okno urcite, ale smer jazdy nie je podstatny aj ked v smere je lepsie, lebo mi menej utekaju oci, kedze ked som vo verejnom prepravnom prostriedku, tak pozeram vyhradne von z okna
ach... ale nie je to až tak dávno, nejaké 3-4 roky možno, čo sme šli niekam do žarnovice, či kde... a bolo 8-miestne, a nebola tam tma síce bol deň, no...
@luc.ka my ked ideme vlakom na zapas tak sme aj 10ti v kupecku abo 15ti. na chodbe,jeden v kupecku a bordel robime po celom vlaku..bo nam vzdy daju miestenky na opacnu stranu vlaku nez je restaurak
z neznámych príčin si skôr sadám ku dverám, je jedno v ktorom smere... aj miestenku si kupujem ku dverám... z okna sa dá síce pozorovať krajina, ale keď idem do/z BA, tak vždy sa venujem nejakej činnosti a okno je aj na chodbe, tak čo
Väčšinou si sadnem smerom na sever keď idem do žiliny, sedím v smere jazdy, a keď idem domov tak sedím protismeru. ale záleží to aj od toho ako je otočený vagón. či je kupé vľavo alebo vpravo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
8,miestne su v starych nerozsvietenych voznoch
ach... ale nie je to až tak dávno, nejaké 3-4 roky možno, čo sme šli niekam do žarnovice, či kde... a bolo 8-miestne, a nebola tam tma síce bol deň, no...
á tak... cestou na chatu... veľa nás bolo, a veľa sme tuším aj pili... akurát pre nás, si myslím
a keď nemám miestenku tak mi to je fuk ktorý smer len nech to je pri okne.