hustotu vlasov? co mas lde vlasy? ? okrúhla kefa, zapletanie vrkôckov, sampon na objem
a proti mastnote...niekedy ked budes chory si cely tyzden neumy vlasy a potom suvidis ze sa tibudu menej mastnit...lebo cim castejsie umyvas tym rychlejsie sa mastnia
k tej 1. - nemyslim si ze by sa dala nejak zmenit hustota vlasov. len ak pouzi nejaky sampon...raz som mala sampon myslim na huste vlasy a mala som ich take objemnejsie taky nariasene
@Soulbreaker az som spravne pochopil mas rovne a riedke dlhe vlasy.... co by som za to ja dal ja ked som mal dlhe som mal zase skor huste a vlnite a vysusene..
to ze ich budes mat vysusene dosiahnes tym ze si ich budes casto umyvat ale to si ich skor znicis..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
hustotu vlasov? co mas lde vlasy? ? okrúhla kefa, zapletanie vrkôckov, sampon na objem
a proti mastnote...niekedy ked budes chory si cely tyzden neumy vlasy a potom suvidis ze sa tibudu menej mastnit...lebo cim castejsie umyvas tym rychlejsie sa mastnia
2.Preco je tato diskusia zaradena v kategorii sport
podmienky diskusie sú odteraz takéto : 1. tvoja téma - teba budu ľudia zjebávať za tvoju gramatiku
2. k téme - ani bohovi ...
3. čuč !
k tej 1. - nemyslim si ze by sa dala nejak zmenit hustota vlasov. len ak pouzi nejaky sampon...raz som mala sampon myslim na huste vlasy a mala som ich take objemnejsie taky nariasene
a k tej 2. - neviem
to ze ich budes mat vysusene dosiahnes tym ze si ich budes casto umyvat ale to si ich skor znicis..