poriadne nedostanem nič "poriadne" ako to voláš, aj keď neviem čo si pod tým pojmom mám predstaviť.. poriadne darčeky som dostávala kým boli peniaze, napríklad prvú dosku v 12 pod stromec, teraz budem rada za 10 eur na tabak
A ak do teba stale vsetci hustia, ze co ti maju dat, popytaj si knihu. Ak necitas, este jednu facku si daj.
Ja to tak riesim vzdy, napisem zoznam knih a Jezisko si vyberie. Nic mi vlastne netreba ale ked ma Jezisko potrebu nieco kupovat, tak nech mi kupi knihy. Alebo dake cedecka.
A este jednu facku si daj, lebo kvoli tebe som musela pisat na mobile na birdzi a to sa robi velmi zle.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
jak mám vedieť čo dostanem mi ešte povedz, to je prekvapko od ježiška predsa. daj si ešte jednu facku.
dievca,zelaj si rozum do hlavy..
A ak do teba stale vsetci hustia, ze co ti maju dat, popytaj si knihu. Ak necitas, este jednu facku si daj.
Ja to tak riesim vzdy, napisem zoznam knih a Jezisko si vyberie. Nic mi vlastne netreba ale ked ma Jezisko potrebu nieco kupovat, tak nech mi kupi knihy. Alebo dake cedecka.
A este jednu facku si daj, lebo kvoli tebe som musela pisat na mobile na birdzi a to sa robi velmi zle.
A ešte aby som zmaturovala.. to už prosím teraz, či sa to splní uvidíme
To mas na take vecerne citanie do postele
daj si facku