stale bolo nieco podstatnejsie ale uz som sa zatala .. a pravdepodobne zaciatkom roka si na to konecne najdem cas a financne moznosti .. a hura na vodicak uz je teda najvyssi cas a potrebujem ho aj v dalsom postupe v zamestnani
@smichi dobre vediet aj tak mam mozno vacsie obavy z praxe, aj ked mam pri sebe skvelych soferov a viem .. ze mi pri jazdach neskutocne pomozu .. ale aj tak, bat sa boji skoro kazdy .. teraz uz len najst dobru autoskolu v BA ... nemas nejaky tip?
A ani nechcem, lebo zatiaľ ho nepotrebujem, peniaze dávam inde a všetci chlapi v okolí sa objektívne dohodli, že mne jednoducho vodičák do ruky nepatrí, lebo budem alebo nesmierne hysterická vodička, alebo nesmierne agresívna vodička.
v autoškole sme písali test 4 razy a vždy som mal plný počet a to preto, že som už vše vedel ešte pred príchodom do kurzu ... bez ,,vedomostí,, ani za volant nesadať
...cvičisko bola hračka to by si šiel vyskúšať aj teraz ale v noci
... a knihu som zahodil v prvý deň , všetko som sa naučil z testov a z pc programu autoškola
@pershing363 to je tak, ked na skuskach pustaju ludi co vojdu do jednosmerky ale si vynutia prednost atd. ale ked ma policajt zlu naladu, tak ti povie, ze sa mu nepaci styl jazdy a vyhodi. Aspon tak to chodi v KE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
...cvičisko bola hračka to by si šiel vyskúšať aj teraz ale v noci
... a knihu som zahodil v prvý deň , všetko som sa naučil z testov a z pc programu autoškola