Čo by ste najviac vytkli priemernému Slovákovi?
Závisť?
či sebavedomie? alebo máme malé sebavedomie?
alebo to, že nevieme výjsť do ulíc, ak treba ?
Sme málo usmievaví? málo kultúrni?
Pozeráme v TV samé sprostosti a nedbáme na vzdelanie?
Je nám jedno, čo
Slováci sú zavistliví dosť a hlúpi....je strašne ľahké zostaviť program pre priemerného slováka....zobrať hŕstku ľudí, ktorí nepobrali mnoho intelektu, zavrieť ich do polorozpadnutej chaty a navaliť im na hlavy tony práce a sledovať, ako sa idú zdrať od svitu do mrku a popritom ešte sa stíhajú aj hádať a atakovať....
a prečo? pretože v tejto našej krajine všetci robia, aby mali na chleba a keď prídu po ôsmych, alebo aj viacerých hodinách z roboty, nemajú chuť sledovať niečo intelektuálne....jednoducho zapnú telku a ide čo ide....je im to jedno.....
Moje meno je Kamil, a poviem ti len toľko môj milý
Na kokotný pochod za život sa dojebe 80 000 ľudí, ale na protesty proti vláde ani osmina
Východ nadáva na Bratislavu, ale 90% východu chce bývať v Bratislave (btw. toto som ešte v žiadnom štáte nevidel, aby jedna časť nadávala na tú druhú)
avšak väčšina Bratislavčanov je kurevsky namyslená (poznám odtiaľ dosť ľudí, takže nie som žiadny zazobaný východniar)
Ľudia po osem a dvanásť hodinovej šichte sa nezmôžu na nič, len pustiť TV a pozerať Farmu a Vyvolených(nemám im to za zlé, práveže sa im ani nečudujem) , z 500 eurového platu ide 300 eur na vodu, kúrenie a pičoviny okolo domu, ostane im 200, často sú to mamičky bez manželov, ako môžu dve decká a mama vyžiť z 200 eur? ale za to politici majú platy 4000 eur, prezident 8000
Viva la Slovakia, a ak ma niekto chce presviedčať že sú tu tatry a podobné chujoviny, tak si ich strčte do riti
ja sa volám Romana, neviem čo je to priemerný Slovák do priemeru by mali patriť všetci občania, čiže aj prezident, aj príslušníci väčšinových menšín, východniari aj západniari.. ja z toho teda priemer spraviť neviem :/
Fúha, no ja zastávam názor, že všade na svete sú rôzni ľudia, ktorí majú rôzne dobré či zlé vlastnosti, ktorím záleží na tom a tom, zaujímajú sa o to a to. Teda myslím si, že je to hlavne o každom individuálnom človeku a nedokážem to akosi zovšeobecniť na národ. Je to trochu ako keď východniar na Slovensku povie, že Bratislavčania sú namyslení a Bratislavčan zas niečo povie na východniarov atď. Pritom všade sú aj takí aj takí ľudia. Aspoň tak to vnímam ja.
u mna je to jedine lenivost
nezavidim, dokazem dat aj posledne, TV nepozeram atd.... takze neviem ci som priemerny Slovak a ako introvert si nevsimam az tak velmi ostatnych ludi hmm
nie sme jednotni nevieme sa postavit a tahat za jeden povraz
narod sa nevie postavit na odpor,ked sa na nom kona krivda a utlak radsej ohnut chrbat a bicujte ma dalej
tu ta moze clovek okradnut aj o to posledne co mas a ajtak hlupy slovacisko nic neurobi ,alebo zapicuje niekde osamote
vid co sa deje a kto nam tu vladne zachvilu to dospeje do bodu ked tu budeme robit za 100 eur mesacne ale radsej budem riesit potraty alebo manifestaciu gejov
Tlieskam tým ľuďom čo nadávaju na Slovensko a jeho obyvateľov, keď sami medzi nich patria ...
Logika húpacieho koníka..
