tak po dlhom čase cvičenia na brucho mám stále tehličky nulové.. cvičím každý deň aj viac krát do dňa a stále nič.. kde robím chybu? mám 175cm a 61 až 62 kg.. a brucho mám akurát také už na rysovanie tehličiek a stááále
tehličky na bruchu bez zmeny stravy nedosiahnete. Väčšina chalanov vo vašom veku má tehličky preto že málo jedia a sú vychudnutí čiže ak ti nevadí to tak menej jedz hlavne tukové veci a dočkáš sa
@podnaplaz to by si mal menej jesť tukové veci jesť skôr tmavé pečivo ako biele atď
A propó, ak stále cvičíš len jeden a ten istý cvik na brucho (tipujem tak typické sklápačky) tak to sa tiež s tehličkami rozlúč. To musíš minimálne 3 rozdielne cviky kombinovať
tym ze cvicis, tak cvicis svaly, ale tuk nad svalmi bude vzdy takze toho sa musis zbavit, lenze, pri tvojej vahe asi nebudes mat vela tuku, takze asi este nemas ani vela svalov co by mohlo byt vidiet, takze pekne cvic a cele telo a raz to pride
A ešte jednu otázku mám.. tá znie: Bude horšie keď budem cvičiť aj viac krát za deň? Alebo to mám robím pravidelne napr. 3 krát za deň? Lebo ja keď sa nudím tak cvičím
@podnaplaz Daj email a ja by som ti mohla poslat podla coho ja makam a budes mat a vysledok ja uz vysledok aj na mojom bruchu vidim a to makam uz 9 mesiacov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» www.mojevideo.sk/video/458/cviky...
Do leta fúra času. Ak budeš brať posilňovanie a cvičenie vážne a poctivo, tak čo by nie.
A propó, ak stále cvičíš len jeden a ten istý cvik na brucho (tipujem tak typické sklápačky) tak to sa tiež s tehličkami rozlúč. To musíš minimálne 3 rozdielne cviky kombinovať
» www.passion4profession.net/en/abs-exercise...