Nervy a strach všetko môže ma riadny vplyv na myslenie človeka ,ja dnes som robím vodičák a neurobil som ho. Stále som mal 100% ale prišli nervy a jediný som ho dohukal na testoch. No mam nervy ale čo už narobím mam ešte 2 pokúsi ,ale tiež pochybujem no
no ako ja som robil vodicak cez leto, a potom na jesen som mal skusky, a musim povedat, ze fakt sa cudujem, ako niektori ludia dosli k vodicaku, lebo to veru nebolo take lahke, ako som si myslel... a ked si sa pripravil, a fakt je to z nervov, tak skus sa proste uplne koncentrovat na otazky, a vyplnovat ho tak, ako si tie testy vyplnoval doma, a bude to v pohode A potom jazda... no kludne chod pomali, za to, ked pojdes pomalsie ti nikto nic nepovie... a uvidis, ze to potom zvladnes
autoškola je úplne nič si spomeň na volačo "horšie" čo ťa čaká. ja sa teraz "utešujem" predstavou, že idem robiť prijímačky a ani pindu neviem, to je ten pravý adrenalín. ostatné sú úplne nepodstatné záležitosti.
2 dni pred skúškami už kašlať na všetko ... a na skúškach byť okej ... však človek má 20 minút na test , to asj 3x spravíš a prekontroluješ si ešte aj meno ..
kamoš mi spomínal jedného chlapíka, čo sa potom po skúškach tak nepriamo priznal, že si dal
@jaro1991 ak pôjdu na jazde po diaľnici, tak tam máš tiež minimálnu rýchlosť, ktorou musíš ísť (tuším 70km/h?), ale zas jazda asi nebude na diaľnici, skôr po meste.
robil som skusky 1.x v decembry nespravil som 49 je malo
druhy krat som ich robil tesne po nich a dva dni rped vianocami... to iste 49 (dost stres ze co ak nespravim )
pred tyzdnom som ich robil zas... dal som to na 53 jazdu uplne v pohodicke...
su to nervy je to stres... treba to prekusnut.. urcite nechod na lacno.. prvy a druhy krat som siel a bolo mi riadne zle... som cakal vzdy strasne dlho.....
Neviem ja som to urobil na prvýkrát test na 55 bodov čiže plný počet a jazdu tiež ešte som chytil mladú policajtku ktorú dobré poznám čiže bola pohoda aj jazda ale tiež som sa s takým stretol jeden chlapec jazdil vždy super a práve na skúške bol asi vystresovaný a prešiel na červenú akože bol rozbehnutý a mal zelenú ale skočilo to na oranžovú a asi zastresoval a zabrzdil a jasné že mohol ešte prejsť a keď zabrzdil tak zrazu pridal a prešiel ale už skočila červená tak ho policajt vyhodil stáva sa no čo už.
@bluepanter po dialnici sa na skuske na vodicsky preukaz nejazdi... a ak ano, tak mozno tak v Bratislave po pristavnom, a to mas mestsku dialnicu, tam mozes ist aj pomalsie ako 70.. ale mne islo o to, ze cez mesto si nemusi ficat hned 50 + ale kludne 40, kde sa na to citi 45, a potom mas aj viac casu reagovat, a rozmyslat co a ako...
ja som neurobila vodicak dnes......test plny pocet bodov......cvicisko som dala ale parkovanie do radu stojacich voz. bolo trochu o chlp....na to si mi do auta sadol veliky policajt z hrubym hlasom a povedal mi ze to cvicisko bolo otrasne tak som sa cela rozklepala a na jazdu si nepametam cela som sa triasla vysla som do protismeru???skoro mi skapal motor??? zaparkovala som na ciaru?? instruktor zo mna nechapal a ja som sa nevedela ani podpisat jak som sa triasla.....pritom jazdim super aj zo zavretymi ocami.....nechapem z toho,.....teraz to seckym oznamovat nieeee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
kamoš mi spomínal jedného chlapíka, čo sa potom po skúškach tak nepriamo priznal, že si dal
@jaro1991 ak pôjdu na jazde po diaľnici, tak tam máš tiež minimálnu rýchlosť, ktorou musíš ísť (tuším 70km/h?), ale zas jazda asi nebude na diaľnici, skôr po meste.
druhy krat som ich robil tesne po nich a dva dni rped vianocami... to iste 49 (dost stres ze co ak nespravim )
pred tyzdnom som ich robil zas... dal som to na 53 jazdu uplne v pohodicke...
su to nervy je to stres... treba to prekusnut.. urcite nechod na lacno.. prvy a druhy krat som siel a bolo mi riadne zle... som cakal vzdy strasne dlho.....
Len nech mu to neostane tak aj na diaľnici