Bibliu som nasiel niekde zadarmo v anglictine tak som si ju zobral ze to bude fajn na precvicenie anglictiny. Ale dako daleko som sa nedostal XD Biblia je ale celkom cool. Hlavne stary zakon ked vies aj veci co je zatym a ked trochu nad tym premyslas tak su tam zaujimave veci a tiez tie mimo katolicke vyklady niektorych casti su celkom zaujimave.
@james98@7 hm.. zmysel to dava.. asi je to o pristupe, o tom, ze biblia nie je homogenna kniha ale zbierka heterogennych diel poukazujucich na jeden ciel..
ak mám povedať ako aktualitu, ešte keď bol Benedikt 16 v úrade, mám od neho dopis. písal som mu blahoprajný dopis na veľkú noc, okolo toho dátumu mal aj narodeniny. normalne som napísal na obálku Papa Benedetto XVI, Vaticano. a odpisali mi na takom vodeodolnom papieru, niečo ako pergamen, ako ďakovný list, to, že sv. otec benedikt (konkrétne ako Jeho Svätosť) dakuje za prejav priania Božieho požehnania a udeľuje mi jeho Apoštolské požehnanie. nádherná pamiatka od sv. otca.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Korán bol vypredaný, tak mám len pdf.