1. Nechutnala, nechcem chutnať, ale sedávam občas pri ľuďoch čo si zapália vodnú a ak majú ovocný tabak, tak mi to vcelku vonia. O tom, že to je podľa mňa nie práve zdravá zábavka, pomlčíme.
2. Nie a nedokážem pochopiť, ako môže niekto do seba dobrovoľne dostávať ten strašný smrad :S Ničí to pľúca, spôsobuje závislosť, stojí more peňazí a človek (aj jeho okolie) z toho nechutne páchne.
3. Nepijem, nevadí mi ak niekto pije, pokiaľ vie, kedy má dosť a pokiaľ potom nesadá za volant. (a pokiaľ to nie je spomínané 12-ročné dieťa)
2. Cez prázdniny som si na cigarety ani nespomenula, cez školský rok aj vyše 20 denne, fajčím necelý rok hneď od svojej prvej cigarety. Najradšej Davidoff červené (čierne?), z finančných dôvodov najčastejšie Camel a L&M. Neľutujem, nie som závislá, chutí mi.
3. Kleiner Waldi a vôbec všetko zelené. Každý, ako uzná za vhodné, je mi to jedno.
Vo svojom okolí opitého človeka neznesiem, zvlášť šesťdesiatročných členov rodiny, čo sa mi pred svojou manželkou a mojim otcom snažia napchať ruku po lakeť do rôznorodých telesných otvorov.
1.Ochutnala som,celkom chutí a neškodí až tak ako cigarety.
2.Kedysi mi chutili,teraz už nie.Keď mi chutili tak modré RGD alebo modré l&m.
3.Pivo,víno.Aj z nich sa človek vie opiť ak chce.A je to jediný alkohol čo ako tak chutí. Ach 12-ročné,to nebudem komentovať.
4.Áno.Ale len pre vlastnú spotrebu,tak nejak ako to majú v ČR.Žiadne voľné pestovanie koľko chcete. Aj tak si to ľudia zohnajú ak veľmi chcú a v malých množstvách to má liečivé účinky.
1. Ano, chutí ale len ak je dobre spravená - lepšie než cigarety
2. Nie, len pasívny :/ ... Nechutí mi to a je mi z toho zle.
3. PIVO! A v posledných dňoch znova víno...Najlepšie so syrom a olivami :p A z tvrdého Tequilu, všetkých -íc už mám dosť A alkohol je fajn dovtedy, kým to človek nepreháňa...Nechápem, ako niekoho môže baviť spíjať sa do bezvedomia...
4. Možno aj áno. Aj kedˇ huliť sa bude tak či tak...
2.)fajčím pravidelne ale mienim to už radikálne obmedziť...LM 100´červené z tých lacnejších ich mam najradšej, ľutujem toho ale tak čo už je to jedno z mojich mala potešení
3.)absinth, fernet, pivo, finlandia, golden čaj, tatranský čajík...vlasten vypijem všetko okrem lacnej vodky, ginu a borovice... POkial človek pije príležitostne z priatelmi a nepije z nudy alebo z potreby tak OK.
4.)ano ...pre vlastnu potrebu... lebo mnohy to chcu skusit len tak zo zvedavosti...okusia a daju tomu pokoj...
1. ano , chuti mi najma visnova a ked sa to fajci cez dzus ktory je rovnakej chuti ako tabak
2. v zivote som ani len nepotiahol z cigarety , joint som fajcil parkrát
3. vino , kvalitna vodka s jahodami , miesane drinky , tmave pivo 18 st.
4. som za dekriminalizaciu marihuany , nech stat vytvori statne predajne a nech to poriadne zdani a predava len nad 18 , a dilerov pozatvarat ... a zisk z predaja pouzit na prevenciu a osvetu uz od prvych rocnikov ... v skratke
1. mala, chuť nejak necítim, ale to mi ani nechýba, mne sa páči akurát ten dym. prikláňam sa k tomu, že nie je až taká závadná - filtre atď, hoci počula som už aj o tom, že toto sú hlúposti. ale keďže som ju mala len pár krát v živote, veľmi ma to netrápi.
2. nie a názor mám veľmi negatívny
3. keby som si musela vybrať, tak zelená, malibu, fernet alebo možno aj víno, ako ktoré. ale v skutočnosti sa moja alkoholová spotreba rovná prakticky nule. a nikdy som nebola opitá. bohvieako mi to nechutí, nechýba a už som na sebe spozorovala, že niekedy je jediným efektom únava. u iných ľudí fajn, ak to nepreháňajú.... až na spominané decká. a až na tých, čo s tými fľašami potom sockujú niekde na lavičkách alebo ľuďom pod oknami, to neznášam. a dosť negatívne som vlastne naladená voči celej tejto modernej kultúre, ktorá pozostáva z toho, že "v piatok sa ideme najebať" / "v piatok ideme žiť" a potom si budeme rozprávať ožraté historky, ako sme čo ja viem niekomu ošťali auto alebo ako sme ovracali kandeláber.
1. Nie, inak nemám nič proti, akurát je trochu smutné, že kvôli nej zamorili čajovne deti, ktoré sa nevedia správať
2. Nie, nikdy som nemal cigaretu v ústach a nechýba mi to. a veľmi milujem, keď ma niekto presviedča, že mi to chýba, len o tom neviem. aha... pri blízkych osobách negatívny názor, ostatní nech si kupujú dymu koľko chcú...
3. pivo, absint. medzi deťmi sa nepohybujem. všeobecný názor: kto nevie piť, nech nepije
2.fajčila som len pár krát, a boli výčitky lebo som bola radikálne proti tomu...
3.alkohol.. len občasný kamarát.. po pár príhodách mi už tvrdé teda moc nechutí... ale keď už tak tekuté ovocie... a potom... víno mám v celku rada, martini cinzano a take sračky...a PIVO je moja lááááska
4.podľa mňa.. ak v malých množstvách.. by nebol otaké katastrofálne keby to prešlo.
a k tomu hroznému trendu...samozrejme, že sa mi nepáči, že také malé deti "dospievajú tak v skorom roku... no nezastavíme to.
