Zdravím birdzaci,
mám na Vás jednu otázočku.
Ak som spravil vodičák, nemám ešte 18 rokov, ale v priebehu vybavovania vodičáka čo je 2 týždne 18 rokov budem mať. Chcem vedieť, či si môžem ísť sám, bez zákonného zástupcu vybaviť ten vodičák, keď ešte nemám
Keď ja som dorobil autoškolu, tak ten papier čo ti dal policajt o vykonaní skúšky ti platí asi mesiac, ako vodičák. Kamoša s tým chytili ukázal papier a bolo to v pohode. Len to už sú 4 roky a ono sa to mení každú chvíľu.
ak sa pytas len na to, ze ci sa mozes ist na policajnu stanicu fotit a podpisat na vodicak aj bez doprovodu zakonneho zastupcu, tak hej, mozes ja si aspon myslim, lebo ked som ja bola vybavovat, uz som mala 18. ale tak ked som bola vybavivat obciansky, tusim nic nechceli od mojo zakonneho zastupcu takze podla mna nie
papier sa teraz už nedáva, iba ti dajú potvrdenie keď sa odfotíš na VP. To potvrdenie máš pri sebe až kým ti nevyrobia vodičák, ale jazdiť s tým ešte nesmieš. A pokiaľ budeš mať 18, samozrejme, že rodič tam nemá byť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov