Dobry den. Je tu problem ze ja uz im neviem proste vysvetlit tim kadernickam ze nech to proste skratia a nech to vyzera normalne. Nie... Este im aj obrazok ukazem ale ony si idu svoje. Strihal som sa tisickrat a poviem ze len raz som bol spokojny. Uz mam
no, existuje par typov kaderniciek.
Tie co strihaju 25 rokov tak isto na par stylov tj vedia do stratena alebo dlhsie noznicami ked vypadas jak s helmou kaskader.
Potom tie kde si zaplatis ale ta ostriha tak ako chces.
aleee mozno chces strih ktory ked si das tak na tvojej hlavicke vypada napicu. Kazdopadne chod do nejakeho vypimpovaneho kadernictva kde mozno nehas 20e ale uvidis ci to je tebou alebo nimi. Alebo sa jebni naholo ]]]]]]]]]]
Ja radsej vyberam kadernicku ktora je mlada a radsej nejaky drahsi salon kde maju tie zenske aspon nejaku sajnu o tom co je moderne, nez ked som chodila s mamou ako mlada k jej kadernicke, takej pani kolo 40tky ktora je zrejme zvyknuta strihat babizne z okolitych panelakov, no strih taky ako z nejakej Dorky z roku 1975, dokonca ma chcela nahovorit na trvalu... o____O
Melir cez gumenu ciapku, sak alobaly, hm? co to je alobal
A nepochopim kadernicke meritka, nech som u takej co striha za 5 eur alebo 50eur, vsetky si myslia ze ked poviem skratit konce o 2-3cm tak idem prec bez polky vlasov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Tie co strihaju 25 rokov tak isto na par stylov tj vedia do stratena alebo dlhsie noznicami ked vypadas jak s helmou kaskader.
Potom tie kde si zaplatis ale ta ostriha tak ako chces.
aleee mozno chces strih ktory ked si das tak na tvojej hlavicke vypada napicu. Kazdopadne chod do nejakeho vypimpovaneho kadernictva kde mozno nehas 20e ale uvidis ci to je tebou alebo nimi. Alebo sa jebni naholo ]]]]]]]]]]
Melir cez gumenu ciapku, sak alobaly, hm? co to je alobal
A nepochopim kadernicke meritka, nech som u takej co striha za 5 eur alebo 50eur, vsetky si myslia ze ked poviem skratit konce o 2-3cm tak idem prec bez polky vlasov
zastrihovať končeky sa zvládneš naučiť aj sám