ja ich mám tiež veľmi rád normálny človek sa hnevá keď na priecestí zastihne vlak, ale ja sa poteším. vždy sa na ne pozerám. a keď hrám nejakú staviteľskú PC hru tak najradšej staviam vlaky
áno, rád cestujem vlakom, radšej ako busom, ale radšej cestujem lietadlom (ale nemám na to peniaze). Cestujem vlakom veľmi často.
Rád nadávam na vlaky, hlavne na tie nové. Na tie staré som prestal nadávať po tom, ako som začal nadávať na tie nové. Ale nadávam aj na tie staré. Hlavne na tie malé motorové...
mam strašne rada vlaky, denne dve hodiny len vo vlaku presedim, niekedy aj viac + výhoda že ich mám skoro zadarmo a tak môžem cestovať kde len chcem, aj v čechách neplatím
som asi divná ale neznášam ich! strašne depresívne na mňa pôsobia, radšej si zaplatím dvakrát toľko za bus než stráviť štyri hodiny v tej desivej hromade plechu.
zbožňujem cestovanie vlakom ked som bola mala tak som to milovala a to sme vlakom chodili pomerne často a teraz už skoro vôbec asi pojdem niekam na vlak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Rád nadávam na vlaky, hlavne na tie nové. Na tie staré som prestal nadávať po tom, ako som začal nadávať na tie nové. Ale nadávam aj na tie staré. Hlavne na tie malé motorové...
Ale nemôžem nimi cestovať pretože trpím utkvelou predstavou, že nastúpim na zlý vlak.
rychliky su fajin