Konecne sa mi podarilo natrafit na vlak (vagon), kde tiekla voda z umyvadla. Vlakom chodim takmer kazdy den, ale vzdy mi nesla voda, mohol som stlacat, stupat a neviem co vsetko robit a netieklo Aky fajny pocit mat ciste ruky. Hlavne z takeho zasrateho
Pawlo: jo bol, ved ten tam je stale, len ho nesplachujem, tak neviem, ci funguje neserem tam a nesplachujem, ked sa vyscim sak tam su same bakterie kto by to chytal...atd
Guzer: presne tak, LOL este to napis 4-krat a budem spokojny
Zuzanka17: tak z coho sa mam tesit, ked nie z takejto dolezitej veci? Ak by tam voda netiekla, tak by som mal ruky od ani neviem akeho chuja a potom by sme isli na CHINU ako dnes a nakazili by sme sa obaja
V osobáku som v živote nebol na WC, teda v slovenskom myslím. V Rakúskom to je iné. A v slovenských IC-čkách sa WC dá, je tam aj aká taká hygiena celkom, a detto aj v niektorých rýchlikoch kde sú modernizované vozne
Hasky a Miluskaaa: tak zas lepsie ako nic. Radsej si oplachnem ruky, ked chytam tie mastne klucky na dverach. Ak si tam nikto neumyva tou "vodou" ruky, tak potom klucka musi byt riadne zasvinena. Preto tam ani tak casto nechodim. Vo vlaku som kazdy den dva krat a snazim sa veckam vyhybat, radsej si pockam kym pridem domov Som tam len vo vaznynych pripadoch
Zuzanka17: ale ja sa umyvadla nechytm, je tam taka packa na stupanie a to pusta vodu Iba moje tenisky trpia
to ja som raz videl vo vlaku zachod plny vody a sraciek a jak to spliechalo ... no nebudem konkretizovat len poviem ze panovi predomnou to troska zneprijemnilo zivot....
Ayreen: ee, ICckom nechodim, neda sa mi tak ist kedze som z NM, IC stoji len vo väcsich mestach ako BA, TT, TN, atd takze mi zostavaju len rychliky a osobaky
Typek: nedalo by sa ti blizie to konkretizovat? Takto mi napada kopec situacii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Haha..ja mam taku radost, ze sa mi to to dnes stalo
Guzer: presne tak, LOL este to napis 4-krat a budem spokojny
Zuzanka17: tak z coho sa mam tesit, ked nie z takejto dolezitej veci? Ak by tam voda netiekla, tak by som mal ruky od ani neviem akeho chuja a potom by sme isli na CHINU ako dnes a nakazili by sme sa obaja
2. LOL
3. LOL
4. LOL
Zuzanka17: ale ja sa umyvadla nechytm, je tam taka packa na stupanie a to pusta vodu Iba moje tenisky trpia
Typek: nedalo by sa ti blizie to konkretizovat? Takto mi napada kopec situacii