otec tam bol pred tyzdnom a povedal, ze nasiel svoju destinaciu kam sa bude kazdy rok vraciat. Velmi to chvalil, urcite ti by odporucil. Videl som aj vela fotiek, je tam fakt krasne. Bol ubytovaný v hoteli Puta.
a hlavne sa tesil z krky, kde su krasne vodopady, je to chranena oblast, ale da sa tam aj kupat. Je tam myslim 22 kaskadovitych vodopadov. A tocil sa tam aj winettou
@hajzelodkosti može byť ja som bol par krt na plitviciach a smerom odtial sme sli cestou ktorá lemovala tie miesta kde sa to točilo a to ej celkom kusok od vodíc.
My sme tam boli minulý rok...... mesto večer žije poujičný umelci a tak .... je kam ísť ..... krka,split,šibenik,trogir mne sa najviac páčilo v splite je tam super staroveký palác v ktorom normálne žijú ludia a na námestí je super zmrzka
ja chodims sem asi 10-11rokom pred rokom v nejakom preztýžnom rebričku bol medzi top 10 ostrovmi sveta
Hlavne ma bohatu historiu už si to presne nepametám ale su tam prvky tlaianskej kultúry tusím niečo z rímskou ríšou a je tam nejaký asi najstarší kostol alebo najstarsí chram v chorvátsku
Krasne je tam ako na havre je určite lepšie ale vodice sú v pohode
Si ešte pamätám ako sme tam ako deti došli anši rodičia nabalenej vody vo fľašiach ak yb náhodou a prvá vec čo nám povedali je že sa nemusíme báť že aké tam majú veľké zásoby kvalitnej pitnej vody
My sme vo Vodiciach boli pred 4 rokmi. Mesto pekné. Ale tá pláž bola nechutne špinavá. O mori ani nehovorím. Možno sa to odvtedy zmenilo. Neviem. Ale mali sme super ubytko.
Minulé leto som tam bola s kamoškou na dovolenke. Je tam krásne! Ak máš rada ruch a diskotéky do neskorého rána, odporúčam. Pláže tiež bývajú dosť preplnené. Ale miesto kam si lahneš sa nájde vždy! Chodí tam strašne veľa Čechov a Slovákov, my sme tam stretli spolužiaka a pani z cestovky a pár ľudí, ktorí bývajú v tej istej dedine ako my! A more bolo skvelé. Voda ani studená ani teplá, čistá, sem tam ježek ale tam vidno na čo stúpaš a tie palacinky!!! Každopádne jedno z najkrajších miest na takú rušnejšiu dovolenku čo sa Chorvátska týka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» cestovanie.sme.sk/c/4859127/krka-...
tu som presnejsie bol » motoride.sk/c/3687/kde-sa-t...
Hlavne ma bohatu historiu už si to presne nepametám ale su tam prvky tlaianskej kultúry tusím niečo z rímskou ríšou a je tam nejaký asi najstarší kostol alebo najstarsí chram v chorvátsku
@lenusqa22 jeden známy tam robí delegáta a asi sa mu tam páčilo, keďže tam chodí každý rok
Si ešte pamätám ako sme tam ako deti došli anši rodičia nabalenej vody vo fľašiach ak yb náhodou a prvá vec čo nám povedali je že sa nemusíme báť že aké tam majú veľké zásoby kvalitnej pitnej vody