1. Ochutnal, nechutí mi. Nemám rád sladké veci. Z vodnej mi je iba tak zle.
2. Som, fajčím Marsky. Nie z finančných dôvodov, ale ako som už spomínal, nemám rád sladké veci. Marlborky, Camelky atď. sú všetko aromatizované cigarety. Keď si potiahnem z Marlborky, tak mi to vôbec nechutí.
3. Vodka, Gin, Borovička, Whiskey. Ale vypijem skoro čokoľvek okrem ovocných, likérových a rumových vecí (okamžité šablenie). Názor na alkohol je pozitívny, nemám problém si večer dať drink alebo pivko na nervy. Alebo poriadny reset cez víkend, nech som cez týždeň kľudnejší A ak chcú piť 12 ročné deti alkohol, je mi to jedno. Ich vec.
4. Jednoznačne za.
Celkovo problém týchto "drôg" je mi ukradnutý. Ja fajčím, ja pijem, ja hulím, moje telo, moje nervy. Nevidím dôvod, prečo by sa mi mal do toho niekto jebať. Hlavne, nevidím dôvod ľutovať. Mám o milión zážitkov viac ako bežný moralizátor, ktorý do toho potrebuje pičovať a umriem určite štastnejší a spokojnejší. To som si istý.
fajcim, a najlepsie su goldenky cervene alebo hocijake cigy do 2,50 Eur. ale musia byt cervene, lebo modre su slabe pre mna.
vodnu fajku som nemal a nechcem, ganju som raz mozno dva krat skusil a uz to nedam do huby, alkohol mam rad, znacku nepoviem, pivo tiez, a nech si piju mne to je u pici, castejsie treba kontrolovat alkohol u neplnoletych ak je podozrenie ze je opity
2. fajčím, najčajstejšie ťažké kamelky alebo balím.
3. citruštek, pivo, víno a malibu (ja som na sladké ale začala som s krutou abstinenciou. A viem, že je piť v 12stich skoro, ale sama som začala v 13stich a cítila som sa strašne dospelo, takže viem pochopiť, prečo to tie decká robia
4.nehulím vôbec, ale nech sa dekriminalizuje, veď prečo nie.
2. som prestavajuci fajciar, takze uz moc nefajcim len ked niekto ponukne.. a najradsej mam Marsky a este Lucky Strike... inak som fajcieval hlavne ubalene cigo (tabak Drum, pripadne aromatizovany Red Bull) Prestavam hlavne zo zdravotnych dovodov, inak mi fajcenie celkom chuti.
3. pivo a cervene vino.. inak chlast neznasam a hlavne sa mi protivia ludia, ktori ho pozivaju vo velkom mnozstve
4. som za, i ked je mi to jedno... ubalim si ked mam chut..
@mayo uvidime.. mame s kapelou nejake riesicky..navyse som absolutne bez prachov a vsetko sa vraza do hudby..takze uvidime, ale uz som bol volany do BA na chlastacku, takze by sa to dalo urcite na nejake 2 dni trafit zrovna
2. občas fajčím, L&M sú fajn a mentolové petry "lajtky" slim a davidoff-ky sú úplne..och... , myslím si, že keď si dám jednu- dve cigaretky tak je to ok.
3. pivo, biele víno, fernet, vodka, hruška (spiš), tequilla a vajcový koňak neznášam slivovicu a borovičku( naťahuje ma už lne keď si privoniam) ale nepatrím medzi ľudí, čo pijú každý piatok sú obdobia kedy pijem trošku viac, ale potom kludne aj pol roka nič.
4. pre mňa za mňa, nech ju aj v jednote predávajú.
2. prilezitostne, a jednoznacne fialove petry slimky
3. johnny, jack a ostatni chlapci na relax do kolien dobra vodka a na chut dobre vino
4. ano, ale ciastocna, tak ako to bolo planovane - teda aby pykali dileri, nie aby studaka s jointom zavreli na niekolko rokov...pretoze v sucasnosti by mala sediet asi tak polka tinedzerov.
1. Áno. Veľmi. Najradšej višňa a karadamon mi tiež chutil. Podľa mňa neškodí, ak sa to s ňou nepreháňa.
2. Nefajčím, nikdy som nefajčil pravidelne - teda dám si cigaretu tak raz do roka, ak stretnem jednu osobu a má Lucky Strike. Vadí mi dym v uzavretých piestoroch.
3. Víno, pivo, rum. Pijúce deti by som bil a ešte bil. Alkohol je v pohode, do určitej miery.
4. Áno, povolené malé množstvo pre osobnú spotrebu.
1. Ochutnala, chutí mi a rada si občas dám, ale naozaj len občas, zase až tak ju nemilujem.
2. Som, fajčím 4 roky, posledné 2-3 roky LMky, ľutujem to, je to pičovina.
3. Alkoholu nejako neholdujem, keď tak možno na chuť večer vínečko alebo strik s kamarátmi, ale tvrdý alkohol fakt málokedy, nechutí mi to a je mi z toho na vracanie, proste to dokážem prehltnúť len s ťažkosťami. A nemôžem za to, ale keď tak vodka, tá je najlepšie znesiteľná.
Pivo nelúbim vobec.
A deti nech si robia čo chcú, ich vec.
4. Takisto každého vec, ja sama som to dlho odsudzovala a dosť, ale potom som si uvedomila že odsudzujem niečo, o čom vlastne nič neviem.. A tak som sa nafajčila raz, dvakrát, trikrát.. A zistila som, že som nadávala na najúžastnejšiu vec na svete Proste hulím, niekedy možno aj viac než by som mala ale nehanbím sa za to ani nič, pretože si myslím, že v dnešnej dobe na to môže nadávať len naozaj veľmi neznalý človek Dekriminalizácia samozrejme áno, ale nie kvôli mne a preto že JA to fajčím, ale preto že takto je to proste celkovo neskutočný nezmysel.
Proste ako už niekto vyššie spomínal, nech si každý robí, čo chce. Niekto pije, niekto hulí, žijeme len raz.
