Ahojte baby, je tu nejaká kaderníčka?? Alebo máte niektorá skúsenosti. Chcem sa spýtať, čo sa stane ak sa na farbené tmavohnedé vlasy, hodí nejaká blond Je možné že to chytí do ryšava?? Keď nechcem použiť peroxid ani zosvetľovače, jednoducho hodiť cez
pokiaľ si nedáš príliš silnú blond tak ti to len jemne zosvetlí tú hnedú, ale ak si kúpiš tú silnú blond určenú aj pre tmavšie vlasy tak skončíš ryšavá (vlastná skúsenosť)
@forte nooo tak tú ryšavú by som brala akú si použila farbu ?
@metalabby čiernu ti neprefarbí len tak niečo ja som si dávala na hnedú kedysi tmavočervenú a chytila super, ale tú istú si ju kamoška čo mala čiernu a nechytilo jej nič len odrasty, a hej s tým peroxidom máš pravdu
no ale ja nechcem ísť ku kaderníčke, naposledy som povedala skrátiť o 2 centimetre a vyšla som ako pani Ružičková v Slnce, seno a pár facek. A nechcem používať peroxid a zosvetľovače a kopu kravín čo bude trvať na pol roka Proste nedôverujem kaderníčkam Už som tam nebola neviem ako dlho naposledy na stužkovej a to mi aj tak len účes robila Tiež žiadna sláva :/
Já chcú byť ryšavá Asi to hodím s blond farbou, prinajhoršom skončím ako kuriatko Však čo to potom hodím rýchlo naspäť dúfam ... zatial to vždy fungovalo
@forte ďakujem asi to vyskúšam s tou, radšej budem nadávať na seba a prefarbím to naspäť tmavo, ako platiť za kaderníčkynu zmrdanú robotu a zaplatiť za to majland Vďaka kočeny
Podľa mňa 1-2 krát s nejakym časovym odstupom 9% peroxid na celé vlasy a potom na to ryšavu farbu. Potom nejaký čas nefénovať, nežehliť nenamáhať vlasy aby sa zregenerovali a požívať prípravky na regeneráciu. Ja som to urobila tak lebo kaderníčkam nedôverujem a vlasy nemám zničené
ano no tak som to ja urobila lebo kaderníčke keď som povedala že chcem ryšavú namiešala hnedú s odleskom červenej ja som mala dosť tmavé lebo som si nechala odrásť čiernu a po tej peroxidacii ryšava fajne chytila farba Naturia odtieň ohnivá iskra z kauflandu za 2 eura
haha tak to možno vyskúšam, alebo to skúsim zosvetliť s tou Wild Ombré od Loreálu, a potom dám na to ryšavu, lebo mám teraz Ombré a zosvetlilo mi to tie konce tak do medenej , tak myslím že na to by tá ryšavá mohla chytiť však hádam nebude vadiť ked si s tou Wild ombré zosvetlím všetko, to by nemalo škodiť až tak či?
tú palettku E20 som mala na hlave asi 4x plus ešte ďalšie 2. Dostala som hlavu do biela a potom som na ňu hodila ružovú teraz som späť na červenej a vlasy mám z peroxidov riadne zničené, štiepi sa to, láme a samé olejíčky na to dávam. Viac také experimenty už teda nehodlám robiť, škoda vlasov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
v každom prípade myslim, že zaleží od typu farby (či obsahuje zosvetlovač)
...ale to je len moj názor
@metalabby čiernu ti neprefarbí len tak niečo ja som si dávala na hnedú kedysi tmavočervenú a chytila super, ale tú istú si ju kamoška čo mala čiernu a nechytilo jej nič len odrasty, a hej s tým peroxidom máš pravdu
Pokiaľ chceš byť ryšavá, dosiahneš to rýchlo.
Pokiaľ chceš byť blond a máš už predtým vlasy farbené na tmavo, je to beh na dlhé trate.
ale boli potom suché dosť, tak som potom musela všeliaké oleje používať aby sa dali do normálu
Kde je ten asociálny zjav?
w
w
w
w
ww
w
w
w
w
ww
w
w
w
w
ww
w
w
w
w
ww
w
w
w
w
ww
w
w
w
w
ww
w
w
w
w
ww
w
w
w
w
ww
w
w
w
w
ww
w
w
w
w
ww
w
w
w
w
ww
w
w
w
w
ww
w
w
w
w
ww
w
w
w
w
ww
w
w
w
w
ww
w
w
w
w
ww
w
w
w
w
ww
w
w
w
w
w
ale aj tak je to blbosť úplne si zničíš vlasy.