Ahojte, dnes si tak ideme s bratom po meste autom a zrazu na križovatke skočí červená boli sme ďaleko tak sme samozrejme zastavili. A hneď spoza nás:"Ty k**** mal si prejsť k****... " A podobne. Čo si myslíte o takýchto vodičoch? ☺
mne raz jeden týpek oškrel zrkadielko, bo debil sa snažil prejsť ked očividne nevedel rozmer svojho auta, tak som mu povedala, že namiesto vodičáku nech si zobere krompáč.. joj mal by si vidieť ten xicht, čo nahodil, uplne ostal ticho a zmizol tak, že sa za ním prach zavíril
že sú veľmi nebezpeční... lebo on by na tú červenú prešiel a nemuselo by to dopadnúť dobre... netrpezliví, všade sa ponáhľajú, nikto okrem nich nevie jazdiť atd.
@Afara to sa deje častejšie ako by si čakal, aj sa preto predáva viac lavych ako náhradný diel, zastavovať je strata času obvykle sa to aj tak nevyrieši, každý zaplatí svoje
Slovenské cesty sú priuzke a ak sa k tomu pridá cyklista, chodec, bežec na krajnici....
@mayben na porusenie zakona reagovat inym porusenim? To je iracionalne zdravy clovek sa nad tym maximalne pozastavi a mavne rukou,pretoze primitivita niektorych ludi nema hranice
Nabuduce vystupit, prist k jeho autu a povedat mu "hej! Nedrzim ta! Obid ma a chod! Co stojis kokot? Chod!"
Totiz na takych chujov nic ine, ako arogancia a sproste jednaie neplati.
Alebo ho absolutne ignoruj, kednaskoci oranzova, zarad spiatocku a vyturuj motor. Posere sa kokot! Potom si pekne zarad jednotku a na oranzovu odid.
Hh. Ja mam len 2 prihody s agresivnymi psychopatmi a kedze viem, ze si ich chcete vypocut, tak spustim
1. Vodicak som mal cerstvo, chcel som odbocit do zakazu vjazdu, hodil smerovku a uz zacinal bocit. Potom som si vsimol, ze je tam zakaz , tak som hodil smerovku naspat a vratil volant. To bolo asi o 3 v noci , prazdne ulice, za mnou cavo (asi sfetovany) na ciernom bmw 730d s ciernymi oknami pridal predbehol ma a zasmykoval predomnou. Z auta vystupil holohlavy sfetovany hlavohrudko so zlatym lancom a chcel ma vytiahnut z auta, ze co robim ale som sa mu ospravedlnil, aj ked neviem za co, lebo on bol dost za mnou, nijako som ho neohrozil...no nic, potom ho kamos uz ukludnoval, a tahal do auta
2. Typek isiel z pripajacieho pruhu, reku, ze mu dam prednost, ale bol taky zabrzdeny, ze nesiel nesiel, to uz na mna bolo vela tak som pridal a isiel a potom sa mu zachcelo pripojit a zacal na mna trubit, lepit sa, zacali sme sa pretekat, to bol nejaky nenormalny typek tak som pridal a usiel mu, ale ten ti ma tak vyhecoval, ze sa mi az srdce rozbuchalo haha
To uz bolo tiez davno. A teraz? mam tak na salame, ze dovi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Slovenské cesty sú priuzke a ak sa k tomu pridá cyklista, chodec, bežec na krajnici....
ja by som plakala, keby je niekto hentaký nepríjemný
Totiz na takych chujov nic ine, ako arogancia a sproste jednaie neplati.
Alebo ho absolutne ignoruj, kednaskoci oranzova, zarad spiatocku a vyturuj motor. Posere sa kokot! Potom si pekne zarad jednotku a na oranzovu odid.
1. Vodicak som mal cerstvo, chcel som odbocit do zakazu vjazdu, hodil smerovku a uz zacinal bocit. Potom som si vsimol, ze je tam zakaz , tak som hodil smerovku naspat a vratil volant. To bolo asi o 3 v noci , prazdne ulice, za mnou cavo (asi sfetovany) na ciernom bmw 730d s ciernymi oknami pridal predbehol ma a zasmykoval predomnou. Z auta vystupil holohlavy sfetovany hlavohrudko so zlatym lancom a chcel ma vytiahnut z auta, ze co robim ale som sa mu ospravedlnil, aj ked neviem za co, lebo on bol dost za mnou, nijako som ho neohrozil...no nic, potom ho kamos uz ukludnoval, a tahal do auta
2. Typek isiel z pripajacieho pruhu, reku, ze mu dam prednost, ale bol taky zabrzdeny, ze nesiel nesiel, to uz na mna bolo vela tak som pridal a isiel a potom sa mu zachcelo pripojit a zacal na mna trubit, lepit sa, zacali sme sa pretekat, to bol nejaky nenormalny typek tak som pridal a usiel mu, ale ten ti ma tak vyhecoval, ze sa mi az srdce rozbuchalo haha
To uz bolo tiez davno. A teraz? mam tak na salame, ze dovi