ja osobne cierne mala som aj cervene ale strasne tazko mi ta farba isla dole a cely rok som si nemohla odfarbit vlasy na cierno lebo by mi spod nej presvitali este tie cervene aj ked musim priznat ze ani tie cervene neboli zle ale davam prednost ciernej
akože nechápem otázke...aké mám vlasy, aké chcem, aké sa mi páčia na druhých, aké ma odpudzujú, aké má môj imaginárny priateľ či moja barbína alebo čo?
mám slabosť na ryšavé. ale len prirodzené, a taký nie je veľa. prefarbený na ryšavo alebo červeno je teraz každý druhý ale na prírodu sa to zďaleka nechytá
ja túžim po ryšavých vlasoch akorát že pri mojich hnedých vlasoch, hendých očoch ma každý od nej odhovara ale sak teraz mamvalsy tak docervena, na zaciatku leta si ich znova nafarbím na červeno, ale na SILNO červeno a to mi potom krááásne slniečko vyťahá na ryšavú
Kedysi som nenávidela svoje prirodzene čierne, lebo som sa chcela prefarbiť na červeno, a nebola šanca... Teraz by som ich za nič na svete nevymenila... Len škoda, že mi v lete slnko ťahá farbu
@Anthvillie ja som tiez blond a mala som uz na hlave hocico, no stale mi ostala moja farba.. a to som uz mala aj rysavu, hnedu, ruzovu, ciernu, medenu... a mala som aj sampon, aj farbu.. no vzdy, ked as mi vymyla, tak moja povodna mi ostala.. ale mozno to nejak zavisi aj od kvality vlasu a od farby..
@Feex8 jej to si ma potesila, lebo mne sa sice moja farba paci ale raz by som chcela skusit aj nieco ine, len sa obavam ze keby som sa chcela vratit k povodnej, mala by som smolu. mozno by som sa mala spytat kadernicky, ta mi urcite bude vediet povedat...aspon sampon by som rada skusila niekedy
@Anthvillie kadernicka ti poradi istotne lepsie.. ja som pisala iba za seba, ale zas mam kamosky, ktore tvrdia, ze sa ich povodna farba po farbeni zmenila... tak nwm.. no ja osobne som sa s takym este nestretla
@Feex8 kamoska mala take blond ako ja a zafarbila si ich na cierno. no a potom jej zacali rast take popolave - ani hnede ani blond odvtedy si ich farbi stale
tri roky som si na hlavu dávala ryšavú, červenú, potom tmavočervenú a keď som mala už konečne takú farbu, akú som chcela, rozhodla som sa, že chcem svoje pôvodné vlasy. ale keď mi to začalo vyrastať a uvidela som tú hnusnú slamenú blonďavoryšavohnedú farbu, nabehla som kaderníčke a rozkázala si hnedú. myslela som si, že ma zabije tri roky jej hovorím- červenšiu, ryšavšiu, krajšiu, výraznejšiu! a zrazu jej poviem: čokoládovú mi daj
@hajzelbaba nie som si istá... o deviatej dojdem na inrák, kým sa zafarbí, uschne... a neviem, či budem mať počítač, lebo môj je v reklamácií a ktovie či naši požičajú... ale bude tak skoro ako sa bude dať, chcem si zmeniť profilovku
@mielikki to si si nemohla najst vhodnejsi cas na pokazeny pocitac?! nezabiju... to by neurobili, nemal by kto na nich zarabat, ked budu na dochodku. a ked mna nezabili za piercing, ktory som mala zakazany. len ti zrejme budu chciet vytrhat vlasy
@hajzelbaba to si ma potešila.. ja som mala farbu kúpenú až pol roka, ale chcela som si ju dať až takto njak v zime (ale bola v akcii, tak som kúpila už vtedy no a zakrátko na to, našim som farbu neukazovala, mama už neviem prečo spustila o tom, aby ma nikdy nenapadlo ísť na červeno, že to tak len štetky nosia
@mielikki si dobra, ked ti ju nenasli. ja by som ju urcite tak schovavala, ze by mame padla na hlavu, alebo nieco podobne na hento jej povedz, ze len stetky chodia vyniest smeti upravene a elegantne oblecene (nemozem si pomoct, dnes ma prave tento fakt dostal do stavu otvarania papule
@hajzelbaba možno postačí argument, že štetky by si nikdy nedali na seba sukňu dĺžky tej mojej... by sa im zdala pridlhá (a to nielen tá po zem, ale i jedna kúštik nad kolená
ale jej sa zdá kadečo štetkoidné... i čižmy bez opätku, akurát že kúsok pod kolená a šnurovacie, či moje rukavičky(ale s tým nebol problém, vyjsť z domu bez nich a za najbližším rohom si ich obiecť... hoci potom to maskovať, ak som ju stretla v meste
a teda možno aj našli, a preto sa snažila nenápadne naznačiť, ale priamo mi to nepovedala... a keď to už mám, tak snáď to nevyhodím, dve krabičy, to je fúra peňazí
@mielikki my mame rovnake mamy, nedame ich dokopy? sica az na to, ze mojej sa prave minisukne pacia a nadava na sukne pod kolena, pripadne po zem ..tak hadam si jej nepodavala ruku pri stretnuti ja som mala spoluziacku, ktorej mama v 7.rocniku na ZS nedovolila nosit do skoly tricka nad pupok, tak ich nosila do skoly zabalene v knihe od prirodovedy a prezliekala sa hned rano v satni (satna bola spolocna pre celu skolu, samozrejme
ja som mala dlhe hnede, potom dlhe hnede s fialovymi pasikmi, potom kratsie modrocierne, potom len cierne, mala som aj uplne kratke cervene (nastastie nie su ziadne fotky, jedine foto v indexe ) potom som mala uplne cervene po plecia, tie sa mi pacili najviac, ale cervena sa mi vobec nehodi nanestastie a predtym som ich musela odfarbit na bolnd, takze ked sa mi farba vymyvala vystupovala na povrch blond, ktora sa mi vobec nehodi, ale vyzeralo to zaujimavo...teraz mam cokoladovohnede s par pasikmi do fialova
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
170 komentov
ale ja mám svetlé hnedé, nefarbím si
@10 jáj.. lebo ja som si farbu hľadala asi trištvrte roka aby mi to chytilo tak ako chcem.. chceš také do červena, či medené..? [:
Traci Hines a Hayley vedú
tak budem veľmi rada
a ešte aj zzelený melír by som brala
a planujem na cierno, aspon na 6 umyti
a myslíš, že ma naši nezabijú?
ale jej sa zdá kadečo štetkoidné... i čižmy bez opätku, akurát že kúsok pod kolená a šnurovacie, či moje rukavičky(ale s tým nebol problém, vyjsť z domu bez nich a za najbližším rohom si ich obiecť... hoci potom to maskovať, ak som ju stretla v meste