Ahojte. Chcel by som sa len opýtať, či sledujete nejakých vlogerov, a tiež by som vám rád ukázal ten svoj Ono momentálne len začínam a zatial ma nikto nesleduje, ale budem rád, ak zanecháte nejakú reakciu. Vďaka
ako vlogy sú lepšie pri známych menách... ale palec hore lebo radšej si pozriem vlog od niekho koho nepoznám ako nejaký gameplay alebo herné video v podstate ak máš zaujímavý deň tak určite toč vlogy ak nudný tak skús vo vlogu niečo rozobrať nejakú tému alebo niečo v tom štýle no dosť vypisovania a idem si pozrieť tvoj vlog a ešte že sledujem zahraničných vlogerov a asi 2 čechov a niekedy goga a sláža (aj keď on nerobí asi často vlogy
no a teraz k vlogu -> kvalita je veľmi dobrá (v porovnaní s nejakým neznámym 12 ročným chlapcom čo točí na starý mobil a ani ho nepočuť ) a je dobré že si už adult a verím že budeš posúvať svoje hranice ďalej a otvoria sa ti nové možnosti
Díky @stolky100 Práveže ma poslednou dobou napadlo veľmi vela rôznych tém ktoré by sa dali spracovať do videa. Ak ma to bude baviť a nájdem sa v tom, tak budem rád. Tak drž palce
sledujem americanky sem tam, ale nedostal som sa k nim kvoli vlogom, ale jedna toci klipy a videa a sem tam teda spravi aj vlog, ta druha je zase memehviezda a tak ma daco zaujalo zo zakuliasia ci tam nebude mat, okrem ineho tiez chce robit nejaku serioznejsiu videotvorbu tak ma to celkom tesi... cize primarne ich nevyhladavam, skor sa zaujimam o zakulisie tvorcov serioznejsich veci. Goga som si kukol par krat lebo o nom vsade pocujem, ale jeho humor nie je pre mna, je to take... nic moc no... a robi len to co uz niekde videl. cize suma sumarum, vlogeri ano, ak sa venuju aj serioznejsej videotvorbe a v tych vlogoch sa dozviem aj nieco co by ma mohlo ako tvorcu zaujat, random shity ako tak som sa rano zobudil a nemam co robit tak spravim videjko kde si vylejem dusu, to je thrash... jo a este fattyho sem tam kuknem, lebo ten je megavtipny, to je druh humoru ktory mozem
Nepozerám sa na tieto veci, nebaví ma to a zdá sa mi odveci, ak sa niekto na YouTube pretŕča so svojou kokotnosťou, alebo sa hrá videohry. Mám ale rád youtuberov, ktorí sa zameriavajú na niečo konkrétne a zmysluplné. Sledujem rôzne cestovateľské, hudobné alebo technologické "vlogy".
@motorbreath chápem. A dúfam teda že niekedy v budúcnosti na mňa možno ešte narazíš A Fattyho som videl teraz prvý krát ako ochutnáva sushi a nezaujal ma, ale to ej na tom to dobré, že si odoberáš len kanály ktoré chceš, a obsahovo sú na inej úrovni ako v TV
@slickrick Ľudia, ktorí natáčajú, ako hrajú na rôzne hudobné nástroje, robia cover verzie, spievajú známe songy a tak... Je mi jedno, či sa to volá vlog alebo cibuľa.
mam rada vlogy o cestovani, ale tiez aj osoba musi byt sympaticka a musi sa dat na nu pozerat a pocuvat ju inak nope.. a tiez to musi byt celkovo pozeratelne, kvalitne
@likjul Bez strihu to nepôjde to viem, a takisto som prišiel na to, že je lepšie si najprv tému rozpísať na papier a trochu sa ju "naučiť". Každopádne ďík za feed a možno na mňa ešte niekedy natrafíš
@slickrick Pôsobíš, ako veľký pacifista, ani hádať sa tu s tebou nedá. :ehm: Ak by teda tie videá mali mať aj nejakú pointu, tak by som sa nechal nahovoriť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
pravidelne fakt len carli a jennu