2. fajčím ťažké Sparty, fajčím z nudy, keď som s kamarátmi a rozprávame sa tak si zapálim
3. alkohol pijem, najradšej asi golden marhuľa, mám rád alkohol lebo je po ňom človek úprimnejší, menej bojazlivý a odvážny, lahšie nadväzuje kontakty, 12 ročné deti nech pijú ale nech sa kontrolujú (otrava alkoholom)
4. Ja to nehulim ale za legalizáciu bych bol, dekriminalizácia je logický bullshit, keď je povolené niečo užívať ale je furt zakázané to vyrábať a predávať, tak by ma zaujímalo kde sa to zoberie Mehr Info: » mustwatch.hztz.cz/film/union-busi...
2.Nefajcim pravidelne teda vlastne skoro vobec a nikdy som si nekupila vlastne cigarety len ked mi niekto ponukne ale nikdy som na to neminula ani cent
2. Hej, neviem či ľutujem. A nech si každý robí čo chce.
3. Všetko okrem ovocných vecí. Tie deti, to je smutné, v tom veku sme my vytvárali fake nicky na pokeci a papali čipsy. Názor? V rodinách je to zabijak všetkého.
2. fajčím v priemere 3 - 5 denne, najradšej Marsky
3. Cez prázdniny veľmi často a rád pijem (ale aj inokedy), lebo vtedy človek povie a spraví, to čo povedať a spraviť naozaj chce a mal by....obľúbené ťažko povedať, lebo peniaze nie su, tak je to väčšinou konzumné pálené alebo lacné víno....
3.Akohol nepokladám za vec, ktorá by mohla byť obľúbená....Sú veci ktoré znesiem, sú veci ktoré znesiem bez toho aby mi po tom bolo zle...To je všetko...Tak ja som žiaľ začala v 13tich, takže......jednoducho sú hlúpe.....V mojom prípade to určite nebola chyba rodičov takže....
4.Nie som za.... Na čo? Aby sme mali zhúlených vodičov a takéto?
vodnu fajku moc nemusim. potom neni som aktivny fajciar, ale ked mi niekto ubali tak neodmietnem. chlast...tatransky caj,pivo,vinko. a inak vsetok, podla nalady. a s ganjou mi je to jedno. hulit sa bude aj tak.
2. Nie. Tie hnusné lacné robotnícke cigarety sú ideálnou investíciou pre nižšie tvory, ktoré si nedokážu nájsť zaujímavejšiu činnosť, ktorá by ich napĺňala.
3. Martini, koňak... Nepijem skoro vôbec, vela jazdím autom a som príliš zodpovedný, aby som riskoval, že zabudnem na to, že som si vypil, alebo v horšom prípade, kedy by mi to ovplyvnilo myslenie, a ohlúpnutý mozog by si myslel, že "to zmákne". Čo sa týka piatočných ožieračiek a detí, ktoré sú často aktérmi týchto bakchanálií, k tomu sa naozaj ťažko vyjadriť, je to proste bedač...
4. Skôr nie ako áno. Ak áno, tak len preto, že by z toho mohol byť dobrý kšeft, a ja velmi rád zarábam na hlúpych opičkách.
1. Ochutnala, nič to so mnou nerobí, či mi to chutí ? voňa citrónu sa mi na tom vtedy páčila najviac
2. Nefajčila som, nefajčím, nebudem, - nevidím na tom nič, vdychovanie a vydychovanie dymu a ešte to strašne smrdí, fuj! ale fajčiarov neodsudzujem.
3. ABSINTH Fernet, hruška, marhula, PIVO, víno, asi tak nejak, ale nepohrdnem NIČÍM
k tím 12nástkám, je mi to na smiech, nemám na to ani slov, keď v tom veku niečo ochutnajú nič proti, kto to neskúšal a poniektorý už aj mladší, na tom nie je nič, ale ožierať sa v 12stich ?! :/
4. Som za legalizáciu, je to bylina, príroda, v mnohých prípadoch aj pomohla.
1. ochutnala... pravidelne ochutnavam dalej je to skvele a cajovnu si neviem bez fajky neviem predstavit... mandarinka a skoricovo jablkova je uplne naj...
2. fajcim len ked som opita alebo vobec...
3.vinko, vodka, absinth, pivo, likeriky, drinky, a co pride vlastne....
1. Mňam! S mierou, občas, ako spoločenská aktivita je to veľmi príjemné vyplnenie času.
2. Fajčím, odkedy som bola na strednej škole nervózna z pomerov v škole, zdravotného stavu a tak. A fajčím doteraz vo vypätých situáciách, ktoré sa občas stávajú v mojej robote, ale inak keď som v pohode (t.j.doma, na výlete atd.), tak nefajčím vôbec a na cigy si ani nespomeniem. Inak fajčím lightky, ultra lightky alebo mentolky, ale vždy Petry. A inak je to svinstvo
3. Pivo, dobré vínko (najlepšie ružové), martini, absinth. A 12ročné deti sa majú hrať s Bárbinkami od Matella a nie chlastať po uliciach.
1) robim si vodnu takpovediac pravidelne, je to super relax si len tak doma sadnut s kamosmi, kecat a bafkat vodnu
2) pravidelne nefajcim, ale ked ma niekto ponukne alebo ked si vysockujem tak si dam, ale to je tak raz za mesiac maximalne. lutovat to nelutujem, mam to pod kontrolov, do penazi mi to nejde, chutit mi to chuti
3) dobre pivo a absolutky (pripadne hruska spis). nemam rad ludi, ktori nepoznaju svoje hranice v piti a potom robia len bordel (cize ano, hnusia sa mi ozrate decka)
4) ked mam chut tak si dam, dekriminalizacia by bola ale fajn. len nech nezacnu vsetky decka hulit "lebo je to cool".
1) Podla mna z vodnej vsetci dostanu prisernu rakovinu Lebo sa ukaze, ze nie je taka nezavadna, ako sa vsetci domnievaju/tvaria....na druhej strane... tak raz tyzdenne. (lol)
2) Obcas, snazim sa to obmedzit
3) Tak raz za dva tyzdne, vacsinou sa necham strhnut davom. Nejak cielene som to neurobil uz dobre dlho V podstate hocico.