Samozrejme je iné keby sa bavíme len o politikoch sediacich celý deň v teplučku na prdelke, ktorí sa hádajú, hádžu po sebe stoličky alebo aj aj sami si skočia po niekom kto s nimi nesúhlasí a majú plat aký majú (viď. hore @kajooooooooooooooooooooooooooo )
Ďalšia vec: Televízia a sprosté vymieľanie mozgov ľuďmi strápňujúcimi sa v niečom ako Farmár hľadá ženu, Farma a plno iných asi entreba komentovať. Každý kto to má v hlave ako tak v poriadku to určite nesleduje akoby šlo o život...
A tak na záver... hrozne ale nenormálne hrozne sa mi nelúbi ako každý len nadáva a vidí len to zlé. Nehovoriac o prípadoch čo len ľudia nadávaju a sedia ďalej so založenými rukami "šak nejak bude, niekto to vyrieši".
Prečo nehľadať niečo pozitívne?
Niekto si zmyslí že idem preč do Londýna, tam je lepšie. Lenže tu ide o ľudí akí sú. Alebo mi chce niekto tvrdiť že pozná len zlých a zákerných ľudí...? Že na Slovensku nežijú doslova úžasný ľudia?
To vážne sa ako jeden národ vieme hrdo stavať za svoj štát len keď sa koná niečo ako npr. MS v hokeji?? ..
Angličan má partnerku a milenku, a ľúbi partnerku.
Francúz má partnerku a milenku, a ľúbi milenku.
Žid má partnerku a milenku, a ľúbi svoju mamu.
Slovák má partnerku a milenku, a ľúbi si vypiť.
@kajooooooooooooooooooooooooooo si to vystihol, plne súhlasím, nech si nejaký jebnutý politik skúsi aké je to vyžiť z 500 €, z ktorých 350 € ide na poplatky a to 4-členná rodina
veľa ľudí tuná nerozmýšla, idú stádovito ako ovce... presne ako je tu spomínané ked všetci kradnú/klamú budem aj ja..... bla bla... a ked sa najde jeden rozumný človek tak ho ešte skuria že ako si dovoluje tvrdiť niečo iné ako večšina... a velky problem je aj to že dosť vela ludí strašne rieši že : čo povedia ludia ked to a to... rodinné zaležitosti a pdobné veci zatratia len rpeto lebo čo povedia iný....
@kajooooooooooooooooooooooooooo toto je zase v kazdom state taky regionalny patriotizmus..v cesku moravak vs.cech napriklad..v nemecku regiony bavor na sasa a podobne..toto je v kazdom state akurat ked tam nezijes tak neviem co chces o tom pocut
@belzeboss samozrejme, na každej zahraničnej stránke vidím komentáre ako jedna strana štátu nadáva na tú druhú a naopak
je rozdiel ak sa chceš oddeliť (oni sa chcú dosť krátko, hlavne kôli futbalu) a ak nadávaš pre soc. pomery kt. vznikajú na území štátu @toxo wtf? čo máš na mysli?
@kajooooooooooooooooooooooooooo tym myslim to ze ci cekni co sa deje/dialo na blizkom vychode, na balkane, v rwande, barme irsku a ja nevem kde este a potom si rozmysli ci si povies to iste ako v @29
Super, všímam si, že tu to žije, asi sem začnem chodiť častejšie. Tak Ďakujem, že ste sa predstavili a vyjadrili svoj názor. Skúsme konať presne opačne, ako to je tu napísané. Svet a Slovensko síce nezmeníme, ale zmeníme seba a náš pohľad na svet. Pekný večer !
Myslela som to ako vec, ktora sa mi nepaci na ludoch okolo mna, ako najcastejia vec co tu pocuvam. netvarim sa, ze sa tu zije aspon na priemernej urovni europskeho standardu a v praxi ludom ani nevycitamze idu a zarabaju si v zahranici. Co mi vadi je urcita nevedomost, jednostrannost, s ktorou sa vyjadruju. Netvrdim, ze s nimi nesuhlasim alebo ze im vycitam ze opustaju krajinu, tvrdim, ze sa mi to nepaci, alebo skor ako to prezentuju
@poke v tejto veci nezastavam jasne stanovisko. tym ludom ruzumiem, pretoze kazdy predsa chce sa zabezpecit a svoju rodinu tiez. ak to ide lepsie v zahranici, odide. ale bolo by pekne zamyslat sa nad pricinami vzniknutej situacie pred tym ako zacnu nadavat na vsetko, co len zavanie Slovenskom...
podľa mňa je priemerný slovák super. možno trošku obmedzený a tak, ale fajn človek.
priemerný slovák má v sebe stále ľudskosť. síce iba pičuje a nerobí nič pre zlepšenie situácie všeobecne, síce nie je rozhľadený a nadáva na ostatných slovákov, ale mám nás rada.
jedna z najlepších vecí, aké som mohla urobiť, bolo to, že som sa narodila v 90tych rokoch v postkomunistickej krajine. úplne fakt.
