Nijak uz pol roka moje vlasy sa nelamu, staci im zastrihnut tak raz za 9 mesiacov skor pandemia vyriesila moju dilemu ci sa zas ostrihat na kratko alebo nie.
Tak ja sa strihám tak či tak sama a do kaderníctva idem možno tak raz za 10 rokov čo sa stalo naposledy lebo sa mi nechcelo strihať sa ale zas raz mi to ostrihala kaderníčka nakrivo takže nevidím zmysel v tom, chodiť tam keď si to nakrivo môžem ostrihať aj sama 0_0 ja nechápem, za čo berú peniaze keď nevedia ani rovno strihať...
Aj v pohode, chodím sa nenápadne podstrihnúť raz za čas. A manžel. Ten to má blbšie lebo toto už je také hraničné kedy by sa šiel strihať.. no čo bude chodiť vlasatý strapatý
so strihaním som v pohode, aj tak som si chcela na leto nechať dlhšie vlasy, ale nemá ma kto nafarbiť a sama si netrúfam kúpim si tú farbiacu masku od Maria Nila aspoň, nech nevyzerám ako úplná sedlaňa
@desertdrift tak keby si mal dostatocne dlhe vlasy, tak je pravdepodobne, ze v určitej dlzkr by ti uz prestali rast a nemal by si ich az po zem Ja ich mam takto cca po zadok a ani to nevidno lebo ich mam vlnite, cize vyzeraju, ze su tak pod pas Skratka ich mam takto a koniec, viac nerastu. Asi je to aj genetika alebo co...
Vela zien ma inac s tymto problem Tu je cele forum o tom » forum.zdravie.sk/804828/vobec-mi...
ja sa dávam strihať tak raz za pol roka, niekedy raz za rok lebo mám rada moje vlasy čo najdlhšie, ale keby som mala dosť dokašlané končeky tak sa dám ostrihať priateľovi, už ma tak raz strihal, pozrel si návod na youtube a bolo, dokonca ma ostrihal lepšie ako minule som nechala u jednej kaderníčky 30euro len za podstrih... a priatel to tiež nerieši, lebo sa dlhodobo strihá sám
Asi si budú musieť milenka a spolubývajúca s3hnúť, ktorá sa ma ujme @melancholik Čo sa všetkého bojíš Ona je veľmi šikovná, mne aj bradu aj všeličo upravovala, stajlovala, pris3hla... maximálna spokojnosť Budeš feši
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
momentalne mam najdlhsie vlasy od roku 2012
Vždy sa strihám sama
Vela zien ma inac s tymto problem Tu je cele forum o tom » forum.zdravie.sk/804828/vobec-mi...
@melancholik Čo sa všetkého bojíš Ona je veľmi šikovná, mne aj bradu aj všeličo upravovala, stajlovala, pris3hla... maximálna spokojnosť Budeš feši