4) Nie som si isty, ako by to zaposobilo na spolocnost, osobne ma to az tak netankuje.
Cigarety fajcim...najradsej marsky .. z alkoholu si rada vipijem ceresnu alebo vodku..a cez leto hlavne pivo... na to ze piju 12 rocne deti mam nazor taky ze je to ich zdravie a ked su sproste tak im asi nik nepomoze ... a co sa tyka marihuany? hej..pravidelne kazdy den...
1.Vodnu fajku som uz vela krat mal .. Je to super vecicka a velmi chutna .. Ja osobne odporucam tabak chocomint a vanilku. Ale kazdy tabak je velmi dobry.
2.Tak ja mam radsej tie cigarety s prichutou takze black devilki aj vanilkove aj cokoladove dalej petra slims mentol.
3.Milujem likery(cokoladovy,nugatovy atd.) dalej mi chuti nicolaus vodka.
2. ano, malrborky lenze tie si nemozem dovolit..tak potom LM abo Petry..a ano lutujem to ze som s tym zacala
3. celkovo mam rada alkohol a aj ja som sa prvy raz opila v 12 ale tak co uz... moj nazor na tie decka je taky ze sa proste nudia, nemaju co robit, tak sa idu ozrat.... vlastne aj ja asi pijem len preto lebo v tomto meste sa neda nic robit..idem von a co? bud skoncim dakde v krcme alebo pri vahu, smutne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
119 komentov
2. nie, nie som
3. pivo, vodka
4. možno aj áno
2.Nie
3.ta 12-ročné by nemuseli, ale čo narobíš. ich vec
4. čo je ganja?
2-fuj,fuj,fuj 1x a ddosť
3-neviem
4-e?
2.Áno som aktívny fajčiar,značka cigariet SPARTA !! ,nelutulem to.Je dobré si zapaliť a neprehánať to
3.Fernet,šampanske,pivo
4.Ziadna dekriminalizacia,fetakov nepodporujem
2.nedajcim, fakt len vynimocne
3. mam rad pivo
4. neviem, skor ne
2.nie,ziadna,nie nefajcim.ked to druhym chuti nech fajcia..
3.hruska,ked im chuti nech piju aj v 10,alkohol nieje zly ked to clovek neprehana
4.neni to nich technicke je to v*jebana rastilna cize to by mohli dekriminalizovat kedze to je aj k niecomu dobre a aj to nejake tie choroby lieci..
2. aktívna som bola, teraz už len keď pijem, Marlboro, neľutovala som to, len som chcela prestať, je to každého osobná vec či fajčí alebo nie
3.obľúbený nemám..snáď možno pivo, mladé decká dnes nevedia čo majú od dobroty robiť, sú zdegenerované touto dobou, taký istý ako v otázke predtým:p
4. je mi to úplne jedno.....
2.nefajčím
4.Pivo, Vodka, Absinth, Fernet Citrus
4.áno!!
2. aktivny fajciar snaziaci sa prestat asi kazdy mesiac noo a to je tak rozne..najskor cervene petry,potom marsky, ale teraz uz dlho modre lmky
3. mmm tak to jednoznacne pivo
4. nazor na toto sa mi meni casto..tak momentalne neviem
2.) predtym som fajcila dost, teraz uz vobec (mozno tak 2x za rok), ziadnu konkretnu znacku nemam a ani som nemala
3.) pivo, tequila, mojito a rozne miesane drinky... Nech si pije kto chce, je to kazdeho osobna vec
4.) som za legalizaciu minimalneho mnozstva len pre vlastnu spotrebu
2. Nie a nedokážem pochopiť, ako môže niekto do seba dobrovoľne dostávať ten strašný smrad :S Ničí to pľúca, spôsobuje závislosť, stojí more peňazí a človek (aj jeho okolie) z toho nechutne páchne.
3. Nepijem, nevadí mi ak niekto pije, pokiaľ vie, kedy má dosť a pokiaľ potom nesadá za volant. (a pokiaľ to nie je spomínané 12-ročné dieťa)
2. LM / Gitanes
3. belg. pivo / harantom poriadne po holej natrieskať
4. áno (prísne kontrolovaná)
2.ee nie som,fajcila som nepravidelne asi pol roka,dnes to nemozem ani citit
3.pivo,vino,whisky
4.som za
2. som nefajciar resp. fajcim len ked som na mol ale vobec na tom nie som zavisly
3. oblubeny alkohol - fernet citrus. a co sa tyka tych deti...potom ten narod takto vyzera...
4. je mi to jedno...
2.nefajčím,nejak ma to nikdy nelákalo a pri mojej alergii, malých pľúcach a nábehu na astmu by to bola priama smrť
Že fajčia 12-ročný...neviem, či sa mi o tom chce o 22.07 rozmýšľať
3.Víno,červené alebo aj biele...ja som vinár skrátka
4.to neviem, neviem či sme krajina práve pre toto....hm.
2.Nie
3.Nie. Je to smutné.
4. Áno.
2. nefajčiar, ak to nie je pri mne tak mi to nevadí
3. jednoznačne pivo, tvrdšie iba príležitostne...ak sa to s alkoholom nepreháňa tak prečo nie? samozrejme nie u 12 ročných deciek
4. prečo nie? podľa mňa je blbosť ak za pár gramov trávy pre vlastnú potrebu možte ísť do väzenia alebo dostať podmienku
2. čo už človek narobí? L&M a nefajčim vela, preto to nelutujem... iba prvý mesiac som lutoval
3. Pivo neznášam, ostatné tiež extra dobre nechutí Ale Martini Rosato je dobré.
4. nie
2: nie
3: nepijem...len príležitostne
4: je mi to 4
2. Nie. Nie, neľutujem to, že som si tých dvakrát zapálila.
3. Pivo, ostatné (blee)
4. Áno.
A všetky názory sú dá sa povedať rovnaké, kto chce piť/fajčiť nech to robí, mňa do toho nič. Keď sú tí 12-roční sprostí, ja s tým nič nenarobím.
