Ahojte mám kučeravé vlasy a chcela by som sa ich zbaviť..a chcela by som sa spytať či by ste mi nevedeli poradiť nejaky šampon alebo niečo aby som sa zbavila kučeravých vlasov..chcela by som mať čisto rovné a počula som aj o šamponoch na vyrovnanie vlasov
@nathal ja mám napríklad totálne kučeravé vlasy a tiež som mala obdobie,kedy som ich na hlave proste mať nechcela..šampóny na vyrovnanie vlasov ti nepomôžu, dokonca niektoré ti vlasy ešte viac skučeravia..jediné riešenie, k akému som sa ja dopracovala, bolo každodenné namáhavé žehlenie, ktoré mi postupom času nielenže zničilo psychiku, ale aj vlasy..teraz napríklad svoje vlasy milujem a nevymenila by som ich za nič na svete, som s nimi spokojná ale ak ich naozaj nechceš,tak sa spýtaj svojej kaderníčky, tá ti o tom možno bude vedieť niečo povedať
@nathal prave som čítala že je to drahé a máš ich len zatial rovne pokiaľ ti nezacnu vyrastat..a aj niečo také že je to nebezpečné..takže je to o ničom :/
Je jeden spôsob, trvalé žehlenie vlasov (rozumej tak na tri mesiace) kde ti v kaderníctve vlas obalia keratínom a vyžehlia a to ti bude držať... No lenže to stojí okolo 300 eur či ako.
Ja mám tiež brutálne kučeravé vlasy a občas napríklad robím to, že si ich dávam na veľké natáčky, keď sú ešte polomokré a nechám ich tam, kým nie su už len vlhké (použijem asi 6 na celú hlavu). Vtedy sú vlasy nie kučeravé, ale príjemne vlnité.
Ja mam vlasy tez kucerave dost ale ked si ich po zmiti zapletiem do vrkoca tak ptm mam skor len take vlny mne sa kuceri pacia len ne te moje lebo su krepovite
Ale v poslednom case si ich zvyknem zehlievat ale dost to nici ale ja ked si ich poriadne vyzehlim tak mi vydrzia az do zmitia ak neje vonku vlhko a sampony ndpomozu
ja som vyskúšala už snáď všetko na vyrovnávanie vlasov, netvrdím, že to nepomohlo ale nikdy neboli dokonalo rovné. aj tak ma nakoniec všetci presvedčili, že mi prirodzene kučeravé pristanú najviac.
@matusqa96 ja viem ničíí to vlasy ale ja ked mam kučerave vlasy aj sa hambim aj von ísť normalne ked je vlhko alebo čo a začnem sa kučeravieť thak skloním hlavu alebo čo ..proste ich neznesiem...a vyzeram ako kkt s kučeravymi vlasamy nie každemu sa to hodíí
@ridiculousnotion no thak pre mňa to nikdy nebude plus lebo sa mi nehodia ani náhodou možno tebe sa hodia ale nie všetkym :/
@nathal ja mam tiež veľmi kučerave vlasy aa este pred rokom ked som sa ich chcela zbavit bola som na trvalom vyrovnaní . Vyrovnaju ti vlasy priblizne na pol roka pomocou keratínu a potom je aj zehlenie lahsie . cena je podla hustoty tvojich vlasov . Ja si teraz veľmi vážim svoje kučeravé vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@flyleaf a myslííš že mi to vydržíí celý život?
@emmka98765 ale ni každému sa hodia
Ja mám tiež brutálne kučeravé vlasy a občas napríklad robím to, že si ich dávam na veľké natáčky, keď sú ešte polomokré a nechám ich tam, kým nie su už len vlhké (použijem asi 6 na celú hlavu). Vtedy sú vlasy nie kučeravé, ale príjemne vlnité.
@ridiculousnotion no thak pre mňa to nikdy nebude plus lebo sa mi nehodia ani náhodou možno tebe sa hodia ale nie všetkym :/