Ahojte Kočky ide o to ze pred rokom v zime som si zacala farbiť vlasy .. Mala som predtym špinavý blond a chcela som taky odtieň do biela ale ja hlupa som si hned na to dala bielu farbu z coho mi vznikla žltá .. Potom som si asi neviem mozno 6 krat dofa
fú, neviem ti odporučiť, podľa mňa celkovo farbenie na blond je dosť zlo a je dosť ťažké sa trafiť do správneho odtieňu. ja nedočkavo čakám, kedy mi odrastie tá grcoidná slamová farba z mojich vlasov.
ale inak existujú šampóny, ktoré trochu pomáhajú proti žltnutiu blond. ja som mala tento a okrem toho, že som z neho mala vždy deň fialové prsty a nechty bol dosť fajn
Ja keby sa farbím na blond, tak to sama určite nerobím. Odporúčam dobrú kaderníčku. Lebo nechcem ťa sklamať ale veľa farieb sľubuje že "bez žltých odleskov" ale je to kravina...
Mama používa garnier color naturals 111 a tá chytá pekne - žiadne žlté odtiene, ale zas prvé dni to hádže sivé odlesky, ale to sa po pár zmývaniach vyzmýva. A celkovo mi tá farba príde super, ani nesmrdí veľmi a mama ju používa hlavne kvôli tomu, že má citlivejšiu pokožku a toto je jediná farba, ktorá ju neštípe.
máš krásne vlasy! aj ja chcem také dlhé
a myslím si, že keď pôjdeš ku kaderníčke, vysvetlíš, čo chceš, poprípade ukážeš fotku, tak ti pomôže síce zacvakáš, ale budeš spokojná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
foto sa pridat da
ale inak existujú šampóny, ktoré trochu pomáhajú proti žltnutiu blond. ja som mala tento a okrem toho, že som z neho mala vždy deň fialové prsty a nechty bol dosť fajn
a myslím si, že keď pôjdeš ku kaderníčke, vysvetlíš, čo chceš, poprípade ukážeš fotku, tak ti pomôže síce zacvakáš, ale budeš spokojná