des hrúza, dennododenne nachadzam vlasy po mojej mame, aj v jedle , a ked jej poviem aby s tym nieco robila len mykne plecom. Mate podobne problemy, ci len ja to tak mam ?
Aj mojej mame sa to stáva, najjednoduchšie je jesť vlastné jedlo. A žalúdočné kyseliny dokážu rozložiť vlasy. Mne sa raz stalo že som jedla vlastne jedlo a keďže mám vlasy dlhé pol metra nedal sa mi z krku vytiahnuť tak som ho musela zjesť a bol to veru čudný pocit.
@marjy77 nestrávia sa, minule som čítala o anorektičke, ktorej zo žalúdka vytiahli dve kilá vlasov a vaty.. tým nechcem povedať, že tvoj vlas ostal v žalúdku potom
No variť si sám čo ti poviem a amke je to asi nepríjemné od teba lebo je to akokeby si ju upozorňoval, že je už stará, to neznáša skoro žiadna žena dobre tak sa nediv jej reakcii. Okrem toho čo sa má dať do hola, alebo nosi´t celý deň sieťku na vlasy? A tiež si aspoň zvykneš keď budeš potom po svojej źene nachádzať
kým v jedle nachádzate len vlasy príslušníkov vašej rodiny, je to v celku fajn... horšie je to vtedy, keď bežne v raňajkách/obede/večery nachádzam vlasy asi všetkých kuchárok internátnej kuchyne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
problem solved.