Moja priateľka mi prednedávnom povedala, že by sa celkom rada bozkávala s mojim kamarátom, boli sme trochu v nálade a ona sa mi s tým priznala. Proste, že by ho to chcela naučiť a tak. Potom mi však povedala, že to bolo myslené zo srandy no ako sa hovorí
Nezačni sa obávať ale rob niečo preto, aby sa o teba viac zaujímala. A možno má priateľka len zvláštny zmysel pre humor, ktorému sa teda ja osobne vôbec nesmejem, ale tak, hlavne maj otvorenú myseľ!
@misiaaak12 Z vlastnej skúsenosti, poviem že to dievča je nevyburené, ak hladáš stálicu tak na túto zabudni, čím dlhšie s nou budeš tým dlhšie sa sám vodíš za nos. Keby si pre nu existoval len ty, toto by nerobila bez ohladu na to či má vypité alebo nie. Neviem si to predstaviť, ak ty máš 15 a ona asi 18 ked jej niekto nalial alkohol tak to je tak či tak divný vzťah. Ničmenej, ak ju máš len tak na sex čo asi pri tvojom veku dufam že nie, tak sa to dá tolerovať. Zo skusenosti vravím, že ak sa chce s iným bozkávať, tak chce s iným aj niečo viac a toto je k tomu prvý krok. Myslím že v takýchto pripadoch ani porozprávanie sa nepomáha. To je v nej. Neber to zle, ale fakt viem o čom hovorím. Ja som takto zabil 6 rokov vzťahu s tou nepravou. Človek je hlúpi ked lúbi, ale ak máš fakt len 15 tak ti to aj zbytočne píšem, lebo ty na toto ešte nie si vyzretý. Fakt, nemáš sa kde ponáhľať. Začni ženské naháňať ked budeš mať aspoň 18 s iným úmyslom ako bozkávanie či chodenie von. Skus si zatial užívať teenagerstvo inak, ako riešením takýchto problémov. Buď happy že ťa takéto veci ešte fakt nemusia trápiť. S pozdravom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
mate to vy teda problemov ...
(jeden moj byvaly mal tak nechutne pekneho kamarata!!!! :-
Na tvojom mieste by som kamarata uzemnil nech ho ani nenapadne dat sa na to a jej povedz tiez nejake pekne slova....
Jebáááááť!