čítam komenty... ľudia vy ste takí negativistickí, že by až jeden neveril, že toto je teenagerský portál.
och, všetci nadávame na vlastný národ a neuvedomujeme si, že tým k tomu iba prispievame? že sme jeho súčasťou? že tým presne zapadáme do toho, čo opisujeme?
sme smiešny celok. a pritom tak veľmi fajn jednotlivci.
@wind aj dosť závisí od toho, aký má dotyčný človek život v tejto krajine, niekomu sa môže dariť (to neznamená byť milionár, ale proste žiť bez starostí s peniazmi), no iný ledva prežíva, takže názory sa odvádzajú najmä od toho
No v porovnani s tym co som zazil v zahranici, Slovaci su zamerani viac na seba, ide im len o vlastne dobro, pripadne dobro ich rodiny ale aj tu su casto krat pripady ked dieta okradne vlastnych rodicov. Takze namiesto toho aby sme si pomahali navzajom kazdy si hrabe svoju kopku "stastia". Moj nazor..
Zo Slováka srší závisť. Slovák Ti závidí aj nos medzi očami. Stačí sa pozrieť, kto nám vládne. Potrestať pracujúcich a odmeniť lenivých - nech mi niekto vysvetlí tú logiku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
staráme sa do ľudí.
Slováci sú zavistliví dosť a hlúpi....je strašne ľahké zostaviť program pre priemerného slováka....zobrať hŕstku ľudí, ktorí nepobrali mnoho intelektu, zavrieť ich do polorozpadnutej chaty a navaliť im na hlavy tony práce a sledovať, ako sa idú zdrať od svitu do mrku a popritom ešte sa stíhajú aj hádať a atakovať....
a prečo? pretože v tejto našej krajine všetci robia, aby mali na chleba a keď prídu po ôsmych, alebo aj viacerých hodinách z roboty, nemajú chuť sledovať niečo intelektuálne....jednoducho zapnú telku a ide čo ide....je im to jedno.....
Na kokotný pochod za život sa dojebe 80 000 ľudí, ale na protesty proti vláde ani osmina
Východ nadáva na Bratislavu, ale 90% východu chce bývať v Bratislave (btw. toto som ešte v žiadnom štáte nevidel, aby jedna časť nadávala na tú druhú)
avšak väčšina Bratislavčanov je kurevsky namyslená (poznám odtiaľ dosť ľudí, takže nie som žiadny zazobaný východniar)
Ľudia po osem a dvanásť hodinovej šichte sa nezmôžu na nič, len pustiť TV a pozerať Farmu a Vyvolených(nemám im to za zlé, práveže sa im ani nečudujem) , z 500 eurového platu ide 300 eur na vodu, kúrenie a pičoviny okolo domu, ostane im 200, často sú to mamičky bez manželov, ako môžu dve decká a mama vyžiť z 200 eur? ale za to politici majú platy 4000 eur, prezident 8000
Viva la Slovakia, a ak ma niekto chce presviedčať že sú tu tatry a podobné chujoviny, tak si ich strčte do riti
/čakám potlesk/
nezavidim, dokazem dat aj posledne, TV nepozeram atd.... takze neviem ci som priemerny Slovak a ako introvert si nevsimam az tak velmi ostatnych ludi hmm
narod sa nevie postavit na odpor,ked sa na nom kona krivda a utlak radsej ohnut chrbat a bicujte ma dalej
tu ta moze clovek okradnut aj o to posledne co mas a ajtak hlupy slovacisko nic neurobi ,alebo zapicuje niekde osamote
vid co sa deje a kto nam tu vladne zachvilu to dospeje do bodu ked tu budeme robit za 100 eur mesacne ale radsej budem riesit potraty alebo manifestaciu gejov
Logika húpacieho koníka..
