Tak chcem si dat vlasy na fialovo , teraz mam hnede take tmavšie . Ak si niekto dal tuto farbu či šampon tak ako mu to chitilo a či je to naozaj pekne ako je to na obrazku .
ja som mala asi vsetko aj fialove som mala. ked mas tmave daj si tu farbu neviem kto to vyraba ale je to specialne na tmave vlasy to ti lepsie chyti ale pravdepodobne to pekne nebude fialove vlasy nie su pekne
ved jebte na obrazok (žiadny aj tak neni) a fialova je pekna ...ale chcem taku tmavu ...sa bojim aby mi to nechytilo na ružovo aj ked asi tažko ale aj tak
@flussica Už si niekedy videla čo píše? Všade má úplne dementné chyby, nevymýšľam si to. A najviac ma to vždy dostane tam, kde má byť mäkčeň a dá tam y. (najhoršý)
@matus123 Ha ha ha, that wasn"t supposed to be funny, I guess you didn"t even understand so you just pretend to understand and make laugh of it like I just told something very stupid.
@matus123 Ako vidím, aj z angličtiny si subnorma a tvoj dick nezjem. Nauč sa aj niečo iné ako otrepané americké frázy a hahaha. Nezakryješ, že ju proste nevieš, tak proste ňou nerozprávaj. (Rozprávaš sa s dievčaťom ktoré bolo štvrté v krajskom kole anglickej olympiády) Naozaj, nerob zo seba ešte väčšieho debila. A nauč sa urážať inteligentne, nie že eat my dick.
palette ani taketo znacky si nekupuj , ja si kupujem na taketo "netradicne farby" ... venita trend colour , maju velky vyber a farba vydrzi tak 2tyzdne, pricom to ej penove tuzidlo,takze jedna "tuba" mi vydrzala tak 2 mesiace ,cize si mozes stale farbu dobre zvyraznovat ... a na tmave hnede by ti mala vydrzat este viac, ja som si to farbila na blond cize to sa pomerne rychlo vyzmyva farba,ale na tmavsie drzi dlhsie a intenzivnejsie
@minusle ale jasne (smailik ukazujuci faka) tieto otrepane frazy su super , a ty to dobre vies ze tieto "otrepane" frazy vedia cloveka dobre nasrat
oooooo , super wow naozaj 4 ? no to je supeeeeeeer supeeer , ked sa chces chvalt chod niekam inam , niekde kde to niekoho zaujima.....
jaj boze .... a ty sa nauc ignorovat prispevky ludi co mozno nevedia tak dobre slovencinu ako ty ... ale ja mozno viem ine veci v ktorych mozem ja teba takto dokopat ... cau
@matus123 Zase s tým fuckom S tebou sa proste nedá baviť, si idiot, prepáč, ale nemôžeš za to. A tým že si taký nasraný že sa chválim, evidentne závidíš. A prepáč, ale zo všetkého čo si predviedol a tvojej poslednej vete dosť pochybujem Ale ok. Je zbytočné na teba reagovať, gramatiku nikdy nebudeš vedieť a stále budeš ľudí len odfajčovať debilnými urážkami ktoré si počul v dákom rovnako debilnom seriáli, kde vedia len hučať "eat mi dick, kiss my ass, fuck you, eat my balls, i fucked your mother.." etc.
@minusle jediny idiot v okoli si tu ty...... jasneee zavidim ti nejake drbnute miesto v drbnutej angline ? haaah , no diki , uz som veceral.... si jak moja mamka , hades ludi do jedneho velkeho vreca , keby si ma poznala tak by si vedela aky som naozaj ... a o tej poslednej vete nemas co pochybivat . schvalne , vies hrat na saxik ? vies hrat na flautu ? vyhrala si nejake sutaze co sa tyka hrania na nastroje ?
fialova hm? a po čase ti to nevybledne? týmto farbám je neverím... ako je červená... červena bledne hneď sekundárne. No skús... ale buď si skôr istá, že to chceš.
Na obrázku to vyzerať dobre môže, ale vieš, oni často tieto obrázky aj upravujú. Tak sa na tom príliš nezakladaj.
@matus123 Ja viem rozprávať v mojom rodnom jazyku (aj keď sa mi nepáči), nerozprávam v cudzom jazyku pokiaľ ho neviem a poznám definíciu slova idiot.
Viem hrať na husle, klavír, flautu a gitaru, mám tri striebra z celoslovenských husľových súťaží a jeden bronz, hrávala som primášku v mestskom orchestri, ešte stále hrám primášku v mestskej ľudovke a pravidelne chodím reprezentovať školu s huslami. + Absolútny sluch
@minusle nieee , vobec som sa nechcel porovnavat , lebo neviem kdo zacal s tym aky je super , proste , smrdi tu samochvala dievca , spakuj sa... ale sak dobre , mozno si az taka super kazdopadne ked je to vsetko pravda si unikat , vaz si to.......
@matus123 Tým krajským kolom som len chcela povedať, že sa do angličtiny ako-tak vyznám. Nemenovala som všetky moje úspechy z tej oblasti, len najlepší. Keby sa chcem tak strašne chváliť, napíšem tu celý sloh, lebo toho nebolo málo.
A nie je to samochvála, je to raz tak, hudba mi ide, anglina mi celkom ide, napríklad som strašné drevo na telesnú. Nikto nie je perfektný, ale keď mi raz niečo ide, nebudem hovoriť že nejde.
