@patofbc nojo ale moj bracho si tak robil vodicak a ten test na konci mal den pred narodkami a ty bastardi mu to nedovolili pisat ked nema 18 ,tak musel čakať 2 mesiace na dalsi test
@lilnicole drzim palce...mna posadil instruktor druhy raz za volant a vozily sme sa po blave a okoli...asi 34 km ma dusil a cestou som mal asi 10 krizovatiekkkdobre ne???
@malcharek poznám to. So mnou na prvej hodine vbehol v piatok poobede do centra Košíc, síce to nie je tak veľké ako Bratislava ale v dopravnej špičke v piatok poobede to tiež v druhom najväčšom meste nie je sranda
@overexcitedgirl ano robim si....no ale myslel som ci s mamou alebo otcom/bratom si sa nevozila niekde na vedlajsej..je dobre podla mna mat nejaky zaklad...ja som na prvej jazde uz siel do mesta.....ked instruktor videl ze to ide tak ma pustil...ani na ihrisku som nebol,ale sem tam doma s mamo som jazdil a s kamaratom...
dnes som dostala a som pripravená na to, že najprv budem jazdiť len s mamou alebo s ocom alebo s bratom a až po pár mesiacoch ma pustia samu, keď mi budú veriť(a nesťažujem sa, sama by som ísť ani nechcela, je to iné keď už ste na to len vy a žiadny inštruktor vedľa... v podstate súhlasím s tým, že v autoškole sa naučíte len základy a šoférovať sa naučíte až potom, keď jazdíte sami)
@malcharek viem ako si to myslel.. ale nie, naši mi nechcú dovoliť.. a viem, že by to bolo dobré, ved takto ked ma vážne pustia hned na cestu, to bude strašne budem dufať, že pôjdem aj na cvičisko najprv.. a už máš aj termín skúšok?
@overexcitedgirl nemam..ved tam chodim len 2 a pol tyzdna,,ale instruktor a zaroven majitel autoskoly je znamy dobry a je to byvaly nacelnik dopravakov...a tak my dal aj zlavy hned prvy krat v aute som soferoval po cestach..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@thegirl22 Také vie naštvať, ale bastardi-nebastardi, zákon nedovoľuje...
a nemala som ešte žiadnu nehodu
Ale len jeden, raz to zmenim