najdem vsetko co potrebujem obcas i to co nepotrebujem a niekedy nenajdem to co nepotrebujem
inak vzdy vsetko najneskor na treti ci stvrty ci piaty.. pokus najdem.. a ked nahodou nieco nenajdem tak zistim ze to az tak dolezite nie je a teda vlastne.. vsetko je kde ma byt.
teda okrem pripadov ked to tak nie je.. ale to sa uz dostavame na zaciatok..
poriadok, samozrejme. nemám rád bordel, nemám rád keď je všade niečo porozkladané. vytáčajú ma všelijaké malé serepetičky na parapetnej doske, stoly zapratané pičovinami tak, že nie je miesto ani na A4. rôzne lapače prachu na policiach, skriniach a stenách by som hneď zrušil.
keby som býval sám, tak všetko je skryté v minimalistickom nábytku čistých línií, steny holé.
@ubosko že ich mal spoločne zavesené? jou, to je ešte ten lepší prípad
inak občianku v perináči vlastne ešte chápem. niekto všetko zmetie pod koberec, ja zdvihnem guču vecí na zemi (v izbe inak väčšinou levitujem) a hodím to do perináča a do skríň po bratovi. to keď má prísť návšteva a tak. začali sa mi páčiť pochvaly typu:
ja som si myslel, že vo veciach mám poriadok až dovtedy keď som musel hľadať v dome bicykel.
momentálne mám na stole bordel. samé papiere, zošity, slúchadlá, usb-ečka... aj v skriniach tak isto. a v podstate mi to nevadí sa v tom prehrabovať. ale keď sa ponáhľam tak zrazu ako keby som nebol tvorcom toho bordelu ja ale niekto úplne iný.
kedysi to bol organizovaný neporiadok, odkedy chodím na VŠ, je to čistý bordel. zošity z cvík, ofotené prednášky, milióntisícpäť zakladačov, euroobalov, karisblokov, náplní do karisblokov, tisíc výcucov ku knihám, milión vytlačených zákonov, perá, ceruzky...no je to des.
To isté, presne to isté čo @grietusha. Minule som hľadala kabelku a našla som ju v najnepoužívanejšom priečinku v skrinke s oblečením, medzi plavkami...
Na stole mám asi tonu vecí, od hmoždiniek do steny a kombinačiek, cez kusy látok, starých farieb až po ... všetko ostatné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale vôbec.
ja netuším, čo kde mám, niekedy som prekvapená, keď na mňa vyskočí občianka z perináča alebo ponožky z knižnice a nechápem, ako sa to tam dostalo.
v PC mám taký bordel, že už som z toho sama na nerv, ale ak by som to začala dávať do pucu, tak mi to trvá asi dva dni.
a na stole mám milión vecí len preto, že sa mi to nechce ísť vyhodiť.
-plechovky od piva
-fľaše od piva
-poháre od kávy/čaju
-starý make-up
-milión kníh (už by som ich mala zaniesť do knižnice)
-katalóg stockholmských múzeí po švédsky
-letáčik na polroka starú akciu
ale kde mám perá, zošity a podobne, to fakt netuším.
a minule som asi mesiac hľadala jedno tielko. netuším, čo robilo za posteľou.
inak vzdy vsetko najneskor na treti ci stvrty ci piaty.. pokus najdem.. a ked nahodou nieco nenajdem tak zistim ze to az tak dolezite nie je a teda vlastne.. vsetko je kde ma byt.
teda okrem pripadov ked to tak nie je.. ale to sa uz dostavame na zaciatok..
pekny den
Taký...normálny.
keby som býval sám, tak všetko je skryté v minimalistickom nábytku čistých línií, steny holé.
Odkaz pre nich: držte sa toho, mať poriadok je fajn vec!
inak občianku v perináči vlastne ešte chápem. niekto všetko zmetie pod koberec, ja zdvihnem guču vecí na zemi (v izbe inak väčšinou levitujem) a hodím to do perináča a do skríň po bratovi. to keď má prísť návšteva a tak. začali sa mi páčiť pochvaly typu:
"wau, romanka, ty tu máš upratané, aká zmena!"
momentálne mám na stole bordel. samé papiere, zošity, slúchadlá, usb-ečka... aj v skriniach tak isto. a v podstate mi to nevadí sa v tom prehrabovať. ale keď sa ponáhľam tak zrazu ako keby som nebol tvorcom toho bordelu ja ale niekto úplne iný.
Doma je to organizovaný bordel, lebo to mama trocha organizuje (Choď si upratať ten bordel!!) ale na intráku...
Na stole mám asi tonu vecí, od hmoždiniek do steny a kombinačiek, cez kusy látok, starých farieb až po ... všetko ostatné.