Dojímavé pubertálno emotívne výlevy dokázať niekomu, že je vôl. Bravo, želám vám, takúto energiu a chuť i do dospelosti, kedy Fuck my dick bude jediné na čo budete myslieť pri kokotoch, pod ktorými budete pracovať, a nezachráni vás ani medaila v trojskoku, diplom z múdrych rečí, a milión anglických slov...
@kimina622 Tak potom veľa šťastia Ja som mala kedysi fialovú 2 týždne a dávala som si farbu Palette a nechytila práve najkrajšie :/ A k tomu Paletky dosť ničia vlasy, takže neodporúčam.
@minusle ne nestaci , a dajme si uz pre boha pokoj , dnes uz naozaj nemam naladu na nejake hadky kdo je lepsy , aj tak som to nidky nebol ja ... a definitivne cau ... nie nemusis uz odpisovat
@flagrantine Lebo ja nie som, keď mám fotku chlapa.
Aj tá hra je dobrá. Ako privyrábanie pri práci napríklad. Smiať sa z toho že človek vie na niečom dobre hrať, to je tak úbohé Len sa smejem ako ti vadí že sa chválim a že niečo viem Na tom niečo bude..
@flagrantine Nepísala som to aby ostatní závideli. Ako som už vyššie napísala, to krajské kolo som spomenula preto, aby bolo vidieť že sa do toho aj vyznám a nehrám sa na "profesora bez vysokoškolského diplomu".
A tie ďalšie vety, to ma matus123 vyzval. A čo dodať. Asi nič, lebo každý všetko chápe po svojom, ako sa mu páči. A človek môže aj tisíc krát povedať ako to myslel, dutá zakomplexovaná hlava nepochopí.
@30 Ja som bola 4. na krajskom kole z francúzštiny a ledva viem rozoznať minulý čas od budúceho ale to len taký dodatok, každopádne s tebou súhlasím a toho matúša si nevšímaj, zbytočne sa s takým kreténom zaoberať....ale kebyže som chlapec a bývam niekde pri ňom tak neváham a za tie kokotiny čo tu popísal by som mu išla otrepať hlavu o niečo tvrdé...
ja som davala fialovy šampón nebolo to vidno nejako brutálne ale tak boli také do fialova vyzeralo to celkom v pohode mam take stredne-tmave vlasy a chytilo v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
* fialove vlasy..to su mi veci
Predtým som mala vlasy čierne, t.j. mi museli najprv odfarbovať. Takže mi tá fialová vydržala asi týždeň, hneď po tom to bola jednoducho blond.
Počkaj dám ti fotku keď nájdem.
tu je ta fotka (do albumu sa ti vela ludi vysere chodit (ale ja som taky ochotny pako
to je podla mna cierna s lahkym nadychom do modrava/fialova
Ale predtým som mala ružovú, takisto na odfarbené a tá držala geniálne, netuším prečo..
oooooo , super wow naozaj 4 ? no to je supeeeeeeer supeeer , ked sa chces chvalt chod niekam inam , niekde kde to niekoho zaujima.....
jaj boze .... a ty sa nauc ignorovat prispevky ludi co mozno nevedia tak dobre slovencinu ako ty ... ale ja mozno viem ine veci v ktorych mozem ja teba takto dokopat ... cau
Na obrázku to vyzerať dobre môže, ale vieš, oni často tieto obrázky aj upravujú. Tak sa na tom príliš nezakladaj.
ste od temy riešte si to inde...
mne sa páčia fialové ale nie uplne iba také s odtieňom fialovej..neviem či am niekto pochopil
Viem hrať na husle, klavír, flautu a gitaru, mám tri striebra z celoslovenských husľových súťaží a jeden bronz, hrávala som primášku v mestskom orchestri, ešte stále hrám primášku v mestskej ľudovke a pravidelne chodím reprezentovať školu s huslami. + Absolútny sluch
A nie je to samochvála, je to raz tak, hudba mi ide, anglina mi celkom ide, napríklad som strašné drevo na telesnú. Nikto nie je perfektný, ale keď mi raz niečo ide, nebudem hovoriť že nejde.
to je samochvala sama o sebe .. ale nechaje tuto debatu zabudnime na to lebo mi tato "hadka" pokazila dobru naladu .... cau
tož vidím tú tvoju foto a stačí mi
@matus123 To nie je samochvála, je to fakt.
ale tak vieš, oháňaš sa tu distvigovanosťou najvyššieho kalibru a fotku máš že ... ehm ... čo to vlastne je ... asi nejaký androgýn
to jak keby ja zacnem teraz nieco uplne od veci ! no predstav si , idem cez velku noc do NY .. no nieje to samochvala ? je ... aj to bola samochvala
ďakujem
@minusle
ja myslím že @matus123 má pravdu...poďme sa hromadne chváliť
môžem sa pochváliť akurát tým, že som možno iba sama sebou...
keď ti niekto bude chcieť ublížiť, zahráš mu na niečom? alebo niečo zarecituješ..? tož užitočné veci k životu ale nechaj tak, smiechu už bolo dosť
Aj tá hra je dobrá. Ako privyrábanie pri práci napríklad. Smiať sa z toho že človek vie na niečom dobre hrať, to je tak úbohé Len sa smejem ako ti vadí že sa chválim a že niečo viem Na tom niečo bude..
mne to nevadí, mne to prišlo smiešne
a ehm, čo na to povedať? poďme ti závidieť teda tri dva jedna, závidím
A tie ďalšie vety, to ma matus123 vyzval. A čo dodať. Asi nič, lebo každý všetko chápe po svojom, ako sa mu páči. A človek môže aj tisíc krát povedať ako to myslel, dutá zakomplexovaná hlava nepochopí.
presne tak, nepochopí