Všimol som si, že baby také nosia skoro všetky a poslednou dobou ich majú vo veľa obchodoch aj pánske Keď už ich má aj obyčajný nový jorker tak som si ich skúšal, priateľke sa to síce páčilo, ale ja by som sa v tom hanbil vyjsť von Inak som si myslel, že je to nepohodlné a ono je to trochu naťahovacie tak sa v tom dá normálne hýbať čo ma prekvapilo
Pekne to je takže to nosim stale.
Ked sa nosili tie široke zvonove take to bolo totalne módne utrpenie.
Aj na chlapoch sú pekné úzke nohavice. Hlavne teda ak má ten chlap pekné nohy.
pred dvoma tyzdnami mi stara vravi ze "stary ocuvaj sem, ved.. mas sexy zadok a sexy nohy... v tych skinny to tak dobre ukaze, dobre sa na to pozera... pod pojdeme a kupime" ja si hovorim: no do prčic, ale tak dam tomu sancu...
no a ked som narazil na prvy problem s napasovanim sa do toho, tak som s rehotom opustil prezliekaciu kabinku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a na chlapovi...čo ja viem...mne sa ajtak najviac páčia bud v obyč rifliach alebo obleku ...dokonca aj ja rada nosím saká a košele
Ked sa nosili tie široke zvonove take to bolo totalne módne utrpenie.
Aj na chlapoch sú pekné úzke nohavice. Hlavne teda ak má ten chlap pekné nohy.
no a ked som narazil na prvy problem s napasovanim sa do toho, tak som s rehotom opustil prezliekaciu kabinku
a cítim sa v nich dobre
a na chlapoch také tie ultra super mega moc skinny čo im členky sťahujú nemusím, ale keď je to rozumne úzke tak môže byť. záleží od chlapa ale vždy.