Zanedlho si idem robiť vodičák na auto aj na motorku. Počula som, že ak mám spravený už na motorku vodičák a nespravím skúšky na auto tak mi zoberú na motorku vodičák. Jedni hovoria tak druhí že to nie je pravda. Tak ako to vlastne je?
Logika hovorí, že je to blbosť, ak si raz dokázala, že si spôsobilá jazdiť na motorke, tak si a je jedno, či vieš šoférovať iný stroj. Možno sa jednalo o problém s vydaním samotného preukazu, na jeden sa píšu všetky stroje.
môžu kamošovi sa to stalo T-čko si spravil v 17-tich a keď robil skúšky na auto nesadol test a prišiel aj o T-čko ale pri opravných skúškach mu ho vrátili samozrejme musel spraviť
ano, vzdy je to tak ze ked robis na dalsie skupiny a neurobis, tak ti zoberu cely vodicak, tym im dokazes ze mas opravnenie jazdit aj ked neovladas dopravne predpisy
ale na motorku si robit je zbytocnost pre babu uz na 100% zbytocnost a ja som chcel ale povedal som si ze nemusim byt darca organov a ked nebudem mat papier na to tak ze ani nebudem jazdit tak vybavene usetril som
ked som bol ja na skuskach spoluziak musel odovzdat stary vodicak a obciansky napisat test a potom mu to vratili ak by nespravil policiajt mu bere vodicak (to mu aj povedal )
cize po prvych skuskach ktore nespravis ti ho zoberu
Dakujem všetkým za názory. @freedomko motorky sú moja vášeň a viem že sa motorkárom hovorí darcovia orgánov ale to sú takí čo nevedia so sebou chodia 200 km za hod. Ale ked niekto jazdí na motorke normálne, povolenou rýchlosťou, tak to nemusí byť hneď darca orgánov A aj babám patria motorky nielen chalanom
@freedomko darca pche , to si vymysleli na Autosalonoch aby si kupoval radsej auta nechapem preco by sa malo nieco stat ked je clovek normalny a nerobi kokotiny na motorke , narazi ta niekto iny , ale to moze aj v aute
no ako je to s motorkou neviem, ale momentalne si robim na nakladak a tam je to tak, ze pokial neurobis skusky ani na treti krat, zoberu mi aj B-cko..takze to moze byt podobne aj v tvojom pripade...
prosim ta, preco by si mala prist o vodicak na motorku? to je ako keby si si dala spravit deravi zub ale ten co ti robili minule ti teraz musia vytrhnut...
Freedomko, kto ti povedal, že je blbosť, ak si baba spraví vodičák na motorku? Ja na motorke osobne jazdím, síce na 125, jazdím už druhý rok, ale šla som aj na silnejšej a rozhodne si aj silnejšiu kúpim. Vieš, ak poznáš nejakého motorkára, tak ti určite povedal, že keď prestaneš mať pred motorkou rešpekt, nesadaj na ňu. O tom to celé je, nie o pohlaví ani o inom. Ak ho niekto nemá už od začiatku, nech si motorku nekupuje. Toť môj názor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale na motorku si robit je zbytocnost pre babu uz na 100% zbytocnost a ja som chcel ale povedal som si ze nemusim byt darca organov a ked nebudem mat papier na to tak ze ani nebudem jazdit tak vybavene usetril som
cize po prvych skuskach ktore nespravis ti ho zoberu
@deana93 sak v pohode mne sa motorky lubia ale take jawy zo sajdkarou pripadne niake starsie skutre
nepotrebujem mat turbo delo ktore ani nedvihnem
kazdy ma iny vkus a ja nikomu neberem jeho ale mam na to svoj nazor
a z vodicakom je to ako som pisal