Ahojte, pred viac ako 8-rokmi som si urobila vodicak a odvtedy som absolutne nesoferovala. Mojim hlavnym problemom je strach. Bojim sa sadnut si za ten volant a odsoferovat to auto, aj napriek tomu zeby ma soferovanie strasne bavilo kedze som technicky typ. Strasne velakrat som si povedala ze uz musim tento rok zacat, vsak to zvladol kazdy, a rok za rokom uteka a ja nic. Neviem ako prekonat tu bojazlivost, ten strach a sadnut za volant. Velakrat sa pristihnem ako v mysli soferujem. Akoby som mala zacat? Rozmyslala som nad kondicnymi jazdami, kolko asi priblizne by som ich mala absolvovat aby som sa do toho dostala? A po kondicnych jazdach sadnut hned sama a soferovat? Nemam ist ani s kym na nejake precvicenie, frajera nemam a oco by bol len nervozny a krical po mne co by ma iba odradilo. Dakujem za vase dotazy
Aj keď ja som si spravil vodičák ešte v 17tke, tak som si zo začiatku tiež nebol veľmi istý keď som sedel za volantom Ale potom som na prelome 17/18tky mal autonehodu a už to je vpoho, fakt to nechápem, ale odvtedy šoférujem jak nič
ak nemáš s kým iným jazdiť, tak určite kondičné jazdy... alebo sa proste postupne prekonávať, najprv malé vzdialenosti, trasy, ktoré dobre poznáš a postupne nabrať sebavedomie aj na bežné jazdenie všade, kde treba
ak ovládaš značky a križovatky aj v praxi tak by som si kondičné možno ani nedávala. Proste sadni do auto kludne aj sama a prejdi sa po nejakej kludnej ulici, ak ti to nebude stále zdochýňať tak bud proste v klude a pomaly tie trasy rozširuj. Inak ako sadnutím za volant ten strach proste neprekonáš.
Najviac suhlasim s abbey4real a najviac sa naucis ked budes jazdit sama......ja som po autoskole. Soferoval vzdy s niekym kto ma Len znervoznoval (uplny. Opak innstruktora v autoskole) tak som prestal jazdit na. 6 rokov a potom som sa zamestnal a na firemnom to islo. Samo...ak mas zvladnytu spjku a pohynanmie sa nemas problem..
To mas presne ako ja. Mne velmi pomohli kondične jazdy,kde som zistila,ze som ani po rokoch nič nezabudla. A ked som sla s otcom vsetko mu vadilo napriek tomu ze som sla bezchybne hoci mozno trochu opatrne...ale kasli naňho, jednym uchom dnu druhym von,nervak jeden
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Dlho ti trvalo kym si sa do toho dostal?
U nás (Žilina) v mojej autoškole stála tuším 10€ jedna jazda.
Jedna kondicna jazda stoji 10 EUR!
Odkial prosim ta si?