na druhy, lebo zrovna na moje skusky nasnezilo asi kilometer snehu tak sa aj myslelo ze sa to zrusi ale nezrusilo no a na cvicaku som dostala šmykík a obtrela som sa o kuzel. FNUK no ale na druhy uz pohoda, aj ked asi 300krat mi to skapalo lebo sa mi stale triasla noha z policajta
Blondinka na krizovatke. Z druheho auta vystúpi nasratý chlap a kricí na nu:
"Ty puca, robila si ty niekedy vodicák?!"
"Urcite viackrát nez ty, debil...!"
úplne v pohodičke na 55bodov testy a jazda malina Ak si chodil na teorie a niečo si doma pozrieš tak testy zvládneš to isté o jazde ak si chodil na jazdy a naučil sa to tak nie je problém
Test na 55, cvicisko v poho, na jazde ma vyhodil, lebo som isiel blizko k inym autam. Podla mna to nebolo fer, kedze som sedel pocas skusky jednej baby v zadu, a ta si v kopci pomylila pedal plynu s brzdou a namiesto toho, aby v kopci pridala zabrzdila a fizel na to nebol pripraveny a ripol v rychlosti hlavou do opierky vodica s celej sily. DD
A ona presla, ja nie.
A ano, mam zistene, ze policajti musia dodrziavat stanoveny limit neuspechu pri prvej skuske, a to 30%.
Na druhy raz som mal policajtku a bolo OK, ani som nejazdil dlho.
JJ my sme boli 10 a traja nepresli, jeden nemapisal trst, jeddnu vyhodil na cvicisku lebo bola ze vraj mimo v pozdlznej garaze a ja som vyleteel na jazde...
@no2 Aj trz je to aktualne... Prislusnici ozbrojenych zborov, instruktori autoskoly a vodic taxi pri preprave osob v obci nemaju povinnosr pouzit zadrziavacie zariadenie
v pohode ešte ma chválil policajt a od vtedy mi ho stihli už aj zobrať za to že som nemal pri sebe 90 euro na pokutu za rýchlosť
že vraj závažné porušenie či čo mi tam splietal a ešte ma museli aj naháňať cca 3,5km po takej fajnej ceste veľa zákrut a kopcov kde by sa dalo ujsť ... O1 combi 1.9tdi 150k VS ja A4 avant 1.9 TDI 130k ...ma chytili no .. a som sa vyhovoril potom že som ich nevidel lebo to bolo civilné auto a sedeli vňom ak kukučky za tatrov skrytý pri značke kde končí obec
Na druhý Pri prvom som na cvičisku pri pozĺžnom parkovaní stála na čiare a pán policajt s tým nebol z istých dôvodov spokoný Na druhýkrát som to dala, i keď sa mi noha klepala veselo. Ale mala som iného policajta, ktorý na cvičisku poriadne nesledoval ako idem, ale radšej nadával na to, ako je všetko drahé A jazda bola úplne super, dokonca mi ani motor neskapal, čo ma milo prekvapilo I keď v ten deň nás z 10 ľudí prešli 3. Veľa vypadlo hneď na testoch, jeden chalanisko si to pokazil na cvičisku, lebo odjazdil super, len pri vystupovaní nezatiahol ručnú, tak ho poslali kade ľahšie Kamarátovi sa stalo zas, že testy na plný počet, cvičisko super, jazdu mal vraj dokonalú (podľa inštruktora), lenže keď vystupoval z auta, policajt sa na neho milo usmial a povedal mu "Mladý muž, výborná jazda. Keď si nabudúce zapnete pás, tak to aj urobíte."
na prvy raz, ale jazda bola dost "komedia"...som vychytal policajta, ktory nemal v KE dobru povest (neviem preco, zevraj prisny), uplne zbytocne vystresovany som spravil par kokotin...vedel som, ze hlavna cesta ide do lava a ja som ajtak isiel rovno, alebo mi povedal, ze najblizsie ideme do lava tak v tej stotine som sa preradil do lava sice so smerovkou ale nepozrel som sa do spetaku ci ma niekto neobieha (to bol kurva luck), nalozene auto uplne inak reagovalo na plyn a 3x mi to zdochlo, v hlave sa mi to hemzilo nadavkami na konci som bol tak mimo, lebo som si bol isty, ze mi to neda... a policajt sa ma opytal len ze ci som si vedomy svojich chyb, mu hovorim ze hej kazdu jednu som si uvedomil v momente ked som ju spravil a on na to ze dobre ze je vnutorne presvedceny, ze viem soferovat a dal mi to teraz uz je jazda pre mna pozitkom
no ja som vyletela som na jazde, lebo ma dal cúvať do takej úzkej džury pomedzi autá na sídlisku, aja som už mala nervy, lebo ešte predtým som asi o 5 prekročila 20 -ku v obytnej zóne a nevedela som, či si to všimol...ale potom už v poho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
"Ty puca, robila si ty niekedy vodicák?!"
"Urcite viackrát nez ty, debil...!"
A ona presla, ja nie.
A ano, mam zistene, ze policajti musia dodrziavat stanoveny limit neuspechu pri prvej skuske, a to 30%.
Na druhy raz som mal policajtku a bolo OK, ani som nejazdil dlho.
wtf? to nemyslia vazne
a @12
@fixa a to preco?:o
že vraj závažné porušenie či čo mi tam splietal a ešte ma museli aj naháňať cca 3,5km po takej fajnej ceste veľa zákrut a kopcov kde by sa dalo ujsť ... O1 combi 1.9tdi 150k VS ja A4 avant 1.9 TDI 130k ...ma chytili no .. a som sa vyhovoril potom že som ich nevidel lebo to bolo civilné auto a sedeli vňom ak kukučky za tatrov skrytý pri značke kde končí obec