Cavte neviete mi niekto povedat co by sa stalo keby ma nameraju policajti s vodicakom AM na motorke kto ra ma 50 ccm vykon 2,5 KW ale idem na nej 80 km/h ? Lebo som pozeral ze na am je maximalna rychlost 45 km/h
Nemám rada takýchto ako ty. Fakt,strašne vás nemám rada Silno si prajem, aby ťa policajti stopli, pri tvojom prehrešku. Nebudeš si môcť robiť vodičák na auto ešte strááááášne dlho
pokial si na tej motorke nic neupreavoval (vyfuk a podobne) tak by si sa mozno este vyhovoril, ale inak... lebo normalne by rychlost mala byt obmedzena. Ale oficialne takako hovori majo.
Čo máš v techničáku? Pretože motorka AM tam musí mať napísanú maximálnu rýchlosť do 45km/h. Ak nemá nie je to AM(tj jazda bez vodičáku), ak má tak je to podľa mňa len prekročenie rýchlosti("Vodič nesmie prekročiť najväčšiu konštrukčnú rýchlosť vozidla"). Tj o 35km/h čo by v meste mohlo byť za 200 a mimo 130(podľa tohto : » www.topky.sk/cl/10/1318392/N...
Inak dobré je že už sa môže šoférovať A1 aj s Bčkom.
A1 aj s Bčkom ? to je dobré ? hlavne to bude dobré vtedy ak aj budú ľudia čo si robia Bčko robiť aj jazdy na Ačko (na motorke) ... nie že potom každý druhý deň bude v správach že sa ten a ten motorkár zabil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Inak dobré je že už sa môže šoférovať A1 aj s Bčkom.