Baby poslali by ste svojho priatela kupit vlozky alebo tampony?a vy chalani isli by ste to kupit?? Co sa mna tyka nemam problem si pred partnerom kupovat tampony ale vlozky ani za svet,dokonca ked som s nim ich ani nenosim,pride mi to nechutneee
Vobec by som nemala problem ho poslat kupit....aj oco mi uz kupoval.... noa ?? podla mna je riadne trapne si mysliet ze je trapne ked chlap kupuje vlozky.... a predavackam je to v riti jedno ked som robila v kauflande a chlap by kupil plny vozik vloziek bolo mi to dost u riti ako
mám pocit, že už som s frajírom kupovala tampóny a nepríde mi to vôbec divné. a keby som ich potrebovala a on šiel do obchodu tak nevidím problém prečo by mi ich nekúpil len ho musím naučiť, že ktoré
Neni tej zeny, ktora by ma donutila ist kupit vlozky, alebo tampony. Tovar v drogerii je tak kokotne rozlozeny, ze sa tam ani kristus boh nevyzna. Vyhybam sa im oblukom.
@acheraya predpokladam, ze ty si tam castejsie nez ja, preto sa tam vies zorientovat. Ja som bol v drogerii 3x v zivote. Ked uz mam kupovat drogeriu, tak radsej chodim do velkych retazcov, kde su 2 regale a najdem tam vsetko co potrebujem.
Neriešim Poslala by som ho, veď však je to taká istá hygienická potreba ako vreckovky Aj som to s ním už stokrát kupovala (sme spolu v obchode... a budem ho posielať preč, keď si idem kúpiť tampóny?
ALE pozrela by som si, ako by sa tváril, keby ich mal kupovať on sám
Vacsinou nakupujeme tak, ze ja chodim, nakladam do vozika, a on ten vozik poslusne tlaci a nasleduje ma, ale vobec nevnima, co kupujem, takze myslim, ze zatial nepostrehol, ze som kupila tampony, alebo ze sme vobec v drogerii ale keby si to nahodou vsimol, tak ma od hanby neroztrhne, nemam 15 rokov zasa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
vyznelo to ako keby si ani tie tampóny nenosila
ale inak, no a čo, ani vreckovky či toaletný papier sa nehanbím kupovať, a aký je v tom výrazný rozdiel?
WTF? To su niektore zeny az takto jebnute?
a kludne by som mu aj zavolala kebyze je v obchode nech mi hocico take donesie a co ako? o__O
on uz tusim zistil ze som dievca
chybicka se vloudila
@husky ejha, som nevedel, ze su take multifunkcne moje gify, you got me mister,
@tommyhot ako sa smejem ale podľa mňa je to celkom logické rozloženie
no man,no problem
a áno, poslala by som ho, a čo je na tom
Pošlem ho kúpiť, pred ním si kúpim, je to môj starý, nie mních.
A máš plno ďalších metód, ktoré sú 1560krát pohodlnejšie a hygienickejšie ako vložky
ALE pozrela by som si, ako by sa tváril, keby ich mal kupovať on sám
inak k teme, ja som s byvalou kupoval viackrat oboje a sam jej aj intimky a raz aj tampony, nic strasne