Chutí vám voda? Radi pijete vodu? A na záver - pre degustátorov vody, ak tu je niekto taký, dokážete vycítiť chuť rôznych vôd alebo ochutnali ste evian alebo FIJI?
vodu moc nepijem =D tiež len ked som moc moc smadna a nič ine po ruke nemám =D radšej vodu zo sirupom =DD ale viem rozoznať chuť vody to sa da vidieť aj podla farby ked je tam napr vela chloru alebo čoho =O =D
Milujem vodu, pijem len ju a potom čaje, nemám rád tie sladké bublinkové veci A Najhoršiu vodu som pil asi v Paríži, tam bola nechutná a najlepšia zasa v Alpách, maximálne dobrá Ale aj tu na Slovensku je chutná, ale napríklad v Trenčíne v meste je strašne chlorovaná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
voda z rôznych zdrojov samozrejme chutí trochu inak, ale žeby som to vedel poslepiačky určovať, tak to asi nie
filip
A raz som si kupila ten Evian a nepripadalo mi to nejak extra super, taká ako tá od babky
anyways.. najviac mi chuti prefiltrovana voda z konvice, ozaj sa do toho oplati investovat..
a este z jedneho pramena kdesi na orave kde som bola na chate asi pred 7 rokmi.. ale ta voda bola fakt popici
a mame doma taku filtrovaciu kanvicu
@torpedo08 je mi to jasne veduci