Chcem sa opýtať hlavne báb (chalani s týmto asi skúsenosti nemajú) ako robíte to aby vám vlasy držali tvar pokiaľ si ich vyžehlíte alebo naopak natočíte.Keď si občas kulmujem vlasy tie vlnky mi po pár hodinách padnú a mám skoro úplne rovné vlasy. Mám ich
tiež mám s tým problém, ani najsilnejší lak mi nepomôže aspoň z tých čo som skúšala. Mala som ten extra silne tužiaci taft a nič.
mám vlasy ako vyžehlené stále
Mne vlasy tiež nijak nedržia tvar. Keď si ich nechám prirodzené (vlnité) tak hej, ale akonáhle si ich nejak upravím tak mi spravia vždy opačne čo chcem Keď si ich vyžehlím tak sa mi na niektorých miestach škaredo ohnú a keď si ich nakulmujem tak mi spadnú
@obliviate tiež som mala také vlasy,ako po najlepšej žehličke ale keď si často dávam natáčky začali sa mi trochu vlniť.Rovné vlasy sa mi síce páčia ale mám jemné vlasy takže lepšie sú trošku zvlnené kvôli objemu kedže ich mám dlhé.Ostrihať by som si ich určite ale nenechala krátke vlasy sa mi nepáčia
skus si nastavit vyssiu teplotu.
inak mne sa s vlasmi lepsie pracuje odkedy si ich farbim, predtym mali doslova vlastnu hlavu, robili si co chceli...
ale tiez mi napada, ze ked vlasy zalakujes, tak im pridas dost vahy a mozno je prave to paradoxne problem... vyrovna ich gravitacia. skus dat miesto laku len tuzidlo a uvidis, co to spravi
a este, pomoct by mohla aj vyssia teplota.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
mám vlasy ako vyžehlené stále
inak mne sa s vlasmi lepsie pracuje odkedy si ich farbim, predtym mali doslova vlastnu hlavu, robili si co chceli...
ale tiez mi napada, ze ked vlasy zalakujes, tak im pridas dost vahy a mozno je prave to paradoxne problem... vyrovna ich gravitacia. skus dat miesto laku len tuzidlo a uvidis, co to spravi
a este, pomoct by mohla aj vyssia teplota.