2. nie som;
3. tequilla alebo pivo; nemali by v takom veku piť; všetko s mierou sa dá, ale alkohol je fakt metla ľudstva, lebo ľudia nepijú rozumne
4. nie som za žiadne ústupky v tomto smere
2. Cez prázdniny som si na cigarety ani nespomenula, cez školský rok aj vyše 20 denne, fajčím necelý rok hneď od svojej prvej cigarety. Najradšej Davidoff červené (čierne?), z finančných dôvodov najčastejšie Camel a L&M. Neľutujem, nie som závislá, chutí mi.
3. Kleiner Waldi a vôbec všetko zelené. Každý, ako uzná za vhodné, je mi to jedno.
Vo svojom okolí opitého človeka neznesiem, zvlášť šesťdesiatročných členov rodiny, čo sa mi pred svojou manželkou a mojim otcom snažia napchať ruku po lakeť do rôznorodých telesných otvorov.
4. Som za, aj keď samu ma neláka.
1.Ochutnala som,celkom chutí a neškodí až tak ako cigarety.
2.Kedysi mi chutili,teraz už nie.Keď mi chutili tak modré RGD alebo modré l&m.
3.Pivo,víno.Aj z nich sa človek vie opiť ak chce.A je to jediný alkohol čo ako tak chutí. Ach 12-ročné,to nebudem komentovať.
4.Áno.Ale len pre vlastnú spotrebu,tak nejak ako to majú v ČR.Žiadne voľné pestovanie koľko chcete. Aj tak si to ľudia zohnajú ak veľmi chcú a v malých množstvách to má liečivé účinky.
2. Nie, len pasívny :/ ... Nechutí mi to a je mi z toho zle.
3. PIVO! A v posledných dňoch znova víno...Najlepšie so syrom a olivami :p A z tvrdého Tequilu, všetkých -íc už mám dosť A alkohol je fajn dovtedy, kým to človek nepreháňa...Nechápem, ako niekoho môže baviť spíjať sa do bezvedomia...
4. Možno aj áno. Aj kedˇ huliť sa bude tak či tak...
2. Milujem tú vôňu !
3. Pivo a víno, ostatné nemám rád.
4. Som aj za úplné zlegalizovanie..... predsa len, je to menšie "zlo" ako alkohol.
2.)fajčím pravidelne ale mienim to už radikálne obmedziť...LM 100´červené z tých lacnejších ich mam najradšej, ľutujem toho ale tak čo už je to jedno z mojich mala potešení
3.)absinth, fernet, pivo, finlandia, golden čaj, tatranský čajík...vlasten vypijem všetko okrem lacnej vodky, ginu a borovice... POkial človek pije príležitostne z priatelmi a nepije z nudy alebo z potreby tak OK.
4.)ano ...pre vlastnu potrebu... lebo mnohy to chcu skusit len tak zo zvedavosti...okusia a daju tomu pokoj...
2. v zivote som ani len nepotiahol z cigarety , joint som fajcil parkrát
3. vino , kvalitna vodka s jahodami , miesane drinky , tmave pivo 18 st.
4. som za dekriminalizaciu marihuany , nech stat vytvori statne predajne a nech to poriadne zdani a predava len nad 18 , a dilerov pozatvarat ... a zisk z predaja pouzit na prevenciu a osvetu uz od prvych rocnikov ... v skratke
2.ano, sulam si cigarety, fajcenie je koktoona radsej by som prestal ale neda sa :
3.PIVOOOOOOOooooo....neni o com ......ked piju v 12 su blbe
4.bude sa hulit ci to povola alebo ne
2. nie a názor mám veľmi negatívny
3. keby som si musela vybrať, tak zelená, malibu, fernet alebo možno aj víno, ako ktoré. ale v skutočnosti sa moja alkoholová spotreba rovná prakticky nule. a nikdy som nebola opitá. bohvieako mi to nechutí, nechýba a už som na sebe spozorovala, že niekedy je jediným efektom únava. u iných ľudí fajn, ak to nepreháňajú.... až na spominané decká. a až na tých, čo s tými fľašami potom sockujú niekde na lavičkách alebo ľuďom pod oknami, to neznášam. a dosť negatívne som vlastne naladená voči celej tejto modernej kultúre, ktorá pozostáva z toho, že "v piatok sa ideme najebať" / "v piatok ideme žiť" a potom si budeme rozprávať ožraté historky, ako sme čo ja viem niekomu ošťali auto alebo ako sme ovracali kandeláber.
4. neviem, nemám názor.
vodnu fajku mam doma
ano fajcim
ano pijem
ano hulim...
tak a zabite ma teraz
2 .nefajcim, raz som si v zivote potiahol a to aj, ked som mal 4 roky, humus jednym slovom.
3 .nepijem a nepil som, dalsi humus
4 .daj sa liecit
2.LM cervene....radsej by soms o za to kupilanieco ine
3.nepijem
4.velmi kladny
2.nefajčím
3.ked si dám, tak len víno alebo fernet /neviem, prečo mi nechutí pivo/
4. tak na to nemám názor
2. Nie, nikdy som nemal cigaretu v ústach a nechýba mi to. a veľmi milujem, keď ma niekto presviedča, že mi to chýba, len o tom neviem. aha... pri blízkych osobách negatívny názor, ostatní nech si kupujú dymu koľko chcú...
3. pivo, absint. medzi deťmi sa nepohybujem. všeobecný názor: kto nevie piť, nech nepije
4. kľudne
2. nefajcim
3. keby ma chcel niekto pozvat tak pijem hrusku , deturence nevedia co maju robit od dobroty, ale inak nemam nic proti alkoholu
4. nie som proti
2.fajčila som len pár krát, a boli výčitky lebo som bola radikálne proti tomu...
3.alkohol.. len občasný kamarát.. po pár príhodách mi už tvrdé teda moc nechutí... ale keď už tak tekuté ovocie... a potom... víno mám v celku rada, martini cinzano a take sračky...a PIVO je moja lááááska
4.podľa mňa.. ak v malých množstvách.. by nebol otaké katastrofálne keby to prešlo.
a k tomu hroznému trendu...samozrejme, že sa mi nepáči, že také malé deti "dospievajú tak v skorom roku... no nezastavíme to.
