ahojte chcela by som sa spýtať ako je to vlastne s farbiacim šamponom na vlasy....on sa vymyje alebo musia vlasy vyrásť a až vtedy zmizne?chcem zakryť nechcený vyrastený melír no nechcem nový...tak chcem vedieť že ako to funguje kujéém
mala som cierny sampon zmyvaci. a nesiel vytiahnut pomaly ani peroxidom kadernicka len zalamovala rukami co som si to preboha dala /a to sa mi to snazila vytiahnut po skoro roku a vlasy si umyvam kazdy den/ takze sa to vymyt moze ale aj nemusi
Ja som mala fialový, kt. sa v priebehu mesiaca zmenil na ORANŽOVÝ.Našťastie kaderníčka bola totálne ľavá a napatlala mi tú farbu tak, že ju s rozpustenými vlasmi nebolo vidno..Od mája už celkom zmizol.
Melír sa ti nevymyje spolu s vrchnou zmývateľnou farbou, ofarbi sa na čo najprirodzenejšiu a čakaj
@5 presne! Ja som mala tiež čierny a vôbec sa nechcel zmyť... a mala som ho asi trištvrte roka. Ale keď som mala predtým ešte tmavo hnedý tak ten mi zišiel do tých 24 umytí či koľko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Melír sa ti nevymyje spolu s vrchnou zmývateľnou farbou, ofarbi sa na čo najprirodzenejšiu a čakaj
Šampón by sa mal vymývať, farba by sa nemala.(Reálne vymývanie závisí od momentálnej konštelácie hviezd.)
Aj tak sú najlepšie farebné tužidlá