Myslim len na to zle ... vo vsetkom vidim len to zle ... stale si vsetko beriem zle ... a koli tomu vznika i vacsina hadok (stale sa s dakym hadam) joj co mam robit ? som to skusala zmenit ale dlho mi to nevydrzalo ... to som fakt az taka blba ?
Ak ti to vydrzalo aspon nejaky cas, (teda, to usudzujem z tvojich slov- "som to skusala zmenit ale dlho mi to nevydrzalo") je to dokaz toho, ze si schopna to zmenit. Len musis vytrvat a nevzdavat sa. A si este vo veku, ked je vsetko tazke, bo clovek sa musi vysporaduvat s roznymi zmenami, tym ta nechcem urazit, ani nic. Len je to skutocne tak, ze casom sa mnohe veci zmenia. Ja to mam ale tiez tak, ze neustale bojujem sama so sebou. Takze nie si sama Zakladom, ked sa nechces hadat, je ukludnit sa, normalne sa porozpravat, neboj sa konfliktov, ani vnutorneho boja. Treba slusne, ludia si ta za to budu vazit. Je to sice tazke, ale mas moznost sa posunut niekam dalej, tak vytrvaj. Casom sa ti to stane prirodzene.
aj ja vidim za vsetkym to zle... napriklad rozisiel sa so mnou moj chalan a potom po 4 dnoch ma prosil ze to bola blnost tak sme zacali spolu zas chodit a sme uz spolu rok...ale ked sa mi nieco nezda ze ma divnu naladu alebo tak...hned myslim na to najhorsie a je mi nahowno a ked mu to poviem tak sa este pohadame...
ked sa ti to uz podarilo raz zmenit, tak sa musís pokúsit o to zase a na trosku dlhsie.
Ja som tiez bola velký pesimista,ale teraz sa snazím zit tak, aby som mala zo vsetkého len radost. Proste keby ma napr. okasle chalan, tak poviem si, že aspon mám sancu nájst si nového a stokrát lepšieh lebo všetko zlé je na niečo dobré a nemôžem sa pozastavovat nad tým, ze prečo je to práve tak a ze to môže zle dopadnút, musís veriť, že to bude perfektné navzdy. A ked aj nie, svet sa nezrúti.
Nuž, to si potom na tom zlé, ak sa to týka už dlhšej doby...je síce krásne, že si to uvedomuješ, ale to nestačí, neviem síce kolik máš rokov (nechce sa mi pozerať profil), ale určite si natoľko inteligentná, že poznáš možnosti, ako to riešiť
nik nie je bezchybný okrem Ježiša.nic si z toho nerob, ze ti to stále nevydrží.ani mne, ani iným katolíkom, ktorí sú duchovne dosť vyspelí.vies, ze kazdy clovek má v sebe to dobré, len mu pomáhaj to objavovať a bude lepsie
Smutny a PAN BOH ma potom chyby ? Aj panna maria ma chyby ked iba jezis je bezchybny ?
FOK JA tieto prispevky ma klincuju.
K ctws no ona pri svojom veku neviem ci moze len tak vypadnut na 7 dni prec
Ale v podstate s tebou suhlasim. Nic nie je lepsie ako taky reset. Mne staci na to v poho weekend.
Najlepsie na chate kde neni elektrika, voda, nic. To je najlepsie co moze byt na vyprazdnenie hlavy.
A nezabudat na vypnutie mobilu. Robim to pravidelne.
Kamarat ma taku chatu, chodime tam (sice tam maju elektriku) ale pouzivame ju iba na rychlovarnu konvicu a mikrovlnku, mobili sa vypnu a je svaty pokoj. Sme tam len partia kamaratov, nikoho nic netrapi, dobra grilovacka atd.
Clovek si uplne oddychne a vraca sa s novou OPTIMISTICKOU energiou.
Alebo inac ako niekto povedal, musis sa premahat. Nic nejde lahko
Hej vypadnut niekde je najlepsie ale tosa nie vzdy da (teda aspon mne kedze 18este furt v nedohladne) ale taky vikend sama bez mobilu a vsetkeho ked mi uz nervy idu rupnut je super a potom je zas dlllho pokoj a ruzove okuliare na ociach nastastie ja taketo stavy nemavam casto a rychlo prejdu
mala by sisi asi odpočinúť z niečoho z čoho máš potom také nervy (možno je to aj tá skurwená škola,alebo chalani,spolužiaci, rodičia), zober bike ,vybehni do hory ,sadni si tam na frdel a proste odpočívaj, maj v piči, zosilníš si ducha, prečistíš sa od zlých myšlienok ,lebo to že moc štekaš je len slabosť tvojho ducha tvojho ja ,musíš sa naučiť brať veci na lahku váhu a kontrolovať (aspoň) ton hlasu ked už slova nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ine neviem co ti poradit. je to priblbo formulovana otazka nato aby sa dalo neodpovedat blbou odpovedou...
Ja som tiez bola velký pesimista,ale teraz sa snazím zit tak, aby som mala zo vsetkého len radost. Proste keby ma napr. okasle chalan, tak poviem si, že aspon mám sancu nájst si nového a stokrát lepšieh lebo všetko zlé je na niečo dobré a nemôžem sa pozastavovat nad tým, ze prečo je to práve tak a ze to môže zle dopadnút, musís veriť, že to bude perfektné navzdy. A ked aj nie, svet sa nezrúti.
FOK JA tieto prispevky ma klincuju.
K ctws no ona pri svojom veku neviem ci moze len tak vypadnut na 7 dni prec
Ale v podstate s tebou suhlasim. Nic nie je lepsie ako taky reset. Mne staci na to v poho weekend.
Najlepsie na chate kde neni elektrika, voda, nic. To je najlepsie co moze byt na vyprazdnenie hlavy.
A nezabudat na vypnutie mobilu. Robim to pravidelne.
Kamarat ma taku chatu, chodime tam (sice tam maju elektriku) ale pouzivame ju iba na rychlovarnu konvicu a mikrovlnku, mobili sa vypnu a je svaty pokoj. Sme tam len partia kamaratov, nikoho nic netrapi, dobra grilovacka atd.
Clovek si uplne oddychne a vraca sa s novou OPTIMISTICKOU energiou.
Alebo inac ako niekto povedal, musis sa premahat. Nic nejde lahko