poznate nejaky ucinny sprej alebo kondicioner, cokolvek, proti uzleniu vlasov? Nezvyknem si nikdy cesat vlasy kedze ich mam vlnite, ale v tomto obdobi sa to neda zvladnut po 2 dnoch mam na hlave pomaly dredy
Ja si to chodím kúpiť ku kaderníčke vždy... Ona mi to poradila,že to vlasy nezamotáva a nechá ich to v rovnakom stave ( a je to celkom pravda ) (pomerne to smrdí Ale,aspoň to nie je len sprostá reklama...
@darkkizz nie kazdy ma vlasy, ktore vyzeraju po rozcesani dobre... tusim nemas vlnite vlasy, takze je tazko vysvetlovat niekomu kto to nezazil, parkrat do mesiaca si ich rozcesem ale moje vlasy su do minuty opat zlepene do spiralok, neviem ci je pre nich lepsie nechat ich ako su alebo ich nasilu lamat a vytrhavat
Ja ich cesem len pred a po umyti, ked sa rozcesem vyzeram ako pudel.
Po umyti treba dobre rozcesat a naniest nejake pripravky, po dvoch dnoch pred umytim sa budu lahsie rozcesavat. Ja mam na to ibistekovu vodu od alverde a nejake serum so siedmymi olejami od glisskur.
ja mam zo salonu kupenu specialnu kefu,stoji tusim nejak 20e a prvykrat v zivote si mozem rozcesat vlasy bez toho aby som si vytrhala za hrst vlasov..a to mam fakt ze hnusne kucerave vlasy ktore sa do seba zamotavaju este aj ked su mokre..neviem ako sa vola ale mozem to zistit kebyze chces
Pozrela som si nejaké tvoje fotky, štruktúrovo máš podľa mňa veľmi podobné vlasy mne (mne sa tiež na konci vlnia a tiež to mám také viac pramienkovité ako hebké v jednej línii). Predpokladám, že najviac uzlíkov sa ti robí v oblasti kde končia rovné vlasy a začínajú sa ti kučeraviť teda cca v oblasti ako končia uši a ešte vzadu na temene (také tie neindifikovateľné chuchvalce a spletence).
No ja to robievam tak, že si rozčešem vlasy pred umytím, umyjem si hlavu a potom úplne mokrú rozčešem znova (viem, že sa to nemá, ale nemám na výber). Samozrejme, všetko za pomoci tony prípravkov tomu určených Akonáhle zanedbám niečo z toho, môžem česať hodinu a vytrhám si celú hlavu.
toto, a pred umývaním poriadne rozčesať vlasy, po umytí si vždy češem vlasy až keď sa mi uschnú alebo ich vyfénujem, inak by som bola do mesiaca plešatá.
@lilly09 mala som vlnité/kučeravé vlasy, no existujú hrebene so širokými zubami práve na takéto vlasy...... Nečesať sa nie je vôbec dobré...
Teraz mám vlasy rovné aj keď neviem akým zázrakom, ale aj keď sa mi točili česala som ich vždy a kefou a po česaní som používala Gliss kur ten oranžový, čo tu niekto dal... To vytvorilo pekné lesklé upravené vlny a nevyzerali ako týždeň nerozčesané "metly"
@darkkizz moje vlasy ale fakt vyzeraju hrozne keby som ich cesala kazdy den...stratia lesk, strukturu, potom su ako vyschnute paperie, kedze su velmi jemne... inak s nimi nemam problem, len v tomto obdobi sa uzlia viac ako obvykle
@neoriginalna mne sa tiez viac tocili vlasy ked som mala postupku+ ked som dala ten gel z avon( on bol na zvyraznenie kucier, ich stuzenie, aby ti proste ostali na hlave aj ked ti vlasy vyschnu, pokial ich mas len vlnite) a vtedy som ich mala dost kucerave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a voňajú mi potom vlásky jak princezničke
@greyness aka je to znacka? neviem to precitat
@lilly09 z dm-ky to je. z detského oddelenia
» www.parfums.sk/kozmetika/kallo...
@laurikaaa vdaka, skusim sa niekde opytat
a
Po umyti treba dobre rozcesat a naniest nejake pripravky, po dvoch dnoch pred umytim sa budu lahsie rozcesavat. Ja mam na to ibistekovu vodu od alverde a nejake serum so siedmymi olejami od glisskur.
@die nie je to to, co uvadza @astaroth27 ? sice som chcela skor nejaky pripravok, ale mozno by sa zislo i to
Ja sa nejak často nečešem, väčšinou sa len zohnem a trocha si pokrútim hlavou ako metalisti a je to
Dlhé vlasy sa proste uzlia a hlavne cez zimu ked elektrizujú. Kvôli tomu ich cez zimu nosím väčšinou zapletené alebo v gumičke.
ja sa tiez snazim aj v gumicke, ale mne sa zapletu tak ci tak :/ ked nosim sal, ciapky...
No ja to robievam tak, že si rozčešem vlasy pred umytím, umyjem si hlavu a potom úplne mokrú rozčešem znova (viem, že sa to nemá, ale nemám na výber). Samozrejme, všetko za pomoci tony prípravkov tomu určených Akonáhle zanedbám niečo z toho, môžem česať hodinu a vytrhám si celú hlavu.
toto, a pred umývaním poriadne rozčesať vlasy, po umytí si vždy češem vlasy až keď sa mi uschnú alebo ich vyfénujem, inak by som bola do mesiaca plešatá.
nepostaci ti nejake tuzidlo?
Teraz mám vlasy rovné aj keď neviem akým zázrakom, ale aj keď sa mi točili česala som ich vždy a kefou a po česaní som používala Gliss kur ten oranžový, čo tu niekto dal... To vytvorilo pekné lesklé upravené vlny a nevyzerali ako týždeň nerozčesané "metly"
toto mám rada
uz som si kupila Gliss kur tak uvidime ako pomoze
ja som nikdy nevedela, ci popis ,,na kucerave vlasy" znamena , ci je pripravok urceny kuceravym vlasom, alebo aby sa vlasy skuceravili...
co to je? a nepovedz ze si mam vyguuglit som na mobile a na tejto kalkulacke sa zle manipuluje
tak uz neviem co poradit, lebo pokial mas tvrdsie tazsie vlasy, nie je jednoduche to natocit len tak