA-KE-BA, tak ho to nezruinuje.
Už som prešiel na autobusy, hoc nemajú wc. Súčasný debilný systém vlakovej dopravy je práve tak debilní, ako tí magori, čo ho vymysleli. Alebo jazdím osobákmi, hoci i cez pol Slovenska, aspoň si sadnem, kam chcem, a nie kam som nútený sedieť, či stáť celú cestu.
nechodím už viac ako rok vlakmi a je mi to v podstate jedno, či si preplnené, staré alebo nie...keď som cestoval s 2 kamošmi tak väčšinou sme boli v kúpečku sami...nikdy som sa nesťažoval na preplnenosť aj na dlhšie jazdy
@kakofonicka samozrejme, to hovorí každý. Ale akou formou? Podstatné je, že sú zadarmo teraz. Aspoň ti to ušetrí rozpočet. Budúcnosť je nestabilná po akejkoľvek vláde zlodejov.
@wistingher no mne to neusetri nic a bola by som radsej, keby tie peniaze, co idu do tych vlakov zadarmo sa investuju do odvetvi, kde to vyuziju aj ti, co na to prispievaju, napr. do zdravotnictva alebo, ked uz teda chceme prispievat nasim detom, tak do skolstva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov