tak co teda co mate radsej ja vodku aj ju teraz pijem ale striedam to vcera som si kuil vodku a rum z jednoty sice iba jednotacke ale tak aj to je vodka a rum
Vodka je imo chlast pre deti, mne to prestalo chutit niekde na prelome 3-4 rocnika na strednej. Odvtedy som mal vodku len raz a skoro som sa dogrcal. Za to rum som nikdy nepil a posledny rok som tomu prisiel na chut (rec je o kvalitnych rumoch, nie o tesco verziach tuzemaku).
@tommyhot existuje aj kvalitna vodka. Ja som teda alkohol nepil davno, ale z mojho posobenia na tejto scene si pamatam, ze skor sa dostanes ku kvalitnej vodke, nez k rumu.
Sice niektore podniky ponukaju rozne druhy kubanskych a inych rumov, ale ked chces kupit flasku niekde, tak mam dojem, ze skor dobru vodku kupis.
@carpathian viem, ze existuje aj kvalitna vodka, ale tie lepsie su pre mna bez akejkolvek chuti. Neviem ako ty, ale ja pijem vacsinu casu kvoli chuti, nie aby som bol na kasu a to kvalitny rum splna podla mna viac, nez kvalitna vodka.
Ale hej suhlasim, kupit flasu dobreho rumu je v bananistane celkom problem. Je to sice problem aj tu, ale zije tu kopu foreignerov a ti maju zasoby zo zahranicia, takze sa to celkom da
Ohladom tej chuti mas pravdu. Ja ked som pil, tak som vacsinou pil, aby som bol na kasu. Len ku koncu som pil uz skor kvoli chuti, len nebolo moc s kym taketo fajnove veci pit. Obcas som s frajerkou alebo kamosom zasiel na koktejl do jedneho baru, kde prave pouzivaju tie kvalitne rumy.
Ale priznajme si to. V stredoeuropskych koncinach, nie je moc taka kultura "pitia kvalitnych veci pre chut". Skor vacsina ludi praktizuje "poriadne sa najebat a idealne co najlacnejsie, na hlavaku je v krcme zlava - borovicka poldeco za 50centov!"
@carpathian a tak zrovna boro u mna patri k chlastu ktory chuti samozrejme tiez zavisi od flase. Neviem ja som sa vzdy pohyboval v spolocnosti, ktorej islo viac o chut ako o najebavku (aj tak sme samozrejme vzdy skoncili na sracku), takze neviem hodnotit ake je to v stredoeuropskych koncinach. Mozno medzi mladymi a ludmi z dediny (lebo tam sa kvalitny chlast da zohnat len z domacej palenice) to tak naozaj je.
Whisky ale nie za 10-15€ :o to je humáč a potom rum Captain Morgan. V poslednej dobe však najradšej miešané drinky, keď sa už ideme popiť tak nech je to chutné aspoň počas pitia nakoľko ráno všetci preklíname alkohol
@torpedo08 tiez len raz, ale stoji za to, radsej drahe a kvalitne ako lacne a hnusne, daveniahodne, ale este mi napadol, ze tatranak je skvely alkohol, co som dlho nemal, lebo ho nepredavaju barskde
z týchto dvoch určite vodka, pretože rum nenávidím, a vodka je jeden z mála alkoholov ktoré mi až tak nevadia.
ale v podstate mi vadí skoro každý alkohol, nejak som tomu doteraz neprišla na chuť.
ale slivkové víno je super
@martin093 tak to ano hlavne to pivo k tomu ta tak zajebe ze to ani neni mozne @feklus co ja vim normalne podla mna je blbost ze si niekto neprizna ze je notor to iba v tv ti tak prezentuju kazdy to vie podla mna @dannyd14 myslim ze v tescu maju vsetky druhy dokonca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
amen!
zo všetkého ostatného je mi zle
Sice niektore podniky ponukaju rozne druhy kubanskych a inych rumov, ale ked chces kupit flasku niekde, tak mam dojem, ze skor dobru vodku kupis.
Ale hej suhlasim, kupit flasu dobreho rumu je v bananistane celkom problem. Je to sice problem aj tu, ale zije tu kopu foreignerov a ti maju zasoby zo zahranicia, takze sa to celkom da
Ohladom tej chuti mas pravdu. Ja ked som pil, tak som vacsinou pil, aby som bol na kasu. Len ku koncu som pil uz skor kvoli chuti, len nebolo moc s kym taketo fajnove veci pit. Obcas som s frajerkou alebo kamosom zasiel na koktejl do jedneho baru, kde prave pouzivaju tie kvalitne rumy.
Ale priznajme si to. V stredoeuropskych koncinach, nie je moc taka kultura "pitia kvalitnych veci pre chut". Skor vacsina ludi praktizuje "poriadne sa najebat a idealne co najlacnejsie, na hlavaku je v krcme zlava - borovicka poldeco za 50centov!"
teraz radšej rum
ale najlepšie pivo/víno
a sladké šampáňo je moje guilty pleasure
A ak vodku, tak Русский Стандарт, ruský štandard z mrazničky!
Ale inak poväčšine už volím iné nápoje.
(rumka)
ale v podstate mi vadí skoro každý alkohol, nejak som tomu doteraz neprišla na chuť.
ale slivkové víno je super
@feklus co ja vim normalne podla mna je blbost ze si niekto neprizna ze je notor to iba v tv ti tak prezentuju kazdy to vie podla mna
@dannyd14 myslim ze v tescu maju vsetky druhy dokonca