ludia mam v tom trosku chaos neviete mi niekto poradit? ako som zmierena s tym ze asi do 24 nemozem mat poriadnu motorku ale rada by som vedela ci musim zakazdym platit vodicak ked si ho chcem rozsirit o dalsiu uroven (teraz mam len na 125ku)
poriadnu motorku? kup si radsej skuter.. prave som sa dozvedel, ze na motorke, ktoru som chcel kupit od bratranca z neviem kolkeho kolena, tak sa na nej zabil jeden, co ma v kupe predbehol...
neviem cakala som ze ked to tak skvele rozdelelili na 5 urovni tak aspon spravia niaky iny system lebo takto do 24 necham dobrych 1500 evri na vodicakoch.. a pokial viem tak nemozes spravit podla novej vyhlasky to ze niaku uroven preskocis
@semhamforas ved jasne ze sa da povedat.. len mam zo slecny pocit, ze sa nejak ponahla na velku motorku... a to je ten isty pripad toho co sa na nej zabil... sadol na 650-tku, nemal absolutne ziadne skusenosti, nepresiel ani pol kilometra a vyletel zo zakruty
ja som napisala ze som zmierena s tym ze do 24 nemozem mat hocico len moc niesom zmierena s tym ze necham vyse 1500 evri na vodicakoch.. ako ja nepotrebujem mat niaku velmi vykonnu motorku ale tak s touto mojou ked idem dokopca tak mi je jej az luto jak pisti.. a myslim si ze za tych 9 rokov kym sa na velku motorku dostanem snad niake skusenosti mat budem.. som za to aby to bolo na urovne.. ale potom neh sa robia len skusky alebo ja nwm ale nie cely kurz a cele to platit....
@semhamforas novy dopravny prostriedok? za to ze to ma o par kW viac? to je ako keby bola fabia 1,2 iny dopravny prostriedok ako niaky 3 litrovy mercedes
@bibuschka tak väčšia motorka má rozhodne oveľa vyšší vykon ako ten skuter a jazdné vlastnosti sa nedajú ani porovnať, už len kvôli váhe. Ak by si počkala do 18-tich tak by ťa vodičáky vyšli podstatne lacnejšie
A tých 1500€ dáš podľa toho, na čo si chceš vodičák robiť.
podla tej novej vyhlasky ti nedovolia spravit si vodicak v 18 na moto (do 25kw) pokial nemas dve urovne predtym. takze chces nechces musis robit vodicak na motorku 5 krat.. a chces nechces na tom jednom vodicaku tych 300eur nechas.. ako suhlasim s urovnami jasne ze neni dobre ked neskuseny vodic sadne na motorku ale ja som studentka a hento je fakt slusna suma penazi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@bibuschka tak väčšia motorka má rozhodne oveľa vyšší vykon ako ten skuter a jazdné vlastnosti sa nedajú ani porovnať, už len kvôli váhe. Ak by si počkala do 18-tich tak by ťa vodičáky vyšli podstatne lacnejšie
A tých 1500€ dáš podľa toho, na čo si chceš vodičák robiť.