Neviete ako je to s vlakmi do brna z kosic? Pride mi to dost cudne, tri krat prestupovat a este aj tri krat za rozne vlaky platit, zdieranie studentov -.-
Inak aj mne to bolo divné, veď zo žiliny chodia až do Prahy, tak snáď nejaké Brno je v tom cporiadku zahrnuté. Jedine ak by týpek chodil do KE ešte nejakou lokálkou tam
@ssnehulienka vacsina mojich kamaratov takto chodi, z brna do bratislavy a potom z bratislavy to maju priamo do humenneho, inak by museli viackrat prestupovat, co je na tom divne?
ktoré chodia pekne rovno košice-brno, a dokonca to vychádza lacnejšie, a hlavne na študentskú zľavu stačí obyčajný isic a nemusíš si vybavovať slovenskú aj českú vlakovú zľavu, ktorá tuším neplatí ani cez prázdniny, aj keď tým som si nie celkom istá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
inak ja som cestovala 25km a 2x som prestupovala,tak sa nesťažuj prosím ťa pri takej diaľke
inak ved aj ja sa tam chystam studovat, mam to cca 250 km a tiez co som pozerala tak milion prstupov
neviem,či týpek čaká,že mu spravia železnice v ČR a na SR nejaký priamy vlak domov,alebo čo...
Podľa cp sa dá dostať do Brna 2 vlakmi z KE(teda 1! prestup), tak treba voliť proste tie spoje s najmenej prestupmi
Inak aj mne to bolo divné, veď zo žiliny chodia až do Prahy, tak snáď nejaké Brno je v tom cporiadku zahrnuté. Jedine ak by týpek chodil do KE ešte nejakou lokálkou tam
alebo teda chodia autobusom priamo
šak predsa
vlakom sa do brna normálne nedostaneš
ja by som 4mi vlakmi musela ísť
a preto
vznikli
autobusy!
ktoré chodia pekne rovno košice-brno, a dokonca to vychádza lacnejšie, a hlavne na študentskú zľavu stačí obyčajný isic a nemusíš si vybavovať slovenskú aj českú vlakovú zľavu, ktorá tuším neplatí ani cez prázdniny, aj keď tým som si nie celkom istá.
teda.
zhrňme si to
ideš
autobusom!
čav.