Ja si vyrovnavam kazde rano. Uz asi rok. A teraz mi kadernik povedal, ze by som si mala davat zabaly v majoneze. Je to divne. Ale zevraj ucinnejsie vyzivuje ako nejaky balzam,alebo maska z obchodu. Mozno niekedy vyskusam
Sesternica si vyrovnáva vlasy už asi 4 roky vždy, keď si ich umyje (cca každý 2. deň) a tak to aj vyzerá. Mala poriadne husté vlasy a teraz je to... redšie. Ale hlavne sú už na prvý pohľad vysušené a nemôžem povedať, že by sa o ne nestarala. Naopak, toľko vlasovej kozmetiky ako v jej kúpeľni som ešte asi v živote nevidela
Tiež som síce kedysi chcela mať rovné vlasy, ale kaderníčka ktorá moje vlasy priam zbožňuje ma od toho odhovorila a som vcelku rada, pretože som nakoniec zistila že sa mi moje vlnky páčia (A najkrajšie bolo keď som raz prišla do školy, s vlasmi ani neučesanými a kamarátka sa ma opýtala či som si dala na noc natáčky )
ja som uz prestala rumazgat nad tym ze sa mi vlnia vlasy a uz nevyrovnavam a mam pre vas dobru radu vecer si ich zaplette a rano len date dole gumku a rozsuchorite je to rychlejsie pohodlnejsie a nenici to vlasy ako zehlenie
No tak ja mám trochu zvlnené vlasy takže si ich žehlím asi len 2-krát za mesiac...Ale predtým som si ich žehlievala pravidelne každý deň, no ale ptm mi začali rednúť a kaderníčka mi poradila takú jednu masku pred žehlením ktorú používam a fakt funguje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale, to nič stávajú sa aj horšie veci, no nie?
co s tymm???aaaa
Dobre, nejsom dievca ale nevadi, pochvalit sa mozem