@pubertslatinocelny mne dnes hrala v hlave pesnicka asi adama duricu alebo niekoho podobneho cely den v robote...a to som si nevedel ani spomenut text...mozno dve slova dokola...bolo to utrpenie...
ale inac teraz vazne, lebo je to dobra otazka - asi je to moj vlastny hlas, teda tak, ako ho ja pocujem (lebo z nahravok sa ukazuje, ze moj hlas poznam ako iny hlas oproti realite - zevraj preto, ze v hlave to inak rezonuje, takze to proste pocuje hovoriaci inak ako posluchaci)
Tiez by som sa chcel spytat na vnutorny zrak...ale mozem az o tri hodiny...co je neskoro...takze ak si nieco predstavis...napriklad slona...tak ho vidis alebo jednoducho vies ze tam je? Alebo co?
@11 ten asi nemam nejak rozvinuty. viem, ze tam je, ale nejak konkretne ho asi nevidim a nezvyknem si predstavovat detailne. urcite viem, ze slona nakreslit dostatocne hodnoverne neviem - a s tym azda suvisi aj moja neschopnost si ho predstavit dostatocne presne. mozno ti ludia, co vedia dobre kreslit, maju lepsi vnutorny zrak? ja mam myslim dost slaby
Mám to asi ako Homer Simpson. Raz ku mne mojim hlasom prehovorí moje dobré ja, a inokedy moje zlé ja, obe mojim hlasom.
A ten vnútorný zrak mám asi celkom dobrý, nemám problém si predstaviť reálne veci inak ako sú. Ale len niekedy/keď chcem, ináč si predstavy nevizualizujem.
Mám 2 teórie:
1. Buď je to Boh ( o čom vážne pochybujem, lebo Boh nehovorí take... hmm... perveznosti )
2. Alebo sa moja pravá a ľavá hemisféra mozgu stále háda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A ten vnútorný zrak mám asi celkom dobrý, nemám problém si predstaviť reálne veci inak ako sú. Ale len niekedy/keď chcem, ináč si predstavy nevizualizujem.
1. Buď je to Boh ( o čom vážne pochybujem, lebo Boh nehovorí take... hmm... perveznosti )
2. Alebo sa moja pravá a ľavá hemisféra mozgu stále háda...