Hm.. akurát som si spomenul že podľa starého zákona môže účastník kurzu opakovať písomné testy koľkokrát chce no po novom už len dvakrát Ešte šťastie že ja som ešte po starom (A)
@pawlo ale kto robil do 16.februara skusky, rpbil po starom.teda mohol aj opravovat kolko chcel-raz do mesiaca, ale po 16.tom je jedno ci si zacal robit po starom, robis po novom, to je aj bez konstrukcie, bez 2rocnej lehoty, a s pravom na dve opravne...
@pawlo pouzivam pravo neodpovedat tieto blbosti ma stvu uz som mala aj par otazok ze clovek na bicykli, korculiach atd ma ist po pravej/lavej/hociktorej strane chodnika...sakra, ja soferujem, mna netrapi po ktorej strane chodnika ide lyziar...
@14
No pokiaľ ja viem, tak tí, čo začali robiť po starom tak aj dokončia, čiže opakovať môžu koľko chcú, konštrukcia ostáva (našťastie)
To mi teda maximálne vyhovuje
@28
Akože bez konštrukcie?
Ja som to podľa toho, čo hovoril inštruktor pochopila tak, že po novom je konštrukcia ´súčasťou´ jazdy, odvlečú si ťa na parkovisko, urobíš kužele, otvoria kapotu a ide sa
A keď nespravíš konštrukciu tak ťa ani na jazdu nepustia.
Či nie tak?
@athelasil ak si začala robiť vodičák po novom roku konštrukciu nemáš...ak ešte v 2008 tak konštrukcia na skúškach je...ja som dostala termostat a povinnú výbavu v aute
@mirage_a to si ako robia rozdiely v mestach? bo proste nam instruktor dva krat vravel ze len test kuzelky a jazda...aj kamos uz tak robil po novom... tak som mimo
lebo som sa ho vypytovala ci ten kto zacal robit vodicak v 2008, robi po starom a on ze to nie je na tom kedy si zacal,ale ze do 16teho po starom a po 16.2. po novom-test kuzelky jazda
@athelasil nám inštruktor tiež povedal že testy budú po novom ale konštrukcia zostáva lebo sme ju mali na teórii...lenže na skúškach vysvitlo že testy sú staré a to sa všetci učili podľa nových a to som mala skúšky 23.2. (ale aspoň sme nemali kužely a cúvanie lebo v ten deň napadlo asi pol metra snehu) Ale tak kto vie...druhý komisár čo jazdil konštrukciu neskúšal tak neviem fakt ako to je...
Hmmm a nedostali ste ani papiere k tej konštrukcii? Lebo ak nie tak vás to fakt skúšať asi nebudú (aj ja by som chcela mať také šťastie )
auto aj ostatné dopravné spojenia sú v dnešnej dobe dosť nebezpečné, tak na čo riskovať, že sa niečo stane buď mne alebo nebodaj niekomu inému? na to treba silný žalúdok, a ten mi nanešťastie chýba
Btw skusky su vzdy ine a zalezi to aj od mesta a mozno aj od autoskoly. Lebo napriklad ja som po prvu jazdu na parkovisku jazdil v style - pohni sa dopredu, zastav, pohni sa dopredu, sem pozdlzne zaparkuj, teraz sprav kolecko.. no dobre a teraz nas odvez do autoskoly (cez pol mesta). A skusky este vacsia banalita - napisat test, sadnut do auta, vyjst z autoskoly (ani smerovku som nedal a nikto si to nevsimol) prejst po meste a potom konstrukcia (ty si chlapec tebe dame tazsiu... ake su brzy? blabla no dobre to vies a typy svetiel? dobre posli dalsieho A vodicak bez problemov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
a proti piatku 13teho nic nemam, nie som poverciva, skor mam ten den rada...
1 Po ktorej strane chodníka je povinný chodec chodiť??
citujem:
Pohoničom záprahového vozidla nesmie byť osoba mladšia ako ?? rokov.
moznosti?
pohonic? ..tresnem 15?
No pokiaľ ja viem, tak tí, čo začali robiť po starom tak aj dokončia, čiže opakovať môžu koľko chcú, konštrukcia ostáva (našťastie)
To mi teda maximálne vyhovuje
a co ti chodci? napravo?
Smie sa jazdiť na zvierati na ceste I. a II. triedy v čase od 15 do 20. hodiny??
Akože bez konštrukcie?
Ja som to podľa toho, čo hovoril inštruktor pochopila tak, že po novom je konštrukcia ´súčasťou´ jazdy, odvlečú si ťa na parkovisko, urobíš kužele, otvoria kapotu a ide sa
A keď nespravíš konštrukciu tak ťa ani na jazdu nepustia.
Či nie tak?
osoba so zdravotnym postihnutim pohybujuca sa pomocu rucneho al.motor.vozika smie pouzivat ..KTORU...cast vozovky,alebo okraj krajnici?
Tak v tom prípade netuším, hlavne, že som mala pocit, že ho konečne počúvam
Ale teda v každom prípade stále pevne verím, že ešte pôjdem po starom.
Si pozri paragraf 57
lebo som sa ho vypytovala ci ten kto zacal robit vodicak v 2008, robi po starom a on ze to nie je na tom kedy si zacal,ale ze do 16teho po starom a po 16.2. po novom-test kuzelky jazda
som mimo
@pawlo si sa vyhol otazke
Hmmm a nedostali ste ani papiere k tej konštrukcii? Lebo ak nie tak vás to fakt skúšať asi nebudú (aj ja by som chcela mať také šťastie )
Btw skusky su vzdy ine a zalezi to aj od mesta a mozno aj od autoskoly. Lebo napriklad ja som po prvu jazdu na parkovisku jazdil v style - pohni sa dopredu, zastav, pohni sa dopredu, sem pozdlzne zaparkuj, teraz sprav kolecko.. no dobre a teraz nas odvez do autoskoly (cez pol mesta). A skusky este vacsia banalita - napisat test, sadnut do auta, vyjst z autoskoly (ani smerovku som nedal a nikto si to nevsimol) prejst po meste a potom konstrukcia (ty si chlapec tebe dame tazsiu... ake su brzy? blabla no dobre to vies a typy svetiel? dobre posli dalsieho A vodicak bez problemov