Cus, zaujimalo by ma ludia co cestujete pravidelne vlakom ci je pravda ze tak strasne tie vlaky meskaju. Totiz mam ist na zapis do Brna a mam tam byt o 8:30 co by som pohode stihal, ale neviem ci vlak nebude meskat. Preto ma zaujima ci je mozne aby vlak m
@feklus chodievam dosť často vlakom, z kade cestuješ do Brna ?
Mne sa najviac stalo, že vlak meškal 50 minút aj to raz za celý život a to cestujem 130 km,
inak meškáva 5-10 min, ale tie ranné mi nezvykli meškať
ja som už zažila aj trojhodinové meškanie /a to som sedela vo vlaku /, pretože padli troleje.
EC do Brna z BA mi tiež vždy tak pravidelne aspoň 10min mešká.
Do ČR som nikdy nešla, ale v IC som zažila, že môj spoj meškal dve hodiny, a pristáli sme v BA spoločne s predošlým vlakom, ktorý vyrážal o dve hodiny skôr, takže oni si tam posedeli o štyri hodiny dlhšie
To sú také hororové scenáre samozrejme, ale nespoliehala by som sa na vlak na dlhšej trase, keby som mala byť niekde presne načas.
Raz somcestoval do BA, cesta mala trvať 1,5 hodiny, trvala 6 hodín. Áno bolo to super, bežne vľak meškajú tých 5-10 minút, občas aj viac, najčastejšie počas sviatkov a tak ...
Je normalne ze vlaky meskaju. Dennodenne cestujem vlakom 3 az 5 hodin, a niekedy to vie pekne zneprijemnit zivot. U medzinarodnych je meskanie na dennom poriadku. Treba s tym vzdy ratat. Vyluky sa bohuzial nedaju nijako oklamat
@18 ty kokos
ale je to pravda vlaky uz nejaky ten mesiac meškaju, lebo medzi zilinou a vrutkami sa robia akési vylukove prace, tak preto. naposledy mi meškal len 25 minut tak som bola happy ale predtym jak som cestovala tak meškal 40 minut, niekedy az hodinu.. takze radšej isť na skorší, alebo ešte den vopred, ak sa tam chceš dostať načas
no hej dosť teraz meškajú .. vraj robia nejaký most pri trenčíne či čo tak neviem ale fakt si nie som istá a ked to je pravda tak záleží že odkiaľ cestuješ a môže sa kľudne stat že aj osobák bude meškat ked chceš ist osobakom do BA ..
Ako uz spomenul @19 pri Vrutky a Zilina je vyluka a je tam k dispozicii len jedna trat takze tam teraz meskaju vsetky vlaky aspon 10-15minut aj ked nikdy nevies a rychliky idu vzdy prve Pozri si pre istotu oficialnu stranku zeleznic tam mas vzdy vyluky vypisane
s ECčkami to fakt neni velká sláva ... nemyslím to teraz zle, ale napríklad keď som veľa chodila vlakmi na SR, stále stále bolo meškanie.. z čiech chodím štrymi prestupmi domov(4 iba v rámci ČR) a zažila som jediné meškanie 5min za 3 roky v Brne je to ale horšie, takže by som sa na to nespoliehala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Mne sa najviac stalo, že vlak meškal 50 minút aj to raz za celý život a to cestujem 130 km,
inak meškáva 5-10 min, ale tie ranné mi nezvykli meškať
A akým vlakom pôjdeš?
Keby len jednu.
EC do Brna z BA mi tiež vždy tak pravidelne aspoň 10min mešká.
To sú také hororové scenáre samozrejme, ale nespoliehala by som sa na vlak na dlhšej trase, keby som mala byť niekde presne načas.
ja som tak raz pekne zmeškala skúšku, a to som mala hodinu a pol rezervu, na žiadne ECčko sa nikdy nespoliehaj
@6
ale je to pravda vlaky uz nejaky ten mesiac meškaju, lebo medzi zilinou a vrutkami sa robia akési vylukove prace, tak preto. naposledy mi meškal len 25 minut tak som bola happy ale predtym jak som cestovala tak meškal 40 minut, niekedy az hodinu.. takze radšej isť na skorší, alebo ešte den vopred, ak sa tam chceš dostať načas