2. Som, fajčím Marsky. Nie z finančných dôvodov, ale ako som už spomínal, nemám rád sladké veci. Marlborky, Camelky atď. sú všetko aromatizované cigarety. Keď si potiahnem z Marlborky, tak mi to vôbec nechutí.
3. Vodka, Gin, Borovička, Whiskey. Ale vypijem skoro čokoľvek okrem ovocných, likérových a rumových vecí (okamžité šablenie). Názor na alkohol je pozitívny, nemám problém si večer dať drink alebo pivko na nervy. Alebo poriadny reset cez víkend, nech som cez týždeň kľudnejší A ak chcú piť 12 ročné deti alkohol, je mi to jedno. Ich vec.
4. Jednoznačne za.
Celkovo problém týchto "drôg" je mi ukradnutý. Ja fajčím, ja pijem, ja hulím, moje telo, moje nervy. Nevidím dôvod, prečo by sa mi mal do toho niekto jebať. Hlavne, nevidím dôvod ľutovať. Mám o milión zážitkov viac ako bežný moralizátor, ktorý do toho potrebuje pičovať a umriem určite štastnejší a spokojnejší. To som si istý.
2. ani som fajčiť neskúšala!
3. nepijem!
4. bláb!
2.nie
3. rum, vodka, hruška...
4 je mi to jedno
Nie.
Neviem posúdiť z môjho pohľadu, neskúšal som.
Pivo. Keď reset, tak vodka.
Keď to niekomu robí dobre, prosím. Osobne to tak isto neviem posúdiť.
2.nie nikdy som nefajčla a ani nechcem. je to hnus.
3.vodka ceresna fernet a moze byt aj pivo.
4.nevím čo je ganja .
2. z cigarety som si potiahol 6 krat v zivote
3. Vodka, vajecny liker a pod a hlavne belgicke klastorne pivo Leffe
4. nie
Alkohol mam rad Fernet, Vodku a pod.
2. cigarety nefajcim
3. alkohol mi nejak nechuti, ked je nejaka akcia, tak si dam, ale inak.. bleh
4. dekriminalizacia ano, legalizacia nie
2. Sestrička ma párkrát ukecala "Že poď na terasku na jednu" a teraz ma sere že by som si tam šiel aj sám takže fujky
3. Alkohol je fujky ale sem-tam sa človek proste musí sťať
A také dobré vychladené večer dobre padne
4. Iba že by sa zdanila inak je to blbosť
2. ano, aktivny - marlboro red, marsboro
3. pijem, pil som, budem pit.. pite kym ste mladi, potom vas bude boliet pecen
4. ano
a s poslednym odstavcom suhlasim s @mayo -m, amen !
vodnu fajku som nemal a nechcem, ganju som raz mozno dva krat skusil a uz to nedam do huby, alkohol mam rad, znacku nepoviem, pivo tiez, a nech si piju mne to je u pici, castejsie treba kontrolovat alkohol u neplnoletych ak je podozrenie ze je opity
@n0win0u budúci týždeň, ty, ja, soňa, cvernovka a alkohol
2. fajčím, najčajstejšie ťažké kamelky alebo balím.
3. citruštek, pivo, víno a malibu (ja som na sladké ale začala som s krutou abstinenciou. A viem, že je piť v 12stich skoro, ale sama som začala v 13stich a cítila som sa strašne dospelo, takže viem pochopiť, prečo to tie decká robia
4.nehulím vôbec, ale nech sa dekriminalizuje, veď prečo nie.
2. som prestavajuci fajciar, takze uz moc nefajcim len ked niekto ponukne.. a najradsej mam Marsky a este Lucky Strike... inak som fajcieval hlavne ubalene cigo (tabak Drum, pripadne aromatizovany Red Bull) Prestavam hlavne zo zdravotnych dovodov, inak mi fajcenie celkom chuti.
3. pivo a cervene vino.. inak chlast neznasam a hlavne sa mi protivia ludia, ktori ho pozivaju vo velkom mnozstve
4. som za, i ked je mi to jedno... ubalim si ked mam chut..
2. najn
3. borovička, absinth ( je jedno jaký), likéry, gin, brandy, koňak, víno (červené), vodka, fernet, tequilla, becherovka ( jop, chutí mi všeto, okrem sračiek ako je hruška, malina, čerešňa, slivka ....
4. I don´t care.
no čo no
2, cigaretu som skusala, ale nechuti mi to..
3, obcas si vypijem, no co, budte teraz pohorseni ..
4, obcas zahulim, radsej mam travu ako alkohol..
2. veľmi príležitostne si zafajčím cigaretu, iba ak si od niekoho požičiam (nechcem na to mínať predsa vlastné peniaze)
3. pivo a víno; i keď v podstate málokedy, a nemusím takých čo pijú často vo veľkých množstvách u mladých vulgárne, myslím u dievčat
4. skôr nie
no čo, telo je chrámom ducha
2. občas fajčím, L&M sú fajn a mentolové petry "lajtky" slim a davidoff-ky sú úplne..och... , myslím si, že keď si dám jednu- dve cigaretky tak je to ok.
3. pivo, biele víno, fernet, vodka, hruška (spiš), tequilla a vajcový koňak neznášam slivovicu a borovičku( naťahuje ma už lne keď si privoniam) ale nepatrím medzi ľudí, čo pijú každý piatok sú obdobia kedy pijem trošku viac, ale potom kludne aj pol roka nič.
4. pre mňa za mňa, nech ju aj v jednote predávajú.
2. prilezitostne, a jednoznacne fialove petry slimky
3. johnny, jack a ostatni chlapci na relax do kolien dobra vodka a na chut dobre vino
4. ano, ale ciastocna, tak ako to bolo planovane - teda aby pykali dileri, nie aby studaka s jointom zavreli na niekolko rokov...pretoze v sucasnosti by mala sediet asi tak polka tinedzerov.
2. Nefajčím, nikdy som nefajčil pravidelne - teda dám si cigaretu tak raz do roka, ak stretnem jednu osobu a má Lucky Strike. Vadí mi dym v uzavretých piestoroch.