Samozrejme je iné keby sa bavíme len o politikoch sediacich celý deň v teplučku na prdelke, ktorí sa hádajú, hádžu po sebe stoličky alebo aj aj sami si skočia po niekom kto s nimi nesúhlasí a majú plat aký majú (viď. hore @kajooooooooooooooooooooooooooo )
Ďalšia vec: Televízia a sprosté vymieľanie mozgov ľuďmi strápňujúcimi sa v niečom ako Farmár hľadá ženu, Farma a plno iných asi entreba komentovať. Každý kto to má v hlave ako tak v poriadku to určite nesleduje akoby šlo o život...
A tak na záver... hrozne ale nenormálne hrozne sa mi nelúbi ako každý len nadáva a vidí len to zlé. Nehovoriac o prípadoch čo len ľudia nadávaju a sedia ďalej so založenými rukami "šak nejak bude, niekto to vyrieši".
Prečo nehľadať niečo pozitívne?
Niekto si zmyslí že idem preč do Londýna, tam je lepšie. Lenže tu ide o ľudí akí sú. Alebo mi chce niekto tvrdiť že pozná len zlých a zákerných ľudí...? Že na Slovensku nežijú doslova úžasný ľudia?
To vážne sa ako jeden národ vieme hrdo stavať za svoj štát len keď sa koná niečo ako npr. MS v hokeji?? ..
Francúz má partnerku a milenku, a ľúbi milenku.
Žid má partnerku a milenku, a ľúbi svoju mamu.
Slovák má partnerku a milenku, a ľúbi si vypiť.
A kde všade si mal možnosť nevidieť, ako jedna časť štátu nadáva na druhú?
Lebo podľa mňa to vôbec nie je číro slovenská špecialita.
máš nejáký štát, kde nadáva východ na západ/juh na sever?
vo Veľkej Británii sa dlhšie snaží škótsko oddeliť....Španielsko
a VB a Škótsko sú dva rôzne štáty, ktoré británia získala kolonizáciou, niesú to časti ani mestá
a o Francúzku info nemám, ale mohla by si mi hodiť nejáký zdroj
je rozdiel ak sa chceš oddeliť (oni sa chcú dosť krátko, hlavne kôli futbalu) a ak nadávaš pre soc. pomery kt. vznikajú na území štátu
@toxo wtf? čo máš na mysli?
okrem pohostinnosti mi totiž nič iné nenapadá, takže to je aj moja odpoveď..
ja tu tiež nechcem žiť, vyštudujem a budem živoriť? tomu chcem predísť, aspoň pokiaľ to je v mojich silách
Myslela som to ako vec, ktora sa mi nepaci na ludoch okolo mna, ako najcastejia vec co tu pocuvam. netvarim sa, ze sa tu zije aspon na priemernej urovni europskeho standardu a v praxi ludom ani nevycitamze idu a zarabaju si v zahranici. Co mi vadi je urcita nevedomost, jednostrannost, s ktorou sa vyjadruju. Netvrdim, ze s nimi nesuhlasim alebo ze im vycitam ze opustaju krajinu, tvrdim, ze sa mi to nepaci, alebo skor ako to prezentuju
lebo to v podstate je pravda, ale tento národ sa zjavne nevie postaviť, ibaže by sa to týkalo iných a bola by to banálna vec! v tomto sme experti
priemerný slovák má v sebe stále ľudskosť. síce iba pičuje a nerobí nič pre zlepšenie situácie všeobecne, síce nie je rozhľadený a nadáva na ostatných slovákov, ale mám nás rada.
jedna z najlepších vecí, aké som mohla urobiť, bolo to, že som sa narodila v 90tych rokoch v postkomunistickej krajine. úplne fakt.
och, všetci nadávame na vlastný národ a neuvedomujeme si, že tým k tomu iba prispievame? že sme jeho súčasťou? že tým presne zapadáme do toho, čo opisujeme?
sme smiešny celok. a pritom tak veľmi fajn jednotlivci.
bodka
@divine výstižne napísané