myslim ze toho buzika mysli na ofinu tiez ..ked nechapem setci akmosi maju teraz skoro dlhe vlasy ja si to nevem predstavit som spokojny s mojim ..masinka vzadu a boky inak do postupna... gelujem
ouu...to je ale ofina pouzivas kondicioner..? ale nie..ber to tak ze ten styl nemusim..ale proti ludom nic nemam...okrem toho myslim ze clovek ktory je uz trosku starsi vie to brat inak ako mlade babenky ktore si zacnu ublizovat a hlavna pointa stylu im uchadza...styly nie su o tom aby vytvarali medzi ludmi problemi ale aby ich spajali...tak to ber tak..
@christiana Nie, kondicioner nepouzivam, predstav si...dokonca ani nezehlim . Myslim ze to s tymi neuvedomelymi deckami plati vsade. Nielen pri ofinach
@flamerage tak to potom musis mat dokonale vlasy...a to myslim vaazne.. a ano mas pravdu a preto potom su odsudzovane niektore styly lebo decka si neuvedomuju co je ich zaklad a pointa....a ostatny sa uz kukaju len na ne a nie na tych ostatnych ktory o svojom style uz nieco vedia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ze dik..ale ja to mam z hygienickych dovodou toto ..hram tenis a potit sa v dlhych vlasoch?..nazdar xD