3. Víno, pivo, rum. Pijúce deti by som bil a ešte bil. Alkohol je v pohode, do určitej miery.
4. Áno, povolené malé množstvo pre osobnú spotrebu.
2. Som, fajčím 4 roky, posledné 2-3 roky LMky, ľutujem to, je to pičovina.
3. Alkoholu nejako neholdujem, keď tak možno na chuť večer vínečko alebo strik s kamarátmi, ale tvrdý alkohol fakt málokedy, nechutí mi to a je mi z toho na vracanie, proste to dokážem prehltnúť len s ťažkosťami. A nemôžem za to, ale keď tak vodka, tá je najlepšie znesiteľná.
Pivo nelúbim vobec.
A deti nech si robia čo chcú, ich vec.
4. Takisto každého vec, ja sama som to dlho odsudzovala a dosť, ale potom som si uvedomila že odsudzujem niečo, o čom vlastne nič neviem.. A tak som sa nafajčila raz, dvakrát, trikrát.. A zistila som, že som nadávala na najúžastnejšiu vec na svete Proste hulím, niekedy možno aj viac než by som mala ale nehanbím sa za to ani nič, pretože si myslím, že v dnešnej dobe na to môže nadávať len naozaj veľmi neznalý človek Dekriminalizácia samozrejme áno, ale nie kvôli mne a preto že JA to fajčím, ale preto že takto je to proste celkovo neskutočný nezmysel.
Proste ako už niekto vyššie spomínal, nech si každý robí, čo chce. Niekto pije, niekto hulí, žijeme len raz.
2. fajčím ťažké Sparty, fajčím z nudy, keď som s kamarátmi a rozprávame sa tak si zapálim
3. alkohol pijem, najradšej asi golden marhuľa, mám rád alkohol lebo je po ňom človek úprimnejší, menej bojazlivý a odvážny, lahšie nadväzuje kontakty, 12 ročné deti nech pijú ale nech sa kontrolujú (otrava alkoholom)
4. skúsil som a bolo mi z toho strašne zle
2. fajcim kazdy den LMky a lutujem to ze fajcim
3. no pijem dost nekedy az prehnane , a naj je :: pivo vodka vino cuco
4. som za aj ked ja nejsom aktivny hulič
2. Nefajcim
3. Metaxa
4. Nie som proti
2.nie!
3.nie!
4.ga-čo?! nie!
2. Ked si spomeniem na minelu leto ale uz nefajcim ale skusala som a chutili mi marsky a petry
3. pivecko si dam ale nie zas tak aby som sa ozierala ... ked su sproste
4. to znamena ze sa ma zlegalizovat? ci? lebo ak hey tak som proti tomu ako to bude vyzerat ked budu secia lietat?
2Nie niesom.Cigarety su hnusne veci co nicia ludi.
3.Nemám.Iba piju?
4...
2. Bohužiaľ fajčím, jediná závislosť ktorá sa mi nepodarila prekonať, ľutujem to ale nemám vôľu s tým prestať inač značka Black Devil
3. Fernet Stock Citrus, tie decká nevedia čo zo sebou, na to prídu až neskôr že si posrali zdravie.
4. Určite nie
2. bývavalo teraz mám buď úplný koniec alebo prestávku značka Marlboro, modré LM
3. teqila, pivo, víno, pálené...12ročné deti? smutné, ale je to tak...
4. áno, v malých množstvách, v česku to majú dobre vymyslené
2. nie... a fuj... a neznášam kď niekto namäa vyfukuje ten dym :S
3. víno veľmi nemusím... ale tak nejaké kompóty alebo niečo "luxusnejšie" tequila, whiskey môže byť ... aaa pivko
5. dekriminalizáciu určite
2. Hell no..
3. Pivo, whisky, pálené
4. Ja to nehulim ale za legalizáciu bych bol, dekriminalizácia je logický bullshit, keď je povolené niečo užívať ale je furt zakázané to vyrábať a predávať, tak by ma zaujímalo kde sa to zoberie Mehr Info: » mustwatch.hztz.cz/film/union-busi...
2. áno
3. áno
4. áno
2.marlboro..
3.vypijem všetko..
4. v pohodéé
2.Nefajcim pravidelne teda vlastne skoro vobec a nikdy som si nekupila vlastne cigarety len ked mi niekto ponukne ale nikdy som na to neminula ani cent
3. Najradsej Absinth a cierne pivo ked tak
4. V malom mnozstve...
2. Hej, neviem či ľutujem. A nech si každý robí čo chce.
3. Všetko okrem ovocných vecí. Tie deti, to je smutné, v tom veku sme my vytvárali fake nicky na pokeci a papali čipsy. Názor? V rodinách je to zabijak všetkého.
4. Za.
2. fajčím v priemere 3 - 5 denne, najradšej Marsky
3. Cez prázdniny veľmi často a rád pijem (ale aj inokedy), lebo vtedy človek povie a spraví, to čo povedať a spraviť naozaj chce a mal by....obľúbené ťažko povedať, lebo peniaze nie su, tak je to väčšinou konzumné pálené alebo lacné víno....
4. To som ešte normálne nemal
2. fajčím, LM slim light, niekedy mám strašnú chuť na Marsky... neľutujem to zatiaľ, cigy ma vytiahli zo stresu veľakrát...
3. stella artois, guiness, finlandia lime, absinth.... a na tie deti názor nemám radšej...
4. som za dekr., kludne aj za legalizáciu... v takom Holandsku s tým problém nemajú a ako im je dobre!
2.Nie, je to hlúpa závislosť
3.Akohol nepokladám za vec, ktorá by mohla byť obľúbená....Sú veci ktoré znesiem, sú veci ktoré znesiem bez toho aby mi po tom bolo zle...To je všetko...Tak ja som žiaľ začala v 13tich, takže......jednoducho sú hlúpe.....V mojom prípade to určite nebola chyba rodičov takže....
4.Nie som za.... Na čo? Aby sme mali zhúlených vodičov a takéto?
2.Ano
3.Staropramen
4.Ano
2. Nie. Tie hnusné lacné robotnícke cigarety sú ideálnou investíciou pre nižšie tvory, ktoré si nedokážu nájsť zaujímavejšiu činnosť, ktorá by ich napĺňala.
