Ahojte. Mám od prírody blond vlasy, lenže v poslednej dobe mi dosť stmavli a s pôvodnej zlatej mám teraz ,,špinavý blond,, teda skôr je to taká tmavá žltá. Chcela by som sa opýtať či je farba jediné východisko alebo či existuje aj nejakí iní spôsob ich z
Vlasy ti budú už len tmavnúť, je len veľmi málo dievčat, ktorým ostáva taká blond, akú mali, keď boli deti... Buď sa s tým zmieriš, alebo začneš pravidelne odfarbovať... Sú aj šapóny, ktoré nie sú tak agresívne ako farby na vlasy a existujú aj zosvetľovače vo forme spreju, no mňa z nich strašne svrbela pokožka hlavy, ale pokiaľ nemáš alergie a nie si citlivá na nejaké látky tak to môžeš skúsiť, napr mojej spolužiačke z takého zosvetľovaču nič nebolo... Každopádne ak raz začneš, priprav sa na každomesačný rituál odfarbovania
ja som kdesi čítala taký recept: 1/4 hrnčeka citrónovej šťavy + 3/4 hrnčeka vody...tým si umy vlasy (neumývaj ničím iným) a nechaj vyschnúť na slnku...mali by byť vraj svetlejšie keď to budeš opakovať, ale osobnú skúsenosť nemám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ak by si to chcela skúsiť napíš mi TS