@karin10 áno, ale nie len "niekoho".. ľudí, ktorí pri tebe budú môcť byť si budeš musieť dať do takého zoznamu.. nebude to môcť byť ktokoľvek koho stretneš. Ale vodičák si robiť môžeš bez problémov
Vodičák dostaneš aj keď máš ešte len 17 ale s tým, že jazdiť smieš len s niekým, kto má minimálne 10 ročnú prax v šoférovaní čiže prakticky prichádza do úvahy niekto minimálne 28+ vo väčšine prípadov je to otec alebo tak
@zajkousko to by nebolo zlé ale hlavne pri tom alkohole je to skôr čisto morálna príčina, tak isto opitému mladému tím nezabrániš, aby si sadol za volant bez aj bez vodičáku...
Dá sa to, môžeš si ho spraviť už v 16 s tým že skúšky budeš mať najskôr v deň 17. narodenín. Musí byť pri tebe osoba, ktorá má vodičák minimálne 10 rokov, môžu to byť maximalne 3 osoby ktoré budú mať policajti zapísané. A v prípade, že by bola tá osoba pod vplyvom alkoholu neberú vodičák tebe, ale tej osobe. Dúfam že moja odpoveď stačí
o chvilu budu jazdit dobre ze nie 13 rocni fagani. podla mna to je nizky vekna vodicak... ved niektori aj 20 rocni vyzeraju za volantom ako skolkari :/ to je zle
kto by sadol za volan ožratý bez papierov, 10 rokov by som mu trhol možnosť isť na kurz...
a novým absolventom by som dal nariadenie jazdiť najviac 60km/h. jeden rok, koho by poliši chytili ísť viac 1000 éčiek pokuta a 2 roky zákaz jazdiť a potom znova na vodičský....
poriadok by bol, to ver, a aj mladých ľudí by priemerne 800 ročne zostalo žiť.....filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
tak ako a pitie alkoholu, až od 21 rokov......filip
kto by sadol za volan ožratý bez papierov, 10 rokov by som mu trhol možnosť isť na kurz...
a novým absolventom by som dal nariadenie jazdiť najviac 60km/h. jeden rok, koho by poliši chytili ísť viac 1000 éčiek pokuta a 2 roky zákaz jazdiť a potom znova na vodičský....
poriadok by bol, to ver, a aj mladých ľudí by priemerne 800 ročne zostalo žiť.....filip