3. Martini, koňak... Nepijem skoro vôbec, vela jazdím autom a som príliš zodpovedný, aby som riskoval, že zabudnem na to, že som si vypil, alebo v horšom prípade, kedy by mi to ovplyvnilo myslenie, a ohlúpnutý mozog by si myslel, že "to zmákne". Čo sa týka piatočných ožieračiek a detí, ktoré sú často aktérmi týchto bakchanálií, k tomu sa naozaj ťažko vyjadriť, je to proste bedač...
4. Skôr nie ako áno. Ak áno, tak len preto, že by z toho mohol byť dobrý kšeft, a ja velmi rád zarábam na hlúpych opičkách.
2. cigarety nefajčím, ale nikomu to neberem
3. hmm víno, pivo, vodka...ale nič neodmietnem keď je..a vždy je...
4. pestujem
2. nie
3. víno, vodka aj hocičo iné. nech pijú, je to ich vec.
4. áno
2. Nefajčila som, nefajčím, nebudem, - nevidím na tom nič, vdychovanie a vydychovanie dymu a ešte to strašne smrdí, fuj! ale fajčiarov neodsudzujem.
3. ABSINTH Fernet, hruška, marhula, PIVO, víno, asi tak nejak, ale nepohrdnem NIČÍM
k tím 12nástkám, je mi to na smiech, nemám na to ani slov, keď v tom veku niečo ochutnajú nič proti, kto to neskúšal a poniektorý už aj mladší, na tom nie je nič, ale ožierať sa v 12stich ?! :/
4. Som za legalizáciu, je to bylina, príroda, v mnohých prípadoch aj pomohla.
2.Ste aktívny fajčiar? // nie // - // -
3.Obľúbený alkohol? // nepijem
4.Názor na dekriminalizáciu ganje. // nehulim // nech dekriminalizuju tresty su prehnane
2. fajcim len ked som opita alebo vobec...
3.vinko, vodka, absinth, pivo, likeriky, drinky, a co pride vlastne....
4. no vsetko ma svoje pre a proti...
1. Mňam! S mierou, občas, ako spoločenská aktivita je to veľmi príjemné vyplnenie času.
2. Fajčím, odkedy som bola na strednej škole nervózna z pomerov v škole, zdravotného stavu a tak. A fajčím doteraz vo vypätých situáciách, ktoré sa občas stávajú v mojej robote, ale inak keď som v pohode (t.j.doma, na výlete atd.), tak nefajčím vôbec a na cigy si ani nespomeniem. Inak fajčím lightky, ultra lightky alebo mentolky, ale vždy Petry. A inak je to svinstvo
3. Pivo, dobré vínko (najlepšie ružové), martini, absinth. A 12ročné deti sa majú hrať s Bárbinkami od Matella a nie chlastať po uliciach.
4. Súhlasím.
2. nie
3. viac-menej nepijem už... ale ak tak pivo , možno ....
4. nvm
2. nie
3. nepijem ale keď už, tak červené víno, fernet citrus alebo vodka s džúsom
4. možno v malých dávkach by to bolo neškodné, ale keby je to povolené asi by to nikto nedodržiaval takže skôr nie...
2. Sem tam si zapálim prilezitostne 1,2 razi za mesiac alebo ked pijem
3. Ano, Havana/Bacardi s colou to je moje pripadne Tequila
4. Jednoznacne som za sak je chore ked mladim ludom kazia zivoty ludia co vedia o tom chuja a je chore dostat za vrazdu menej ako 1,2 grami travy
2. fajčím, bohužiaľ :/
3. tequila a pivo
4. neviem nemám názor
2) pravidelne nefajcim, ale ked ma niekto ponukne alebo ked si vysockujem tak si dam, ale to je tak raz za mesiac maximalne. lutovat to nelutujem, mam to pod kontrolov, do penazi mi to nejde, chutit mi to chuti
3) dobre pivo a absolutky (pripadne hruska spis). nemam rad ludi, ktori nepoznaju svoje hranice v piti a potom robia len bordel (cize ano, hnusia sa mi ozrate decka)
4) ked mam chut tak si dam, dekriminalizacia by bola ale fajn. len nech nezacnu vsetky decka hulit "lebo je to cool".
2) Obcas, snazim sa to obmedzit
3) Tak raz za dva tyzdne, vacsinou sa necham strhnut davom. Nejak cielene som to neurobil uz dobre dlho V podstate hocico.
4) Nie som si isty, ako by to zaposobilo na spolocnost, osobne ma to az tak netankuje.
2:nefajčím
3:fernet vodka
4:nehúlim
2. nie
3. pivo, vino. nikdy tvrdy alkohol
4. asi ano
2,vyfajcim 2-5 cigariet denne
3, mozno 2-3 piva do mesiaca, 12 rocne deti by mali spat od 19.00 a alkohol uplne zakazat
4, pravidelny uzivatel
2. Som ale nefajcim cigarety
3. Dakedy nejaka ta mala vodka a je to
4. SAMOZREJME DPC !!
2. nefajčím. možno raz za mesiac keď som v Šenkviciach
3. abstinent som...už naveky vekov
4. maximálne pozitívny
2.Tak ja mam radsej tie cigarety s prichutou takze black devilki aj vanilkove aj cokoladove dalej petra slims mentol.
3.Milujem likery(cokoladovy,nugatovy atd.) dalej mi chuti nicolaus vodka.
4.pozitivny
2. ano, malrborky lenze tie si nemozem dovolit..tak potom LM abo Petry..a ano lutujem to ze som s tym zacala
3. celkovo mam rada alkohol a aj ja som sa prvy raz opila v 12 ale tak co uz... moj nazor na tie decka je taky ze sa proste nudia, nemaju co robit, tak sa idu ozrat.... vlastne aj ja asi pijem len preto lebo v tomto meste sa neda nic robit..idem von a co? bud skoncim dakde v krcme alebo pri vahu, smutne...
4. som za
2. nefajčím
3. tiež mám názor ako @119 a plus mne je to jedno nek pijú ,čo ma po ních
4. jasné